Ferieboliger i München

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i München

Lejligheder og Ferielejligheder i München

Den store og fantastiske bayerske by München er blandt de mest besøgte byer i Europa. Byen er rig på historie og har en stærk og unik kulturel baggrund. Man skulle ikke tro Münchens centrum blev næsten komplet udslettet under anden verdenskrig - byen er sidenhen blevet restaureret og er i dag en utroligt smuk by. Byen har mange imponerende bygningsværker som for et eksempel Frauenkirche og Neues Rathaus. Karlsplatz (lokalt kendt som Stachus) er et smukt lille torv populært blandt både turister og lokale. Den Engelske Have i München er en kæmpe park i byen enhver bør se. Byen har meget at byde på, og med et ophold i en ferielejlighed fra Wimdu kan du opleve hele den unikke kultur i München på tætteste hold.

Ting du nok ikke vidste om München

Øl er Münchens svar på vand. Det kan købes overalt - selv i automater! Det koster også næsten det samme som vand!Nudister besøger ofte Englisher Garten (De Engelske Haver) i centrum af München!Lokale bayere omtaler byen ved navn som 'Minga'.Intet fra Steven Spielbergs historiske film 'Munich' blev filmet i München!Oktoberfest foregår faktisk i September of slutter den første uge af Oktober.

Ting at se i München

Som nævnt er Münchens centrum spækket med fantastisk arkitektur. Frauenkirches to kuppel spir står højt over byen, og grundet byens generelle højde er det en af de få høje bygninger i München. Denne kirke var en af de få bygninger der klarede Anden Verdenskrig intakt, og dens størrelse indvendigt er værd at se. Kirken ligger på Marienplat, en af byens mange centrale torve. Torvet er et godt sted at sidde ude på en af de mange caféer i området og nyde udsigten. Byens rådhus, Neues Rathaus, ligger en kort gåtur fra Marienplatz og er endnu et af Münchens største turist attraktioner. Besøg rådhuset enden kl. 11:00 eller kl. 12:00 - her spiller rådhusets klokketårn en melodi og figurer på bygningens facade opfører en dans til musikken. Gå en tur op i spiret på Sankt Peters Kirke tæt ved rådhuspladsen - for enden af de hele 300 trin kan man nyde en fantastisk udsigt over byen!

Øl kulturen

Et besøg til München og et glas lokal bayersk øl har altid gået hånd i hånd. Byen har nogle nærmest legendariske øl huse, og bayersk øl er kendt for at være af utroligt god kvalitet. Den verdenkendte Oktoberfest stammer fra München og hvert år folk flokkes til byen for at nyde en ægte 'Maß' (bayersk for 'et krus øl') og drikke til denne Tyske tradition der i 2010 kunne afholde sit 100 års jubilæum. Hofbräuhaus, en kro på vejen Platzl, blev oprindeligt bygget i 1598. Selvom et besøg her nærmest kan virke skræmmende, må man ikke lade den højtråbende atmosfære og mangel på siddeplads tage modet fra en. Både servicen, øllen og maden er fantastisk, og man bør ihvertfald sætte et par timer af til at prøve denne komplet autentiske oplevelse! Et andet sted hvor man kan nyde en øl på ægte bayersk manér er i byens Englischer Garten, en stor park i centrum af München. Parken blev oprindeligt designet med idéen om at alle indbyggere skulle have komplet adgang til dens smukke, grønne arealer, og hele området strækker sig langs Isar floden. Midt i området ligger det Kinesiske Tårn og en kæmpe 'beer garden' med siddeplads til 7.000 mennesker. Den er en af Tysklands største af slagsen, og gammel lov tillader de besøgende at medbringe deres egne madvarer. Om sommeren er atmosfæren her fantastisk, og det er let at falde i snak med de lokale.

Museer og borge

Et besøg til Munchen er ikke komplet uden et besøg til nogle af byens flotte borge og museer. Tysklands kongelige familie boede i München i over 500 år, og har i særdeleshed efterladt sig præg på byen. Besøg Residenz, de tidligere palads for de bayerske monarker i perioden 1385 til 1918. I løbet af denne periode blev der samlet en stor og imponerende samling af kunstværker, malerier og skulpturer, der i dag kan beundres i de over 100 smukt dekoreret rum paladset har. Kongerne af de gamle Bayern havde deres somre i Schloss Nymphenberg, der blot ligger en kort togtur fra byens centrum. Slottet er enormt og utroligt smukt, og det er dejligt at slappe af i slottets luksuriøse haver.

Hvad angår museer kan vi i høj grad anbefale Deutches Museum. Dette er Tysklands mest besøgte museum og besøges årlige af over 1.5 millioner mennesker. Museet udstiller historiske tyske videnskabelige og tekniske bedrifter, heriblandt rumfart og automobil succeser - dette er bestemt et besøg værd. Til dem der er interesseret i kunst kan man besøge Alte Pinakotech, der har en stor samling af kunstværker fra det 14. til det 18. århundrede, skabt af kunstnere som Botticelli og Dürer. Et besøg til koncentrationslejren Dachau er en rystende oplevelse, men besøget værd. Dette var en område der stod for en ubeskrivelig brutalitet mod den jødiske befolkning under Anden Verdenskrig, og står i dag som et historisk mindested. Man kan komme hertil med en toglinje der kører nord for byen.

Transport til og fra München

Idet München ligger tæt ved den Schweiziske og Østrigske grænse, er byen et populært stoppested for folk der besøger regionen. Munich Airport er en utroligt travl lufthavn og ligger cirka 35 kilometer nord for byen. Turen fra lufthavnen til centrum tager cirka 45 minutter med tog, og to separate linjer kører mellem München Hovedbanegård og lufthavnen. Det er let og ligetil at komme rundt i München, og byen har et formidabelt U-Bahn og S-bahn metro system. Ydermere kører både sporvogne og busser i og omkring centrum. Hvis du planlægger en forlænget weekend på tre dage eller mere, kan en billet til en hel uge betale sig at købe - al offentlig transport i München er integreret så samme billet gælder for alle transportformer. München er ligeså let at navigere til fods, og mange af byens attraktioner ligger inden for gåafstand af hinanden. Byen er ligeså inden for køreafstand af mange populært Østrigske ski destinationer såsom Innsbruck og München Lufthavn bruges flittigt af besøgende der herfra kører sydpå på skiferie.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Maria
Maria
10 Fantastisk
september 2017
Cozy cottage in nice location

Thomas og Elisabeth får fem store stjerner af os, tre par fra København. Virkelig den fineste service, de dejligste omgivelser og imødekommenhed. "Bavarian style" det må man sige, huset stod flot og meget "Tysk" og der manglede ikke noge...

Ulla
Ulla
10 Fantastisk
august 2015
Quiet 3-Room Apartment

Meget fin og veludstyret lejlighed, fine vilkår, alt var pænt og nydeligt - nem adgang til nærliggende station - nemt, hurtigt og billigt med tog (dagsbilletter) til München.

anne marie
anne marie
10 Fantastisk
april 2015
Bright, Spacious Munich Apartment

Det var en dejlig lejlighed vi boede i og alt hvad vi havde brug for var i lejligheden. Vi kunne nemt finde den ud fra beskrivelsen som vi havde modtaget. Der var rent og hyggeligt. Det eneste minus var, at vi ikke rigtig kunde finde e...

Tanja
Tanja
8 God
december 2014
Apartment with everything you need

Vi var en familie på to voksne og to 6-årige afsted og var meget glade for Alex lejlighed. Det var en meget varm sommer og da det er en kælder lejlighed var der dejligt svalt. Der er ikke langt til U-Bahn og der er flere spisesteder i næ...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder