Ferieboliger i Norge

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Norge

Ferielejligheder og Ferieboliger i Norge

Vores nabo mod nord, Norge, tiltrækker hvert år tusinder af turister til sig og sine mange sommerhuse. Landet har meget at byde sine besøgende, der kommer hertil af mange forskellige årsager. Nogle kommer for at nyde den flotte og trendy storby og hovedstad Oslo fra en ferielejlighed i hjertet af byen, nogle for at opleve den barske natur og de majestætiske fjelde fra en feriehygge og nogle for et ophold i en feriebolig i et af Norges mange populære ski destinationer. Hvad end man ønsker at give sig i kast med her i dette smukke land, er her i særdeleshed noget for enhver smag!


Oslo

I det sydøstlige Norge ligger landets velkendte hovedstad, Oslo. Med sit relativt beskedne indbyggertal på lige godt en halv million er Oslo en af Europas mindre storbyer, der dog langt fra gør byen mindre charmerende. Byen ligger for foden af Oslofjorden i naturskønne omgivelser, både hvad angår området omkring byen såvel som det utal af parker og grønne arealer der præger bybilledet. Oslo har en meget afslappet atmosfære over sig og en simpel slændretur langs gaderne i indre by, er for mange en seværdighed i sig selv. Der er dog en bred vifte af kulturelle oplevelser af få i Oslo, samt adskillige flotte, designrige ferielejligheder overalt i byen. Besøg eksempelvis Munchmuseet, et museum der er dedikeret til den verdenskendte maler Edvard Munch der blandt andet står bag det velkendte og nærmest uvurderlige Skriget fra 1893, der kan opleves her på museet. Man kan også ligge et besøg for vikingskibsmuseet, der udstiller lævn og relikvier fra daværende tidsalder. Hovedattraktionen på museet består af tre velbevaret vikingeskibe der blev fundet ved gravene af viningekonger, der stammer fra det 9. århundrede cirka.

Det mere moderne billede af Oslo kan opleves langs byens havnefront, Aker Brygge. Her kan man gå en tur langs kajen og se de mange skibe ligge til, samt besøge nogle af de mange caféer og restauranter man kan finde i området. Et af byens største og mest genkendelige varetegn er uden tvivl operahuset i Oslo. Byggeriet er udført i et utroligt spektakulært design og bærer præg af et isbjerg, der forsøger at fange den skandinaviske arkitektoniske sjæl i rene linjer. Operaen åbnede i 2008 og er sidenhen blevet et ikon for hele Oslo, samt den mest besøgte seværdighed i hele byen. Dette er blot at ridse i overfladen over, hvor meget Oslo har at byde på - find din foretrukne feriebolig i dag tag på en uforglemmelig ferie i Oslo!

Den norske natur

Norge er et stort land, ingen tvivl om det. Det er ligeledes et land der strækker sig fra det milde syd omkring Oslo og såvel det danske vejr, helt op til det nordligste Finnmark. Overalt i denne smukke natur kan man finde små, charmerende ferieboliger og feriehytter, hvorfra man kan få naturoplevelser for livet. Året rundt er der noget at opleve hvor end man befinder sig i landet. Den norske natur har et rigt og varieret dyreliv og de store og flotte skove, er smukke at udforske. I den nordligste region af landet, Finnmark, kan man blandt andet opleve det smukke naturfænomen midnatssol, der forekommer hvert solhverv (sommer- og vintersolhverv), hvor solen står på himlen hele døgnet. I dette barske område kan man ligeså opleve pragteksemplar af de smukke norske fjelde, der står udødelige i landskabet sammen med smukke søer og træer.

De mange bjerg langs den nordlige kant af landet, gør ydermere Norge til den perfekte destination for skiferie. Mange af disse resorter ligger i det umiddelbare sydlige Norge, der gør ture hertil fra ankomst til landet i Oslo ligetil. Kendte ski resorter som Hemsedal og Tyrsil ligger begge i det sydlige Norge, der begge byder på pister i alle sværhedsgrader, heriblandt børnepister for de mindre medlemmer af familien. Som de velbesøgte områder de er, byder begge samt alle andre resorter i Norge på en bred vifte af aktiviteter som spisesteder og et godt natteliv. En skiferie i Norge er en oplevelse for sig, find din foretrukne destination i dag og find den perfekte skihytte!

Transport til og fra Norge

Oslos lufthavn, Oslo Airport, Gardamoen, ligger godt en times flyvetid fra Kastrup lufthavn - en populær forbindelse med adskillige afgange i døgnet. Lufthavnen ligger cirka 50 kilometer nordøst for selve Oslo, hvorfra man kan tage både tog, bus og taxa. Toget kører fra lufthavnen direkte til Oslo hovedbanegård hvert 10. minut og tager cirka 20 minutter. Oslo by har et godt og pålideligt offentligt transportsystem, der både inkluderer busser og sporvogne, der dækker alle større turist attraktioner. Med sin relativt beskedne størrelse er mange af seværdighederne dog tit indenfor gåafstand af hinanden. Hvis man ønsker at komme ud for Oslo og opleve naturen, anbefaler vi leje af en bil, der giver friheden til at se det sydlige Norge som man selv ville udenfor sin feriebolig.


En anden populær måde at komme til Oslo, er via Oslofærgen - eller på norsk: Danskebåten. Færgen sejler på dagligt basis fra København til Oslo, hvor turen til søs tager cirka 17 timer. Ombord er der rig mulighed for underholdning i form af restauranter, tax-free shopping, kasino, wellness og meget mere. Færgeruten er perfekt til en forlænget wekeend i Oslo, hvor man får naturens skønhed sammen med den afslappende tur til havs, samt den velkendte charme Oslo tilbyder sine besøgende. Bemærk det oven i købet er muligt at tage bilen med sig - perfekt hvis man ville opleve Oslos omgivelser væk fra ferielejligheden.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Susanne
Susanne
10 Fantastisk
december 2015
Værelse med en charmerende udsigt, 10 min fra centrum af Oslo

Alt, hvad jeg kunne ønske mig! Dejligt værelse, dejligt badeværelse. Sød og hjælpsom værtinde. Beliggenhed helt i top, stemningsfyldt og roligt område. Tæt på offentlig transport.

Odd
Odd
8 God
marts 2015
Hyggelig lejlighed tæt på City Center

Udmærket til prisen, hyggelig familie, god beliggenhed og kan anbefales God service og orientering før ankomst.

birgitte
birgitte
10 Fantastisk
april 2014
Værelse med en charmerende udsigt, 10 min fra centrum af Oslo

Jeg var på forretnings rejse i Oslo i 4 dage og boede hos Erle. Det kan jeg varmt anbefale. Der var ro, og super hyggeligt. Erle var en enestående vært. Jeg anbefaler varmt dette sted, og vender meget gerne tilbage.. MVH Gitte Danmark

Jeanette
Jeanette
10 Fantastisk
august 2013
To soveværelser ideelle til to par eller lille gruppe

Det var en meget positiv oplevelse... Alt var som aftalt, og der var rent og pænt... Vi vil helt klar benytte dette sted næste gang!! Bedste anbefalinger :)

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder