Ferieboliger i Mendoza

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Mendoza

Ferielejligheder og Ferieboliger i Mendoza

Hvis du går med tanken om at besøge Argentina, er Mendoza en by du ikke må misse. Beliggende øst for Andesbjergene danner Mendoza og byens omgivelser et fantastisk malerisk terræn og natur med høje bjerge og frodige grønne områder. Mendoza er en populær destination for rejsende med interesse for bjergbestigelse, heste, hiking, rafting og andre aktion prægede sportsgrene. Om vinteren flokker skiløbere til området for at nyde godt af Andes bjergenes sne. Mendoza kan bryste sig af at være en af verdens ni vin hovedstæder. Regionen har hundredevis vingårde og også en blomstrende vinturisme. Byen er et dejligt sted at besøge, for en kortere eller længere periode. Lige så snart du har fundet dig en ferielejlighed kan du begynde at smage på byens vine og byen selv.

At finde en ferielejlighed i Mendoza

Mendoza tiltrækker hvert år mange turister, derfor er det heller ikke hoteller, hostels og andre overnatning muligheder der mangler. Hvis du gerne vil have et indtryk af den lokale kultur, burde du dog styre uden om førnævnte alternativer, og vælge en ferielejlighed fra Wimdu i stedet. Med en lejlighed fra Wimdu vil du som ofte bo med de lokale i deres hjem. Netop at bo med de lokale er en god måde at komme i tættere kontakt med byen og dens indbyggere, i modsætning til almindelige turister og deres kedelige hotelværelser.

Bo i en lejlighed for foden af Andesbjergene på din storbyferie

Hvis du kan lide luft omkring albuerne og privatlivets fred, skal du ikke fortvivle. Hos Wimdu har vi også ferielejligheder, som du ikke deler med andre end dem, du sad i flyveren med. Måden du booker på er nem og hurtig. Det er muligt at komme i kontakt med din udlejer, inden du booker din lejlighed – også inden du booker din flybillet. På vores hjemmeside kan du læse anmeldelser fra tidligere lejere, og på den måde kan du være sikker på, at det er en udlejer og ferielejlighed lige efter din smag. Her hos Wimdu sidder vi klar til hjælpe dig godt på vej på din næste ferie med egen ferielejlighed.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder