Ferieboliger i New York

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i New York

Velkommen til New York

Udforsk New York

New York City med det velkendte tilnavn “The Big Apple” er den folkerigeste by i USA, et vigtigt globalt finansielt, politisk og kulturelt centrum og en populær destination for turister fra hele verden. Byen har status som en form for global hovedstad, og dens dominerende, verdensberømte skyline er en af de største og bestemt en af de mest genkendelige i verden.

Om New York

New York, New York. Superlativernes storby, der af sine indbyggere kaldes "universets centrum", og som altid er en overvældende oplevelse. Faktisk passeres butiksområdet og vejkrydset Times Square af mere end 350.000 mennesker dagligt og New York blev grundlagt af hollændere under navnet "New Amsterdam" i 1625.

Find din perfekte lejlighed i New York

Steder at bo

Bo i New York

New York er ganske vist kendt som byen, der aldrig sover, men selv de mest eventyrlystne og energiske blandt os har brug for at slappe af og samle ny energi af og til. Den nemmeste måde at gøre dit ophold mere unikt på er ved at undgå de triste og kedelige hoteller, som alt for mange vælger. Hvorfor ikke overveje en fed penthouse-ferielejlighed i et af New Yorks mest fashionable områder eller en autentisk udlejningslejlighed i New York-stil i et af de mange kvarterer og bydele, der tilsammen udgør denne farverige metropol? De mest populære bydele at bo i er Manhattan og Brooklyn, men hvis du vælger en af de knap så benyttede bydele som Queens eller endda et område, der støder op til Queens på Long Island, som ligger uden for selve byen, vil du ikke kun spare penge, men også få et bedre indblik i en New Yorkers dagligdag. Husk dog at vælge en lejlighed i New York i nærheden af en metrostation eller de attraktioner, du gerne vil se.

Aktiviteter

Aktiviteter New York

Hvad ville du foretage dig, hvis du kun havde to dage i New York? Start i Central Park. Der er en myretue af aktiviteter, du kan sejle og klatre i klipper, stå på skøjter, om vinteren, og se forestillinger under åben himmel - du kan endda se en statue af H. C. Andersen. Der er en grund til, at det er de lokales foretrukne sted at hænge ud, og du kan ikke besøge byen uden at opleve den næsten 3,5 kvadratkilometer store park. Bagefter kan du tage en tur ud at se på butikker. New York tiltrækker millioner af shoppere hvert år og kan prale med et uovertruffent udvalg af stormagasiner, modebutikker og specialbutikker. Du skal naturligvis også se Frihedsgudinden. Det er nemt: bare tag en tur med færgen mellem Staten Island og Manhattan, det er også muligt at tage færgen til Brooklyn (gratis), der sejler tæt forbi Frihedsgudinden. Fra pendler færgen er der en fremragende udsigt ud over bugten, men det vigtigste er, at du kommer ganske tæt på statuen. Byen er også rig på kunst og kultur. På offentlige museer som Metropolitan Museum kan du betale din entré i form af en donation – hvilket er ret smart, hvis rejsebudgettet er begrænset.

Mad og Drikke

Mad og Drikke New York

Du bør besøge Little Italy og Chinatown mindst én gang hver, når du skal finde et sted at spise. New York City er en storby, der er bygget på blod, sved og tårer fra immigranter fra hele verden, ikke mindst fra Italien, Tyskland, Polen, Rusland, Irland og Kina. Derfor kan vi ikke anbefale nok, at du prøver en portion lokal italiensk mad fra en vaskeægte mand-og-kone-restaurant i Little Italy. Du vil føle dig hjemme, mens du nyder en skøn gang pasta med gnocchi i det lille, overfyldte restaurantlokale komplet med rød- og hvidternede duge, der skaber en stemning, som var du i Rom. Du skal også prøve den verdensberømte New York-pizza, der normalt har tynd bund og mere smag, i modsætning til den lige så berømte form for pizza fra Chicago, der er kendt som deep-pan-pizza. Eller vov dig en tur til Chinatown, få en gang massage, og smag på nogle af de berømte kinesiske delikatesser på et af de mange hyggelige, traditionelle spisesteder.

Transport

Transport New York

New York er en metropol, der myldrer med mennesker, og her kommer selv den mest erfarne rejsende til at ty til bykortet indimellem. Takket være de mange muligheder, der omfatter alt fra gåben og cykler til taxier, busser, metro og tog, kan du altid finde vej fra A til B, uanset hvilket tidspunkt på døgnet det er. Selv om alle, der besøger New York for første gang, bør prøve at vinke en af de klassiske gule taxier til sig, anbefales det at bruge metroen mest muligt. Hvis du køber et New York Metro Card, kan du køre med samtlige busser og metroer i byen. Det er perfekt for dig, der elsker at se på seværdigheder hele dagen og feste hele natten. Mange turister og lokale, der skal fra én bydel til en anden, tager en færge. Staten Island Ferry sejler fra Battery Park i det sydlige Manhattan til Staten Island, mens New York Water Taxi driver færgeruter mellem Manhattan, Brooklyn og New Jersey.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Jette
Jette
10 Fantastisk
juli 2017
Bergen Bedste Short Stay! 1

Rigtig god vært, rigtig god lejlighed - samt god placering.

Jette
Jette
10 Fantastisk
juli 2017
Betagende smuk og rummelig 2BR Apt-blot 12 min til Manhattan

Meget venlig vært samt god beliggenhed - tak for nu.

Kitti
Kitti
8 God
november 2016
Gorgeous condo, E. Village

Stor, velindrettet 2 vær lejlighed på 1.sal med alt nødvendigt udstyr til et ophold i NY. Nem transport med linje 14 eller 9 rundt om hjørnet til nærmeste subway på 14th.st. Linje L kombineret med linje A kører direkte til lufthavnen vi...

Claus
Claus
8 God
april 2016
Stylish 3BR SPACIOUS 2 min to Central Park

Det er en rigtig, rigtig fin lejlighed. Masser af plads - vi var 2. Sengene var god og faste. Udlejeren var hurtig og sød til at svare på forespørgsler. Beliggenhed: Supercentralt til Subway og Central Park.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder