Ferieboliger i Odense

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Odense

Lejligheder og Ferielejligheder i Odense

Weekendophold Odense På det smukke Fyn, omgivet af eventyrlige slotte og det idylliske øhav, ligger danske ø, ligger hele øens hjerte - Odense. Denne charmerende og livlige stad, er en af de største byer i Danmark og med Syddansk Universitet centreret i Odense, giver det et liv i gaderne, som kun er kendt fra Aarhus. Grønne områder, parker, gamle huse og en hyggelig havn, er det der giver Odense dens behagelige atmosfære. Her er plads til alle – ung, gammel, tynd eller tyk, det gør ingen forskel. Odense har i den grad mangfoldigheden fra en storby og nærheden fra en provinsby.

Hvis du ønsker at mærke denne kombination helt tæt på, kan Wimdu sørge for en billig overnatning i Odense.

Odense - Eventyrlig moderne

Odense er om nogen by i Danmark symbolet på kombinationen af nyt og gammelt. Her har man ikke lagt skjul på vigtigheden af vores allesammens H.C. Andersen og har forsøgt bevare de traditioner og de bygningsværker, der kendetegner denne tid. Samtidigt har man ikke forsøgt at stopppe udviklingen og faktisk har Syddansk Universitet, som hører til i Odense, været banebrydende i forhold til brug af teknologi. Langt hen ad vejen kan man sige, at Odense er eventyrlig moderne. Eventyrene, som er flere hundrede år gamle, er at mærke overalt i byen. Man kan mærke at en af verdens største forfattere er født her, har boet her og har fået noget af sin inspiration herfra. Men samtidigt kan man mærke hvordan det pulserende liv og den moderne livsstil for alvor har gjort Odense til en moderne storby i provinsen.

Ting du ikke vidste om Odense

  1. Der har boet mennesker området omkring Odense i over 4000 år. Navnet blev dog først nævnt på skrift i 988.
  2. Odense Teater er Danmarks andet ældste teater og det første teater i provinsen. Det blev bygget i 1796.
  3. Knud den Hellige, der er anset for at være verdens sidste Vikinge Konge, blev dræbt af uregerlige bønder i Odenses Skt. Albani munkekloster den 10. juli 1086.

Hvad skal du se?

Ønsker du at komme på ferie i en lidt anderledes by og opleve noget af den danske historie, er Odense en god by at sætte kursen mod. Odense er både kulturel, historisk og dynamisk. Som de fleste ved, blev verdens nok bedste og mest kendte eventyrforfatter født i Odense. Det var under trange kår, midt i Odense, at H.C. Andersen opbyggede en fantasi og en kreativiet, der senere skulle gå hen og blive hans levebrød og grunden til at alle kender historien om Den Grimme Ælling og Den Lille Havfrue. H.C. Andersens hus står der stadig, sammen med andre gamle huse fra den tid. En gåtur ned langs de brostensbelagte gader, med små, gamle byhuse i alverdens farver og med bonderoserne kravlende op langs murene, fører én tilbage i tiden. Men det kan være svært at forestille sig hvordan der har set ud på H.C. Andersens tid – det har helt sikkert ikke været så idyllisk som det forekommer i dag. På din storbyferie i Odense skal du huske at gå på opdagelse i H.C. Andersens gamle by og besøge hans barndomshjem. Som en del af H.C. Andersen Museet, kan du se et utal af monumenter og små statuer, der giver dig en bid af den danske historie.

Ligesom i København finder du også Kongens Have i Odense. Her kan du tage dine rejsepartnere med ud på en sommerdag. Parken er især et populært fristed for byens mange studerende, der bruger deres lørdage eller søndage på at sidde og sole sig eller spillle bold i parken.

Når du er i byen, må du ikke gå glip af en af landets bedste zoologiske haver, Odense Zoo. Her er der noget for hele familien og både små og store kan få en lærerig oplevelser, når de bevæger sig igennem havens smukke arealer, blandt verdens vilde dyr. Her er det især værd at gå efter at se de forskellige dyr blive fodret. Det er her dyrepasserne vil fortælle dig alt det du ikke vidste og mere til.

Hvis du er blevet træt af sightseeing og bare trænger til en dag i shoppingens tegn, så er der et utal af butikker i Odense. Og når du så bliver træt og sulten, så sætter du dig bare ind på én af mange spisesteder i Odense. Om aftenen er der flere muligheder. Du kan evt. tage et spil bowling med familien I Odense Bowlinghal eller tage med gutterne på Odense Casino for at prøve lykken. En miniferie i Odense, vil være helt oplagt.

Hvordan kommer du rundt?

Odense er nok den strategisk bedst placerede by i Danmark – midt imellem landets to største byer Aarhus og København. Du kan fra Odense komme både til Aarhus og til København på halvanden til to timer, hvilket gør byen til det perfekte sted at stikke af til – bare i en weekend i hvert fald. Odense centrum er ikke større end at du kan bevæge dig rundt til fods. Dette er også den bedste måde at se hvad Odense har at byde på, hvilket er en hel del, byens størrelse taget i betragtning.

Hvis du skal holde ferie i odense, er der mange hoteller og hostels. Men hvorfor ikke leje en ferielejlighed i Odense eller et sommerhus lige uden for Odense? På denne måde undgår du en dyr overnatning på et kedeligt hotel i Odense, til en overkommelig pris i hjemlige omgivelser. Der venter dig en masse gode oplevelser i Odense og byen er et godt alternativ til en miniferie eller forlænget weekend. Hvis du ønsker samme stemning og atmosfære som i Odense, dog på nordligere himmelstrøg, kan Wimdu også tilbyde billige ferielejligheder i Ålborg, Helsinki, Bergen eller Reykjavik. Kig på de mange billeder og anmeldelser og lad det hjælpe dig med at bestemme hvilken overnatningsmulighed og destination, der passer dig.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Lone
Lone
8 God
august 2015
Bo super godt og centralt i Odense

Det her er en super dejlig lejlighed og Lisbeth er den perfekte vaert. Det eneste der var en lille smule irriterende (naar man normalt bor paa landet) er trafikken. Der koerte biler/busser og lastbiler uden for stue vinduet fra kl 5 ca...

Sanne
Sanne
10 Fantastisk
juni 2015
Bo billigt og centralt i Odense C

Super hyggelig lejlighed med alt hvad man skal bruge til et ophold. God atmosfære, dejlige malerier på væggene, og en fantastisk pladesamling. Hurtig WI-FI og alt i TV. Trafikstøj ingen problem. Vi kunne nemt finde på at komme tilbage.

Jesper
Jesper
10 Fantastisk
december 2014
Bo billigt og centralt i Odense C

Super fint, til billige penge, super vært, som kan klare det meste så det næsten virker som et hotel, og meget flexible med tidspunktere. Kan bestemt anbefales

Helle
Helle
10 Fantastisk
november 2013
Bo billigt og centralt i Odense C

Rigtig fin lejlighed. Fleksibel udlejer. Ville leje den igen ved behov.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder