Ferieboliger i Milano

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Milano

Lejligheder og Ferielejligheder i Milano

Den stilede by Milano kan fortrylle og begejstre enhver. Byen er kendt som værende hele verdens hovedstad for mode, og byder på endeløse shoppingmuligheder. Selvom området tog voldsom skade under Anden Verdenskrig har Milano formået at genopbygge sig selv til et smukt og moderne sted. Livsstilen i Milano er kendt over hele verdens for dens kærlighed til shopping, opera, kunst, sport og madkultur. At opleve denne elegante by på nært hold er noget ingen burde være foruden, og med en af Wimdus mange ferielejligheder i byen er en forlænget weekend med shopping og god mad oplagt for enhver!

Ting du nok ikke vidste om Milano

Milanos velkendte operahus La Scala betyder 'trappen' på italiensk!Navnet Milano kommer fra det keltiske 'Medelhan', der betyder 'midt på sletten'.Mellem klokken 19:00 og 21:00 fejrer Milano Aperitivo Time, hvor alle barer of caféer serverer finger food!Over 12.000 virksomheder og 800 mode showrooms har hjemme i Milano!Landets bedst betalte borgere bor i Milano.

Ting at se i Milano

Milano tilbyder en bred vifte af attraktioner til sine besøgende, heriblandt smukke kirker, museer, smukke gader, pulsende barer og masser af butikker! Byens uden tvivl mest velkendte varetegn er Duomo di Milano, værdens største gotiske katedral. Bygningen er over 600 år gammel og er absolut overvældende hvad angår størrelse, design og skønhed. Den er udsmykket med 135 spirer der skyder op i himlen over Piazza del Duomo. Ydermere er katedralen prydet med 3.500 små statuer på marmor facaderne, så der er ikke noget at sige til det hele tog over 500 år at bygge! Vi foreslår du tager elevatoren til toppen af katedralen og ser den fantastiske udsigt over Milano, og hvis vejret er til det, alperne.

Milano er hjemsted til Leonardo da Vincis for evigt berømte 'Den Sidste Nadver'. Dette utroligt smukke maleri kan opleves i Santa Maria delle Grazie kirken, der er hele 500 år gammel der med sine smukke hvælvinger og centrale kuppel er en fornøjelse at besøge. Det er et mirakel maleriet stadig eksisterer den dag i dag, efter det næsten blev ødelagt under Anden Verdenskrig og brugt som skydeskrive under renæssancen. Det er anbefalet at booke tid online til at se kirken og maleriet, da det forståeligt nok er på manges liste over ting der skal opleves i byen.

Byens bedste kunstsamling har til huse i Pinacoteca di Brera Museet, der udstiller værket af italienske kunstnere fra det 13. til det 20. århundrede. Vær på udkig efter Mantegnas 'Lamentation of Christ', Caravaggios 'Supper at Emmaus' samt værker af Titian og Tintoretto. Museet har ydermere mange gipsafstøbninger mere nutidige værker. Hvis du besøger museet, så glem ikke området bag selve bygningen, Orto Botanicodi Brera, der er et dejligt sted at slappe af.

Mad og drikke i Milano

Kaffekulturen i Milano er enorm - det var her Starbucks direktør fik idéen til en kæde af espresso barer! Byens baristaer er hurtige til at huske dit navn og kaffen selv er selvfølgelig fantastisk. I området omkring Duomo di Milano finder du adskillige gode caféer hvor du kan nyde din kaffe og nyde synet og lyden af Milano. Madkulturen i Milano er en fryd for enhver og er en væsentligt anderledes oplevelse end i andre italienske byer. Pasta er ikke så almindeligt i Milano og mange egnsretter inkluderer det ikke. Risotto alla Milanese er en lækker risotto med gule safranris og oksemarv, og Cotoletta alla Milanese er okseribben stegt i smør - en sand fryd i de kolde vintermåneder!

Transport til og fra Milano

Malpensa Airport ligger 40 kilometer nordvest for Milano. Malpensa Express toget kører mellem lufthavnen og Milano Cadorna hovedbanegården og tager lige over 30 minutter. Milano har et effektivt og pålideligt metrosystem der kører i centrum og ud til de nærtliggende kvarterer med 4 linjer der kører fra 6:00 til midnat. Byen har ligeså både busser og sporvogne, og en tur med byens sporvogne er et must! Det minder meget om sporvognene i San Francisco og har verdens største netværk af sporvogne. Det er dog sjældent den offentlige tranport er nødvendig, idet mange af byens attraktioner kan findes indenfor gå afsted af hinanden.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Peter Winther
Peter Winther
10 Fantastisk
juli 2017
VIGEVANO - By tha Canals (Navigli)

Dejlig lejlighed med god beliggenhed i et dejligt område. Tæt på metrostation og sporvogne. Gode spisemuligheder i området. Fredag -lørdag er der rigtig mange mennesker i området. kan anbefales. hilsen Peter

susanne
susanne
10 Fantastisk
oktober 2016
Milano-Splendid Apartment near MM3-WiFi

Dejlig nyrenoveret lejlighed 5 min. til Metro og 5 stationer så var man i centrum. Lejligheden indeholdt alt, hvad man havde brug for. Kan varmt anbefales. Stort supermarked 5 min. gang derfra.

Ellen
Ellen
8 God
maj 2016
By The Canal: en balkon med udsigt

Vi var meget tilfredse med at bo i Lorenzo's lejlighed. Den var ren og pæn og havde de ting vi havde brug for, der var både kaffe og te, olie, sukker mm. Bad og køkken fungerede perfekt. Man skal være opmærksom på at sengen er placeret o...

Janus
Janus
10 Fantastisk
juli 2015
By The Canal: en balkon med udsigt

Vi har været meget tilfredse med vores ophold i denne lækre lejlighed. Ikke nok med, at lejligheden i sig selv er utrolig indbydende, velholdt og lys, så er beliggenheden i Navigli også yderst tiltalende. Området er langt fra så turistet...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder