Ferieboliger i New York

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i New York

Lejligheder og Ferielejligheder i New York

'I love New York'. Hvis du ikke selv ejer den karakteristiske t-shirt, er der en god chance for, at du kender én, der gør. Og der er også rigtigt, rigtigt mange grunde til at elske "The Big Apple". Du kan gnide søvnen ud af øjnene på en løbetur rundt i Central Park, tage en udflugt til Frihedsgudinden ved middagstid, se solen gå ned over byen, der aldrig sover fra Empire State Building, og slutte det hele af med musicalen 'The Lion King' på Broadway. Sådan kan en tilfældig dag i dit besøg til New York se ud! Mulighederne er uendelige og millionmetropolen er så afgjort et besøg værd. Når du planlægger din ferie til New York og er på udkig efter en passende ferielejlighed, kan Wimdu hjælpe dig. Wimdu kan tilbyde dig et stort udvalg: Lige fra den prisbevidste og billige et-værelses over den hyggelige lejlighed til den store New Yorker apartment med panoramaudsigt. Uanset hvad du leder efter, finder du den perfekte overnatning i New York i vores store udvalg.

Ting du nok ikke vidste om New York

New York blev oprindeligt kaldt New Amsterdam af de hollandske købmænd der grundlagde byen.Gademusikanterne i undergrunden skal bestå en obligatorisk "optagelsesprøve".New York City har hele tre dagblade: Daily News, The New York Times og The New York PostHver år optages op mod 250 film i New Yorks gader!Frihedsgudinden er en gave til byen fra det franske folk.

Ting at se og opleve fra en ægte apartment i New York

En ferie i New York City egner sig ikke godt til en weekendtur. Rejsen til byen med de 100 øgenavne tager i sig selv mange timer, og når du ankommer vil det gå op for dig hvor stor New York er, og hvor meget der er at se. Det faktum at en af byens største turistattraktioner Central Park er større end fyrstedømmet Monaco, sætter byens størrelse i et passende perspektiv. I Central park kan du nyde en dejlig frokost mens du iagttager new yorkerne der jogger rundt i parken, og der er også mulighed for at få taget et billede med vores alle sammens H. C. Andersen. New York er fyldt med ikoniske bygninger, men få slår vel Empire State Building og Frihedsgudingen. Fælles for dem begge er at man kan komme op i toppen, hvorfra man kan nyde betagende udsigter over New Yorks skyline. Frihedsgudinden står ude på den lille ø Liberty Island der kan tilgås med færger fra Manhattan. Den symbolske statue er bygget ovenpå det gamle forsvarsværk Fort Wood, hvis 11-stjernet grundkonstruktion viste sig at være det perfekte fundament til at opføre den flotte gave til USA, skænket af Frankrig.

På din storbyferie i New York, må du endelig heller ikke snyde dig selv for byens fantastiske museer, der for en stor dels vedkommende er gratis. Et besøg i byens største museum Metropolitan Museum of Art, eller The Met som det kaldes i folkemunde, er en lærerig og samtidig fascinerende rejse ind i et kulturelt, historisk og kunstneriske univers, hvor både børn og voksne kan få mange timer til at gå. Man må bestemt heller ikke gå glip af det fantastiske Guggenheim Museum, hvis arkitektoniske detajler er en oplevelse i sig selv. Her kan man opleve udstillinger indenfor impressionismen og samtidskunst, samt en række store private udstillinger, der deles mellem dette museum og Guggenheim museerne i blandt andet Bilbao.

Mad og drikke i New York

Med sin internationale mangfoldighed, er madkultur et utroligt omfattende emne. Ønsker man ikke selv at stå for madlavningen i ens ferielejlighed, tilbyder New York City alt hvad hjertet begærer af mad fra hele verden og i alle prisklasser - fra simple madboder på gaden til michelin-restauranter i verdenklasse. Besøg eksempelvis det charmerende Chinatown på Manhattan, hvor man kan nyde kinesisk mad som var man i Kina. Chinatown er i sig selv en oplevelse, der repræsenterer den største enklave af asiatiske mennesker på hele den nordlige halvkugle! Overalt i byen kan man finde et væld af caféer og restauranter fra alverdens køkkener - hvad end man ønsker at spise italiensk, spansk, sydamerikansk, selv skandinavisk, så har New York noget for en hver smag!

Transport til og fra New York

New York har adskillige lufthavne, der alle modtager både indenrigs- og internationale fly. Størst af disse, John F. Kennedy International Airport, ligger i bydelen Queens og er cirka 30 kilometer sydøst for Manhattan. I sommerhalvåret er lufthavnen i direkte flyforbindelse med Kastrup lufthavn og turen tager cirka 8 en halv time. Så snart man er i New York ville man blive overrasket over det enorme antal transportmuligheder der er tilgængelige her. New York City metroen er verdens største metrosystem målt på antal stationer og syvende største på passagertal. Man kan praktisk talt se hele byen og besøge nærmest alle attraktioner og seværdigheder med metroen. Ønsker man dog at besøge et sted der ikke er dækket af enten metro eller letbane, kan man benytte de velkendte og nærmest symbolske gule taxaer, alle associerer med New York. Taxaerne er mange og er til at betale.


Er din kuffert pakket? Og er du klar til at tage på ferie og eventyr i New York? Med Wimdu er det let at finde den perfekte ferielejlighed til din storbyferie. Lige meget om du leder efter en feriebolig i Downtown eller tæt på Central Park, har Wimdu en lejlighed, der vil falde i din smag. Det bliver ikke større, og planlægger du en storbyferie, kan du lige så godt gøre det med manér. Med en lejlighed fra Wimdu har du også mulighed for at få lidt luft i budgettet, så du kan opleve det hele. Samtidigt får du med Wimdu på din storbyferie mulighed for at mærke den autentiske new yorker-stemning, da du kommer til at bo hos en af de lokale. Du har således mulighed for at stille spørgsmål, undgå alle turistfællerne og finde frem til byens skjulte skatte. Find din perfekte ferielejlighed i New York i dag til en storbyferie du aldrig ville glemme!

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Jette
Jette
10 Fantastisk
juli 2017
Bergen Bedste Short Stay! 1

Rigtig god vært, rigtig god lejlighed - samt god placering.

Jette
Jette
10 Fantastisk
juli 2017
Betagende smuk og rummelig 2BR Apt-blot 12 min til Manhattan

Meget venlig vært samt god beliggenhed - tak for nu.

Kitti
Kitti
8 God
november 2016
Gorgeous condo, E. Village

Stor, velindrettet 2 vær lejlighed på 1.sal med alt nødvendigt udstyr til et ophold i NY. Nem transport med linje 14 eller 9 rundt om hjørnet til nærmeste subway på 14th.st. Linje L kombineret med linje A kører direkte til lufthavnen vi...

Claus
Claus
8 God
april 2016
Stylish 3BR SPACIOUS 2 min to Central Park

Det er en rigtig, rigtig fin lejlighed. Masser af plads - vi var 2. Sengene var god og faste. Udlejeren var hurtig og sød til at svare på forespørgsler. Beliggenhed: Supercentralt til Subway og Central Park.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder