Ferieboliger i Melbourne

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Melbourne

Lejligheder og Ferielejligheder i Melbourne

Melbourne ligger på Australiens sydkyst og har mere end 4 millioner indbyggere. Det er Australiens anden største by efter Sydney, og er hovedstaden i staten Victoria. Området er kendt for sin afslappet atmosfære og indbyggere, men med storbyfølelsen i behold og masser at opleve. Melbourne har fået topplacering på flere lister over de mest eftertragtede steder at bo. Byen er konstant optaget med store sports og kulturelle events, og der er altid noget nyt at opleve her. Hvis man ville opleve en masse på sin næste storbyferie er Melbourne et fantastisk bud på en destination, og med egen ferielejlighed fra Wimdu kan man opleve alt hvad byen har at byde på i øjenhøjde med de venlige og imødekommende indbyggere.

Ting du nok ikke vidste om Melbourne

Indtil 1966 lukkede alle barer i Melbourne senest klokken 18:00!Ifølge RSPCA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals) er Melbourne den officielle hovedstad for ræve.Melbourne har 480 hektar parker og haver - mere end nogen anden by i verden!Melbourne har haft adskillige forskellige navne gennem historien, heriblandt Batmania og Bearbrass!Melbourne har en helligdag til ære for et hestevæddeløb!Melbourne blev centrum for den Australske guldfeber i det 19. århundrede.

Ting at se i Melbourne

Melbourne har masser af seværdigheder at tilbyde sine besøgende. Der er museer, botaniske haver, smukke strande og parker samt et godt natteliv og gode restauranter - det er svært at vide hvor man skal starte! Vi foreslår man starter omkring centrum, hvor man finder størstedelen af byens attraktioner. The National Gallery of Victoria er Australiens ældste kunstgalleri og har over 65.000 malerier, keramik og sølvkunst. Galleriet er ofte scene for større fremvisninger og udstillinger og har tidligere eksklusivt kunne fremvise værker af Claude Monet. Federations Square, også kendt som 'Fed Square', er det kulturelle centrum af Melbourne, og området byder på masser af gode restauranter samt Australian Centre For Moving Image, en verdenskendt udstilling der fejrer filmens historie med masser af interaktive udstillinger. Hvis man ønsker en pause fra den hektiske storby kan man besøge Royal Botanic Gardens, der ligger i centrum og dækker hele 38 hektar land. Man kan hurtigt bruge en hel dag her, og mange antager området som havende de bedst anlagte haver i verden. Haverne er utroligt velholdte og der er små te huse, hvor man kan nyde en frisk kop te og et stykke kage. Albert Park er bygget omkring Albert Park Lake og giver en flot udsigt over Melbourne, og området er velbesøgt af de lokale. Fra Eureka Skydeck 88 i Eureka Tower kan man få en fantastisk udsigt over hele byen. Det er det højst beliggende observationsdæk på den sydlige halvkugle, og på en sommerdag kan man se hele byen herfra.

Melbournes bedste museer

Melbourne Museum er byens største og bedste museum, der ligger i Carlton området. Museet har hele otte gallerier og fokuserer på en bred vifte af emner, såsom naturens miljø, kultur og historie. The Immigration Museum er et interessant sted at lære om hvordan og hvorfor folk bosatte sig i Australien. Man finder mange interessante og interaktive udstillinger i museet som for eksempel et skib der viser hvordan rejsen til Australien har været for dem der først kom til øen. Indgangen til museet er ikke dyr, og det er endda muligt at reservere private læseværelser hvor man kan slå gamle slægtninge op, der kan risikere at bo i Australien!

Melbournes kærlighedsforhold til sport

Melbourne er den uofficielle hovedstad for sport i Australien og adskillige verdenskendte sports events afholdes her. Melbourne Cricket Ground er en af verdens mest kendte cricket baner og udover at arrangere vigtige cricket kampe stod stadionet også bag Commonwealth Games i 2006 og De Olympiske Lege 1956. Stadionet har en tilskuerkapacitet på 100.000 mennesker og afholder også regelmæssigt foldboldkampe. The National Sport Museum ligger ved dette stadion og har Australiens fineste samling af landets sportslige kulturarv. Byens Rod Laver Arena er hjemmebane for Australian Open tennisfinalen og er endnu ligeså en meget populær sports scene.

Dagsrejser fra Melbourne

Melbourne har mange gode muligheder for dagsrejser uden for byen. En af verdens mest kendte kystnære køreture er The Great Ocean Road. Her kan man se Bell's Beach, et populært sted for surfere og Apollo Bay, en livlig lille kystby. En af de mest kendte træk ved Great Ocean Road er samlingen af kalksten spirer langs havet ved navn The Twelve Apostles - det er et af Australiens mest kendte seværdigheder! Det meste af Melbourne ville anbefale enhver at besøge St. Kilda Beach, da området er velholdte og smukke strande og har mange dejlige barer og caféer.

Transport til og fra Melbourne

Melbourne Airport, der også kendes som Tullamarine Airport, ligger cirka 23 kilometer nord for Melbourne centrum. Busservicen SkyBus kører mellem lufthavnen og centrum, kører hvert 10. minut og tager cirka 20 minutter. Så snart man er i Melbourne er det både nemt og billigt at komme rundt i byen. Melbourne er kendt for sine sporvogne, der er de sidste af sin art i hele Australien. The City Circle Tram er en gratis sporvogn service der cirkler omkring byens centrum. En tur med sporvognen er en sand fryd og man får set alle Melbournes vigtigste seværdigheder. En anden berømt Australsk storby, Sydney, ligger halvanden time fra Melbourne med fly, og et besøg i begge byer er i særdeleshed muligt hvis man ønsker at se mere af det fantastiske Australien!

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder