Ferieboliger i Normandiet

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Normandiet

Ferielejligheder og Ferieboliger i Normandiet

Normandiet er en region i Nordfrankrig med stærke rødder i den Skandinaviske kultur. Navnet Norman kommer af det Skandinaviske ord for mænd fra nord og der er en god grund til at regionen kom til at hedde som den gør. I Vikingetiden plyndrede og hærgede mændene fra nord regionen i en sådan grad at det er blevet opkaldt efter dem. Hvis du lejer en ferielejlighed i Normandiet vil du besøge en region rig på historie. Ikke blot vikingerne, men også de allierede styrker under anden verdenskrig, besatte de franske strande i Normandiet. Slaget ved Normandiet, også kaldet D-dag, var et, hvis ikke det vigtigste, slag under anden verdenskrig. Vigtigheden af slaget afspejles også tydeligt i mange af de lokale attraktioner. D-dagen er et gennemgående tema og der er utroligt mange interessante steder og museer dedikeret til denne afgørende dag i verdenshistorien.

Lej en lejlighed i Normandiet

Som sagt er Normandiet rig på historie og har været skueplads for en række skelsættende kampe gennem tiderne. Er du historie interesseret vil det være perfekt for dig at booke en lejlighed i Caen, der er regionens største by, og anvende den som base til at besøge Omaha og Utah Beach eller nogle af de andre historiske steder ved Normandiets strande. Selve byen Caen er dog også et besøg værd. Byen summer af liv året rundt hvor de lokale hygger sig i gadebilledet. Prøv endelig den lokale cider som franskmændene er utrolig stolte af, af gode grunde. Som mange andre steder i Frankrig er det lokale køkken udsøgt. Er du på ferie i Normandiet skal du udnytte lejligheden til at prøve den lokale skaldyrsret eller de traditionelle "patries" som er en slags indebagt tærte.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder