Ferieboliger i Nice

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Nice

Velkommen til Nice

Udforsk Nice

Nice er den arketypiske by på Rivieraen. Gør som de lokale, og nyd en adstadig spadseretur langs den berømte Promenade Des Anglais, den flotte strandpromenade, hvorfra der er en idyllisk udsigt ud over det glitrende azurblå hav til forbipasserende kæmpeyachter. Solbrændte europæere sidder og drikker kaffe ved pastelfarvede caféer eller ligger og daser på strandstole på stranden nedenfor.

Om Nice

De maleriske landskaber i Nice og regionen Provence har længe tiltrukket både aristokratiet og kunstneriske typer, og i slutningen af 1890'erne flyttede dronning Victoria til Nice hver vinter for at nyde varmen, mens Henri Matisse malede de fleste af sine værker i bakkerne omkring Nice.

Find din perfekte lejlighed i Nice

Steder at bo

Sumkke steder i Nice

Nices gamle bydel minder om en hyggelig fransk landsby med sine snoede stræder, fortovscaféer, pink byhuse og masser af gamle kirker og katedraler, som kan udforskes.Promenade Des Anglais er et populært sted blandt turister, både fordi den følger stranden, og fordi den er centrum for nattelivet. Længere oppe på bakken finder man lejligheder, hvor du får mere for pengene, ofte med en fantastisk udsigt og stadig kun et kvarters gang fra stranden. Disse områder er også mere populære blandt de lokale end blandt turister, så du vil opdage, at det er billigere at købe ind her end ved vandet. Hvis du rejser som del af en gruppe eller med familien, vil du måske foretrække en villa. Hvis du gerne vil have mere plads, mere fred og ro eller en swimmingpool, kan du overveje at bestille indkvartering uden for selve byen. Så skal du bare huske, at du til gengæld får brug for en udlejningsbil til at komme omkring.

Aktiviteter

Aktiviteter i Nice

Der er masser af attraktioner i Nice ud over den berømte strand, især hvis du elsker kunst og historie. Snup en rundvisning i Palais Lascaris, et barokpalads fra 1600-tallet med forgyldte møbler fra 1700-tallet. Byens Chagall Museum kan prale af den største samling af værker af maleren Marc Chagall, bl.a. hans malerier med et religiøst tema. Højt oppe i bakkerne bag Nice ligger Matisse Museum, der har til huse i et skønt, rødt genovesisk palæ fra 1600-tallet. Fans af Matisse vil også elske den nærliggende kirke Chapelle du Rosaire de Vence, som kunstneren har tegnet. I selve byen er der masser af muligheder for dig, der elsker at shoppe. På Avenue Jean Médecin kan du gå på opdagelse i en inspirerende blanding af lokale designere og luksusmærker fra Paris. En kort køretur fra Nice finder du nogle af Rivieraens andre perler, f.eks. Cannes, Villefranche-sur-Mer og Monaco, hvor du kan få endnu en dosis sol, strand og stil.

Mad og Drikke

Flere gode spisesteder i Nice

Uanset om du er i humør til et traditionelt fransk familiemåltid i en af de søde caféer i en sidegade i den gamle bydel eller et ekstravagant måltid i fornemme rammer, kan du få dit ønske opfyldt i Nice. Som man ville forvente af et populært og mondænt feriested på den franske Riviera, er Nices restauranter kendt for høj kvalitet. Hvis du vil prøve en "bistro-chic" oplevelse, skal du reservere bord i god tid på Le Bistrot d’Antoine, et populært fransk brasserie. Hvis det skal være lidt mere eksotisk, er den italienske restaurant Luna Rossa det perfekte sted for et middelhavs-festmåltid komplet med alt godt fra havet, bagte grøntsager og saftige, marinerede kødretter. Hvad nattelivet angår, fester man igennem i Nice – og det koster, så vær forberedt på økonomiske tømmermænd ud over dem, der skyldes alkohol. Der er utallige elegante barer og diskoteker ved havnen, som også besøges af velhavende emigranter og sågar en kendis i ny og næ, hvis du er i byen omkring det tidspunkt, hvor filmfestivalen i Cannes finder sted.

Transport

Transport i Nice

Lufthavnen i Nice er en af de travleste i Frankrig, men den har en praktisk beliggenhed, så det er nemt at komme frem og tilbage mellem den og byen. Det tager ca. en halv time at komme fra lufthavnen og ind til centrum af Nice, og den mest pålidelige måde at tilbagelægge ruten på er med en ekspres lufthavnsbussen. Hvis du ankommer til Nice med fly, skal du sørge for at beundre den fantastiske udsigt ud over den franske Riviera, mens flyet lægger an til landing i lufthavnen. Det busselskab, der betjener bybusserne i Nice, hedder Lignes D’Azur, og det er den mest udbredte måde at komme omkring i byen på. Men for turister er det nok i lige så høj grad busserne fra Transport Alpes-Maritimes, der er interessante, for de kan køre dig til størstedelen af seværdighederne og strandene i og omkring byen. Transportsystemet er pålideligt og billigt, og billetterne gælder i både busser og de nye sporvogne. Men hvis du virkelig vil udforske den franske Riviera, er der ingen vej uden om at leje en bil.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Kirsten
Kirsten
10 Fantastisk
oktober 2017
Spacious and Modern Apartment

Vi har nydt vores ophold i Nice rigtig meget. Lejligheden var helt perfekt, meget indbydende og rummelig med nogle skønne terasser, så vi kunne nyde det skønne vejr udenfor. (PS det eneste vi savnede var et gelænder til den øverste teras...

Susan
Susan
8 God
juli 2017
Modern Apartment in Old Town

En fin lille lejlighed i den gamle by. Velfungerende og med god udsigt på 4. Sal. Tæt på vandet, markedet og byens mange butikker og restauranter.

Dorte
Dorte
10 Fantastisk
september 2016
Stylish and Modern in Old Nice

Vi havde nogle skønne dage i denne dejlige lejlighed midt i den gamle by. Lejligheden var ren og fin og super hyggelig med en dejlig altan. Værten Ennio er helt unic. Vi har brugt wimdu mange gange og altid haft super værter. Ennio er d...

Mads
Mads
8 God
august 2016
Apartment loft 1/6 pers, 3 bedrooms 53m2

Vi havde et godt ophold i lejligheden og værsparret var søde omend de virkede en smule nervøse for lejligheden ved overdragelsen af nøglerne. Eneste minusser var, at værtsparet ikke taler så godt engelsk, kontrakterne var på fransk og ...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder