Ferieboliger i Nice

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Nice

Ferielejligheder og Ferieboliger i Nice

Nice er et af de helt store højdepunkter langs den Franske Riviera. Det er en fantastiske by og er den anden mest besøgte storbyferie destination i Frankrig efter Paris. Nice blev grundlagt under det Romerske Imperium og de sidste levn fra byens tidligste historie, distriktet Cimiez, ligger op ad et højdedrag ved byen. Området omkring byen har skiftet hænder adskillige gange gennem historien og har været besat af både Italien, Spanien og Frankrig. Byen ligger på den sydøstlige spids af Frankrig og har en fantastisk havpromenade og havn. Byen er blandt andet hjemsted til det velkendte hotel Regina Hotel, der i sin tid var vært for den britiske dronning, Dronning Victoria af Storbritannien i løbet af vintermånederne. Byen har en meget afslappet atmosfære der har tiltrukket mange kunstnere gennem tiden, og der er masser at opleve i det smukke Nice. Med et ophold i en ferielejlighed i byen kan man få muligheden for at opleve den franske kultur på tætteste hold og måske opleve et område af byen man normalt ikke ville have set. Book en lejlighed fra Wimdu i dag og få en oplevelse for livet!

Ting du nok ikke vidste om Nice

Nice er overraskende ofte overskyet i løbet af midsommer, så billeder af nice med den velkendte blå himmel over byen er højst sandsynligt taget i løbet af vinteren.Området mellem Nice og Monaco er det tredje dyreste sted i verden af bo.Den amerikanske popstjerne Prince filmede og spillede en rolle i filmen 'Under the Cherry Moon' i Nice.Den franske kunster Henri Matisse malet størstedelen af hans kunstværker i Nice.

Ting at se og opleve i Nice

Centrum i Nice er et interessant miks af de gamle og det nye. Den Gamle Bydel er særdeles nydelig med masser af små, charmerende gader. Der er adskillige smukke strande at nyde i byen, men Nice er ikke blot en ferieby men byder også på et væld af museer og historiske attraktioner. Nice nyder godt af cirka 300 solskinsdage om året, der gør byen til en perfekt storbyferie destination. Vi foreslår en gåtur langs strandpromenaden Promenade del Anglais som noget af de første efter man ankommer - dette er en tradition der kan dateres helt tilbage til de engelske aristokrati der gjorde det samme så snart de ankom til byen. Promenaden reflekterer vigtigheden af den indflydelse disse mennesker har haft på byens udvikling. Man finder særdeles imponerende arkitektur langs havnefronten, blandt andet de fantastiske smukke Belle Epoque palæer. Herefter bør man besøge de gamle Nice - den ældste del af byen. Her finder man markeder, fortovs caféer og en bred vifte af kirker og katedraler man kan opleve. Vi foreslår her et besøg til det arkitektoniske mesterværk fra baroktiden Chapelle de la Miseicorde - kirken er dog kun åben på tirsdage så husk at time besøget hvis man ønsker at opleve den indefra. Eglise Saint-Jacues er kendt for sit interiør af træ og kalkmalerier der bestemt også er et besøg værd.

Kunst i Nice

Hvad angår museer foreslår vi et besøg til Palais Massen der ligger på Promenade des Anglais. Selve bygningen er mere et majestætisk hjem end et palads og huser Museet for Kunst og Historie. Mange kunstnere kom til byen for de maleriske omgivelser omkring byen og adskillige forskellige museer fremviser i dag deres værker. Nice's uden tvivl mest kendte kunster var Henri Matisse. Han boede i Cimiez distriktet hvor man finder Matisse Museet, der hylder kunstnerens liv og arbejde. Det udstiller mange af hans værker som han donerede til byen. Colline Du Chateau er hvor man finder en fantastisk udsigt over byen. Stedet var oprindeligt hjemsted til en borg og få brudstykker står stadig den dag i dag . Her finder man en panoramisk udsigt over byen og Middelhavet. Et besøg til den russisk ortodokse katedral er også kraftigt anbefalet. Katedralen er en arkitektonisk perle fra det tidlige 20. århundrede og står som et pragteksempel på den store indflydelse de russiske aristokrater der kom til Nice i det 19. århundrede havde på byen.

Ting at se og opleve udenfor Nice

Hvis man er interesseret en dagsrejse uden for Nice ligger den ligeså smukke franske by Cannes blot 35 kilometer sydvest for byen, der absolut også er værd at besøge på sin storbyferie - en togtur mellem de to byer tager under en halv time og her finder man ligeså en bred vifte af ferielejligheder! Cannes er en fantastisk smuk by der nok bedst kendes af de fleste som vært for Cannes Filmfestival, er årligt tiltrækker mere end 200.000 filmstjerner, producere, agents og mange mange flere til byen. Cannes har længe været en foretrukken feriedestination der besøges året rundt for sit dejligt vejr og skønne, badevenlige strande, heriblandt stranden Plages du Midi, der ligger vest for havnen i selve Cannes bugten. Byen har dog også en bred vifte af interessante, kulturelle oplevelser at tilbyde sin besøgende. Tag eksempelvis en sejltur ud til den nærtliggende ø Île Sainte-Marguerite, hvor man kan besøge det gamle borgfængsel der, ifølge legenden, var et af de steder hvor den sagnomspundne Manden med Jernmasken blev holdt til fange. Mens man er her, anbefaler vi ligeså et besøg til museet Musee de la Mer, der udstiller en lang række arkæologiske fund foretaget i området fra den romerske periode, samt mere om historien bag øen. I selve Cannes kan man besøge det interessante Musee d'Art et d'Histoire de Provence, der ligger i et gammelt palæ fra det 18. århundrede, hvor man kan opleve en kunstsamling der stammer fra hele Provence regionen, samt lære mere om byens lange historie.

Cannes emmer af shopping og livsstil. Overalt langs byens mange gader kan man finde butikker med alle de velkendte brands, eksempelvis langs Rue d'Antibes, der tit anses som byens primære shopping gade. Man kan dog også ligge vejen forbi et af byens mange markeder, såsom Marche Forville. Her kan man købe en overflod af frisk frugt og grønt, samt lokale oste, vine, pasta og meget mere - perfekt til madlavningen hvis man har sin ferielejlighed i Cannes!

Transport til og fra Nice

Nice Airport er en af Frankrigs mest travle lufthavne. Lufthavnen ligger i direkte forbindelse med Kastrup Lufthavn og tager cirka to en halv time at flyve til. Hvis man flyver til Nice må man huske at nyde den flotte udsigt over den franske Riviera når flyet lander. Lufthavnen ligger cirka 30 minutter sydvest for Nice centrum og den mest pålidelige måde at komme herfra ind til byen er med lufthavnens shuttlebus. Selskabet der kører ruten hedder Lignes d'azur og står for den offentlige transport i byen. Alle byens seværdigheder ligger relativt tæt omkring centrum og det er muligt at gå mellem alle attraktionerne - man bør dog tilgå Cimiez distriktet med bus. Den offentlige transport er pålidelig og billig og Lignes d'azur har integreret billetsystemet så samme billet fungerer både til bus og sporvogn. Den fantastiske havnepromenade i byen er perfekt til en cykeltur. Grænsen til Monaco ligger cirka 16 kilometer fra byen og den italienske grænse er cirka 33 kilometer mod nordøst. Ønsker man at komme længere ind i landet mod nordvest, eller blot rejse mellem Nice og de nærtliggende storbyer i eget tempo, kan vi anbefale man lejer en bil til sin ferie i Nice. Man skal ikke langt denne vej, før man befinder sig i de kuperede, bjerglige egne, hvor den naturlige skønhed Sydfrankrig er så kendt for, ville fortrylle enhver der kommer hertil.


Nice er en charmerende og dejlig by at besøge. Stemningen middelhavet bringer med sig er tydelig at mærke her, der i ledtog med de fantastiske strande byen tilbyder, gør en ferie i Nice til noget helt specielt. Se de mange ferielejligheder og andre ferieboliger der i dag tilbydes i denne ædle og smukke by og tag en ferie med hele familien, der nok skal skabe minder for livet!

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Kirsten
Kirsten
10 Fantastisk
oktober 2017
Spacious and Modern Apartment

Vi har nydt vores ophold i Nice rigtig meget. Lejligheden var helt perfekt, meget indbydende og rummelig med nogle skønne terasser, så vi kunne nyde det skønne vejr udenfor. (PS det eneste vi savnede var et gelænder til den øverste teras...

Susan
Susan
8 God
juli 2017
Modern Apartment in Old Town

En fin lille lejlighed i den gamle by. Velfungerende og med god udsigt på 4. Sal. Tæt på vandet, markedet og byens mange butikker og restauranter.

Dorte
Dorte
10 Fantastisk
september 2016
Stylish and Modern in Old Nice

Vi havde nogle skønne dage i denne dejlige lejlighed midt i den gamle by. Lejligheden var ren og fin og super hyggelig med en dejlig altan. Værten Ennio er helt unic. Vi har brugt wimdu mange gange og altid haft super værter. Ennio er d...

Mads
Mads
8 God
august 2016
Apartment loft 1/6 pers, 3 bedrooms 53m2

Vi havde et godt ophold i lejligheden og værsparret var søde omend de virkede en smule nervøse for lejligheden ved overdragelsen af nøglerne. Eneste minusser var, at værtsparet ikke taler så godt engelsk, kontrakterne var på fransk og ...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder