Ferieboliger i Newcastle Upon Tyne

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Newcastle Upon Tyne

Ferielejligheder og Ferieboliger i Newcastle Upon Tyne

Newcastle er en dejlig by i det nordlige England. Byen har utroligt meget at tilbyde turister og er en perfekt destination for både et langt og et kort besøg. Newcastle er berømt for sit natteliv, gode teatre, store udvalg af familie aktiviteter og en fascinerende historie. Samtidig er man når man besøger Newcastle utroligt tæt på Skotland som man jo passende kunne se når man alligevel var i denne del af verden. Som sagt er byen kendt for sit natteliv. Du finder et bredt udvalg af barer og store klubber hvor du kan danse natten væk. Efter en hård bytur er der ikke noget bedre end at komme hjem til sin egen lejlighed hvor man kan slikke sårene inden det går løs igen. Som mange andre industribyer i det nordengelske opstod og faldt Newcastle med kul og stålindustrien, men har efterfølgende reetableret sig. Regionens historie ses tydeligt ved mange af byens slotte, der holder sig i den stolte nordengelske tradition. Den nærliggende kystlinje er smuk og populær blandt vandrere og udendørs sports entusiaster. Newcastle er kendt som Nordenglands kulturelle centrum og film, musik og teater elskere vil elske en forlænget weekend i Newcastle.

Ting du ikke vidste om Newcastle

Newcastles indbyggere har vundet prisen som de høfligste mennesker i hele Storbritannien.Newcastle havde den første gaslampe oplyste gade.Verdens første organisere hundeudstilling foregik i Newcastle.Det Nordøstlige England har 47 nuancer af rødt hår - flere end nogle andre steder i verden.

Historiske Newcastle

Hvad er Newcastles bedste attraktioner? Slottet fra det 11. århundrede er det bedste sted at starte en forlænget weekend i Newcastle. Slottet er et glimrende eksempel på et Normansk stenslot, og det ligger i det historiske hjerte af byen. Newcastle har haft en temmelig kaotisk fortid, og bygninger giver et godt indblik i denne kaotiske historie. Udsigterne fra River Tyne Slottet er også spektakulære. The Black Gate er et besøg værd som en af byens bygninger med mest historie. The Black Gate er en arkitektonisk kompleks bygning og et spektakulært syn. Den har også været hjem for Society og Antiquaries i mere end 100 år. På vores besøg i Newcastle nød vi også at tage tur ned i Victoria Tunnelen, en vognvej fra det 19. århundrede, der løber under byen fra Town Moor til Tyne. Tunnelen blev bygget til at transportere kul fra kulminen til floden, hvorfra det blev fragtet videre. Under anden verdenskrig blev tunnelen ombygget til beskyttelsesrum. Book eventuelt en guidet tur og dyk ned i Newcastles mørke undergrunds historie - det er fascinerende!

En by af teatre

Der er flere teatre i Newcastle per person end alle andre steder i Storbritannien. Byens mange og varierede forestillinger gør den til et yndet sted for teatergængere. Theatre Royal teatret er regionens hjem for Shakespeare Company og beliggende i en smuk gammel bygning. Hvert år afholder teatret mere end 380 forestillinger med samlet over 300.000 tilskuere. Teatret er også kendt som et af Storbritanniens fineste teatre, og er ofte på rejseplanen for verdens store omrejsende teatergrupper. Hvis du er poesiinteresseret, burde du besøge Morden Tower. Her er der regelmæssigt forelæsninger af verdens elite indenfor poesi plus at der ofte også er eksperimenterende musik.

Museer i Newcastle

Newcastle har en række gode museer. Great North Museethar gratis adgang, og kombinerer kollektioner fra mange af byens andre museer. Heriblandt kan du finde udstillinger fra plante og dyreriget, et planetarium, genstande fra det gamle Grækenland og Egyptiske mumier. Der er også en stor interaktiv udgave af Hadrians Mur. Discovery Museet har vist sig at være et stort hit blandt turister. Museet er et videnskabs og lokalhistorisk museum og har mange forskellige udstillinger. Museet udstiller bl.a. Turbina, et 34 meter langt skib brugt som prototype for dampskibe. Indgangen er gratis så du kan komme og gå, som det passer dig.

Newcastles Natteliv

Som nævnt er Newcastle berømt for sit gode byliv hvilket, af den anerkendte rejseguide Rough Guide, er udråbt som den største attraktion i Storbritannien. Det er svært at have nogle indvendinger imod efter at have tilbragt en aften i byens centrum. Der er massevis af restauranter, barer, natklubber, biografer og meget mere til at holde dig underholdt. Vi anbefaler et besøg til Quaysid området, hvor man finder mange af byens barer og natklubber. Big Market området af centrum er hvor du skal gå hvis du er på udkig efter en god restaurant. Vi er specielt glade for Al Basha, en libanesisk restaurant med et venligt personale. Newcastle Food Festival EAT! (SPIS!) afholdes hvert år i August og September som en stor hyldest til lokalområdets mad og drikke. Grey Street er et andet område af Newcastle kendt for sine mange restauranter. Gaden er utrolig smuk og har noget fantastisk arkitektur og så ligger den tæt ved det førnævnte Royal Theatre.

At komme til og rundt i Newcastle

Newcastle Internatoinale Lufthavn er en lille, men travl, lufthavn nord for byen. Den bedste måde at komme herfra til byens centrum er med metroen hvilket tager ca 25 minutter. Byens centrum er relativt kompakt og er nem at finde rundt i på gåben. Byens metrosystem er hurtigt og pålideligt. Busser kører også i byens centrum og Quaylink bus service forbinder centrum med Gateshead quay. Udenfor Newcastle ligger Northumberland, Yorkshire Dales og Lake District National Parken tæt på. Ligeledes finder du billedskønne byer som Whitby og Scarborough indenfor kort afstand af Newcastle. Disse byer kan man både komme til med bus og tog og der skal hermed lyde en varm anbefaling fra Wimdu om at få set så meget af dejlige Nordengland som muligt.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder