Ferieboliger i Orlando

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Orlando

Ferielejligheder og Ferieboliger i Orlando

Orlando er en af Floridashelt store byer og er et absolut paradis for børn. Sådan har det dog ikke altid været. Byen var en lille prik på landkortet og lå midt i et ørkenområde lige ind til en hvis Walt Disney fik øjnene op for byen. I dag er Orlando internationalt kendt som et underholdningsmekka, med masser af seværdigheder, der tilbyder noget for enhver smag. Med omkring 50 millioner besøgende hvert år, kan man virkelig sige, at byen er et tilløbsstykke. De fleste mennesker, der kommer her, kommer for at besøge en eller flere af de store forlystelsesparker: Disney World, Universal Studios og SeaWorld, men måske også en af de mindre: Holy Land, Gatorland og Cypress Gardens. I Orlando er der masser af udendørs aktiviteter at tage sig til, og frem for alt, fantastiske golfbaner. For de mere eventyrlystne kan man tage en airboat gennem sumpene og måske se en alligator eller to. I Orlando, vil du aldrig kede dig, så book din ferie i dag og få en uforglemmelig oplevelse. Mangler du et sted at bo i Orlando, så Wimdu byder på masser af overnatningsmuligheder: Værelser, private lejligheder, og feriehuse – alt til overkommelige priser og som kan bidrage til, måske ikke en billig ferie, men i det mindste en billigere ferie. Så skal du holde ferie i Orlando, bør du overveje en feriebolig hos Wimdu.

Det vidste du ikke om Orlando

 1. Orlando er hjemsted for det første vandland nogensinde - Wet 'n Wild åbnede i 1977, og det er stadig et af de eneste vandlande der holder åbent 365 dage om året.
 2. Der er over 2000 søer i Orlando området og selve Orlando er hjemsted for mere end 100 søer
 3. Orlando kaldes Den Smukke By (samt "O Town").

Oplev Disney World

Orlando har tidligere ”bare” været en prik på kortet og bestod i det store hele af ørken. Alt dette ændrede sig radikalt den dag Walt Disney, grundlæggeren af det verdensberømte filmselskab Disney, besluttede at bygge en forlystelsespark i området. Oprindeligt var tanken at parken skulle bygges i Miami eller Tampa, men eftersom orkan-risikoen var for stor, faldt valget på Orlando. Siden 1971, da Walt Disney World Resort åbnede, har byens vigtigste indtægtskilde været turisme.

Disney World består af fire forlystelsesparker.Magic Kingdom, er den ældste af de fire forlystelsespakker og er måske den mest populære. Børn og voksne fra hele verden flyver hertil for at møde deres ynglings Disneyfigurer. Her kan de danse med Mickey Mouse og kramme Snehvide. Ved indgangen bliver man mødt afAskepots gigantiske eventyrslot, hvor man om aftenen kan se fantastisk fyrværkeri i et dramatisk show. Inde i underholdningsområdet kan du besøge hovedgaden Main Street USA, forsøge at overleve junglen i Adventureland og finde den indre cowboy i det vilde vesten i Frontierland. I parken kan du også tage en tur tilbage i tiden til den amerikanske revolution på Liberty Square og en rejse ind i fremtiden i det futuristiske Tomorrowland. I Magic Kingdom, kan du også se en parade med alle Disney-figurerne hver dag.

Epcot er en anden af de fire forlystelsesparker og står for Eksperimentel Prototype Community of Tomorrow og er en slags utopi, en fredelig verden, hvor teknologi virker i harmoni med mennesket og naturen. Dette er en forlystelsespark, der fejrer teknologisk innovation såvel som internationale kulturer. Epcot består af to temaområder, Future World og World Showcase. Future World har attraktioner og steder, der fokuserer på energi, kommunikation, jorden, miljøet, havet, fantasi, transport og rumforskning. Her kan du gå på en simuleret rummission, opbygge dine egne køretøjer, se hajer, fisk og delfiner i Finding Nemo World. Epcot World Showcase er centreret omkring en smuk lagune. Epcot World Showcase giver gæsterne mulighed for at ”besøge” andre lande. Hvert land har underholdning, mad og shopping specifik for deres kultur. Du kan gå ombord på et vikingeskib i Norge, drikke en espresso på Fontana de Nattuno i Italien, få en øl i Tyskland, se Terracotta hæren i Kina, lytte til Taiko trommer i Japan og se Eifel Tårnet i Frankrig - og meget, meget mere. Om aftenen kan du se et spektakulært fyrværkeri show i Epcot, hvor 1.105 stykker fyrværkeri anvendes hver nat. Den tredje af de fire forlystelsesparker er Animal Kingdom, som er en zoologisk have der består af både rigtige dyr og fabeldyr. Her er 1700 dyr og 250 forskellige arter. The Tree of Life er parkens ikon, og er et sandt Disney mesterværk på 44 meter, med 300 dyr håndskåret i stammen. Ved foden af træet, kan du se 3D-filmen "It's Though to be a Bug". Du kan endda prøve Kali River Rapids, en sjov vandforlystelse og Expedition Everest, som er en spændende tur, der tager dig op af Everest bjerget. Gå tilbage i tiden og mød dinosaurerne i Dino Land USA. Den sidste forlystelsepark, er Hollywood Studios. Du vil ikke længere tro du er i Orlando, men i filmens mekka nummer et. I denne verden kan du se mange forskellige live forestillinger, se film og prøve mange sjove forlystelser. Uanset om du er til Toy Story, Indiana Jones,Den Lille Havfrue eller Skønheden og udyret, så er der er en attraktion for dig. Der er også en "Honey, I shrunk the kids” legeplads samt en American Idol Experience, hvor din stemme bliver bedømt af dommere og giver dig muligheden for at springe køen over på det rigtige "American Idol", hvis du er god nok. En attraktion, du ikke bør gå glip af, er den forfærdeligt morsomme "Rock 'n' Roller Coaster" der kører til tonerne af Aerosmith.

Disney World er stedet hvor alle dine drømme bliver til virkelighed. Her kan du: svømme, ride, sejle, stå på jet-ski eller vandski, wake-boarde, træne, fiske, spille tennis, lære at skyde med bue og pil, spille golf og minigolf, volleyball, cykle, parasailing, ballonflyvning, spille basketball, sejle i kano og kajak, leje en båd, tage en tur med hestevogn eller spille spil i en spillehal. I Disney World, kan du også se det verdensberømte Cirque du Soleil, udføre imponerende akrobatik, som er et must, når du er her.

Oplev Universal Studios

Hos Universal Studios kan du se shows og forlystelser, der alle er inspireret af din yndlingsfilm. Tag Transformers 3D tur, eller The Simpsons-ride. Se et Fear Factor show og se din frygt i øjnene. Prøv en 4D oplevelse, hvor du kan se Shrek, eller oplev den uhyggelige Revenge of the Mummy, eller se et show med The Blue Man Group.

Island of Adventure Universal Studios, er verdens næstmest, teknologisk avancerede forlystelsespark. Her kan du deltage i kampen mellem det gode og det onde i gaderne i Marvel Super Hero Island. Sprøjt rundt med dine yndlings tegneseriefigurer i vandforlystelserne i Toon Lagoon. Stå ansigt til ansigt med dinosaurer i Jurassic Park. Tag en rejse gennem tiderne i det episke eventyr The Lost Continent, og hop lige ind i Dr. Seuss eventyrene i Seuss Landing. For Harry Potter-fans, har vi en god nyhed - de har for nylig åbnet World of Harry Potter, hvor du kan gå gennem Hogwarts, udforske den velkendte korridor og klasseværelser, besøge butikker i Hogsmeade, herunder Honeydukes, Zonkos joke Shop og Ollivanders. Spis på The Three Broomsticks og oplev hæsblæsende attraktioner som Drage Challenge ™, Flight af Hippogrif og Harry Potter and The Forbidden Journey.

Hvad skal du ellers se i Orlando?

Hos Seaworld kan du møde dyr der normalt hører til i havet. Her kan du opfylde din drøm om at se en spækhugger hoppe eller kramme en delfin. Hvis du synes de store dyr er lidt forvoldsomme, så er der også akvarier og muligheder for, for eksempel, at klappe en pilrokke.

Wet n ' Wild er et vandland med mange sjove vandforlystelser - og det er garanteret at du bliver våd. Så pak din badedragt eller badebukser og gå i krig. Der er hele 7 forskellige forlystelser, som en hel familie kan prøve sammen, herunder The Surge og Brainwash. Der er fire steder der skal prøves alene, og tre forskellige typer vandsport at give sig i kast med. Området har også en swimmingpool med bølger, en Lazy River,en afslappet Wild Tiki Lounge, hvor du kan have en drink efter en lang dag med fart på, mens børnene leger på legepladsen Blast Away strand.

I Orlando er der dog meget andet end de store forlystelsesparker, som ellers har en tendens til at stjæle billedet. Eksempelvis, er der forskellige bådture i de mange søer, hvor der er mulighed for at støde på krokodiller og alligatorer. Du kan se giraffer på giraf Ranch, besøge det mærkværdige museum Ripleys Believe It or Not.

Derudover, er Orlando enhver golf entusiasts drøm. Der er rig mulighed for at besøge en af de mange smukke golfbaner der er til rådighed. Orlando er faktisk en af de bedste golfbyer i verden.

Hvordan kommer du rundt?

Orlandos primære lufthavn er Orlando International Airport og er den anden mest travle lufthavn i Florida. Lufthavnen ligger cirka 15 km sydøst for Orlando og det kan tage alt fra 40 til 60 minutter at komme fra lufthavnen og ind til Downtown Orlando, med shuttle busser eller lokale busser. Hvis du skal bo på en af de i alt 24 Walt Disney World Resort Hotels og har du reserveret servicen på forhånd, så kan du og din familie tage Disney Magical Express, som er en aftale hvor du ikke behøver at vente på din bagage i lufthavnen. Disney sørger for at få din bagage leveret til dig på dit hotel.

En ferie til Orlando kan være en bekostelig affære – især hvis du også skal have hele familien med i Disney World, som uden tvivl er en af de helt store seværdigheder i Orlando. Det bliver nok svært at få en billig ferie ud af det, men Wimdu kan i det mindste gøre din ferie i Orlando en smule billigere ved at tilbyde dig og din familie et feriehus i Orlando. Et feriehus i hjemlige og hyggelige omgivelser, er et godt alternativ til de noget dyrere hoteller i Orlando. Wimdu kan tilbyde billige ferielejligheder, der passer til netop dit behov. Det eneste du skal gøre er at vælge og ellers nyde din ferie i Orlando.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Michael
Michael
8 God
november 2017
PARADISE ISLAND at Kissimmee

Hej, Super lækkert hus, god beliggenhed også i forhold til solen. Alt var som det skulle være. Kan anbefales.

Morten
Morten
8 God
oktober 2017
LILY HOUSE

Huset ligger godt for forlystelsesparkerne og indkøb og er nemt at finde. Det har alt hvad man skal bruge for en ferie for en familie på fire. Huset trænger dog til en kærlig hånd da det fremstår noget brugt. Værten er hurtig til at svar...

Brian
Brian
8 God
juli 2017
Beautiful Villa with Private Pool

Et rigtig dejligt hus, som levede helt op til vores forventninger. Beliggende i et stille og roligt område, kun et par minutters kørsel til nærmeste indkøbs muligheder.

Nikki
Nikki
10 Fantastisk
august 2016
El Sueno ~ The Dream!

Fantastisk hus med masse pladser og tæt på indkøbsmuligheder og god service hvis der er behov for det. Vi har haft dejlig 14 dages Ferie og mange timer i svimmingpoolen.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder