Ferieboliger i Milano

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Milano

Velkommen til Milano

Udforsk Milano

Smukke Milano kan beskrives på flere forskellige måder - industrielt kraftcenter, modehovedstad, blomstrende finanscentrum. Milano, der er berømt af mange forskellige grunde, bærer sin succes som et af de perfekte jakkesæt, byens luksusdesignere er kendt for. Det er også en by fuld af herlige lækkerier - en fremragende grund til at besøge elegante Milano.

Om Milano

Milano er en stilfuld, smuk og moderne by, som vil begejstre og stimulere dig. Mellem kl. 19 og 21 holder man Aperitivo-time, hvor der serveres fingerfood på barer og caféer, ofte kommer det med bestilling af drikkelse. Ligeledes er Milano hjemsted for 12.000 virksomheder og 800 udstillingslokaler. Byen er sammen med Rom og Firenze knudepunkter for italiensk kultur.

Find din perfekte lejlighed i Milano

Steder at bo

Steder at bo i Milano

Der findes et væld af gode overnatningsmuligheder rundt omkring i byen, lige fra rummelige ferielejligheder til hyggelige bed & breakfast-steder. Besøgende, der bor i Milanos centrum, er tæt på alle faciliteter og de fleste turistattraktioner som f.eks. Milanos katedral og operahuset La Scala. Hvis man vil opleve en af de smarte bydele, skal man leje en lejlighed i Brera, et område, der er kendt for sine eksklusive modeforretninger, fornemme kunstgallerier og smarte barer. Kunstgallerier og barer finder man også i de stemningsfyldte gader i kanalkvarteret Navigli. Hvis man beslutter sig for at bo længere ude, skal man sikre sig, at der er en sporvogns- eller busstation i nærheden, så man nemt kan komme til og fra byen. Man kan få det bedste af begge verdener ved at vælge overnatning nær Parco Sempione, som er Milanos største grønne område.

Aktiviteter

Aktiviteter i Milano

Det er ikke nemt at komme til at kede sig i en by med mange smukke kirker, spændende museer, livlige barer og masser af shoppingmuligheder! Milanos mest berømte vartegn er uden tvivl Duomo, der er verdens største gotiske katedral. Den kan fremvise 3.500 statuer og den mest fantastiske udsigt over Milano. Leonardo da Vincis "Den Sidste Nadver" har sin plads her i den 500 år gamle kirke Santa Maria della Grazie. Det er noget af et mirakel, at dette maleri stadig eksisterer i dag, efter at det næsten blev ødelagt under Anden Verdenskrig og tidligere blev brugt som målskive af Napoleons tropper. Byens bedste kunstsamling, der omfatter arbejder af italienske kunstnere fra det 13. til det 20. århundrede, findes i Pinacoteca di Brera museet. Bag museet ligger Orto Botanico di Brera, der er et dejligt sted at slappe af.

Mad og Drikke

Mad og drikke i Milano

Kaffekulturen er kæmpestor i Milano - det var faktisk her, at Starbucks' direktør fik idéen til en kæde af espressobarer! En café er et dejligt sted at slappe af, baristaerne kan huske dig, og kaffen er naturligvis helt fremragende. Omkring domkirken Duomo finder du nogle gode caféer, hvor du kan lade indtrykkene og lydene af livet i Milano bundfælde sig. Det er en fornøjelse at spise i Milano og en anderledes oplevelse end i andre italienske byer. Pasta er ikke en almindelig ingrediens i Milano, og de fleste hovedretter omfatter slet ikke pasta. De mest traditionelle retter i det milanesiske køkken finder du i Taglio, hvor menuen skifter hver dag. Kødelskere vil føle sig rigtig godt tilpas i Robot, hvor buffeten består af op til 50 forskellige retter, mens det bedste sted at spise risotto er Cracco.

Transport

Transport i Milano

Milanos lufthavn Malpensa er beliggende nordvest for byen i en afstand på 40 km. Malpensa-ekspressen er et tog, der kører mellem lufthavnen og Milanos hovedbanegård Cadorna, og turen tager lidt over en halv time. Milano har et pålideligt metrosystem med fire linjer, der kører fra centrum og ud til de yderste områder af byen. Der kører også busser og sporvogne i byen. Det er stadig muligt at tage en tur i en af de originale sporvogne, der blev bygget sidst i 1920'erne. Nogle af disse sporvogne er blevet solgt til San Francisco, hvor de nu er en del af det gamle sporvognssystem, der kører fra Embarcadero til Fisherman's Wharf i San Francisco. Milano er en stor by, men det er nemt at nå de fleste turistattraktioner og seværdigheder, da de ligger tæt ved hinanden i byens centrum.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Peter Winther
Peter Winther
10 Fantastisk
juli 2017
VIGEVANO - By tha Canals (Navigli)

Dejlig lejlighed med god beliggenhed i et dejligt område. Tæt på metrostation og sporvogne. Gode spisemuligheder i området. Fredag -lørdag er der rigtig mange mennesker i området. kan anbefales. hilsen Peter

susanne
susanne
10 Fantastisk
oktober 2016
Milano-Splendid Apartment near MM3-WiFi

Dejlig nyrenoveret lejlighed 5 min. til Metro og 5 stationer så var man i centrum. Lejligheden indeholdt alt, hvad man havde brug for. Kan varmt anbefales. Stort supermarked 5 min. gang derfra.

Ellen
Ellen
8 God
maj 2016
By The Canal: en balkon med udsigt

Vi var meget tilfredse med at bo i Lorenzo's lejlighed. Den var ren og pæn og havde de ting vi havde brug for, der var både kaffe og te, olie, sukker mm. Bad og køkken fungerede perfekt. Man skal være opmærksom på at sengen er placeret o...

Janus
Janus
10 Fantastisk
juli 2015
By The Canal: en balkon med udsigt

Vi har været meget tilfredse med vores ophold i denne lækre lejlighed. Ikke nok med, at lejligheden i sig selv er utrolig indbydende, velholdt og lys, så er beliggenheden i Navigli også yderst tiltalende. Området er langt fra så turistet...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder