Ferieboliger i Østrig

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Østrig

Ferielejligheder og Ferieboliger i Østrig

Det altid smukke Østrig ligger fredeligt i centrum af Europa. Landet er velkendt for sin flotte natur, gode forhold til skiferie samt dets smukke Wien, der årligt tiltrækker turister i millionerne. Østrig har altid været en populær destination for mange med sine utroligt forskelligeartet seværdigheder og attraktioner. Landet har en lang og alsidig historie der strækker sig tusinde af år tilbage, der bestemt er værd at udforske på et af Wiens mange interessante museer. Hvad end det er en sommerferie i Østrig med en smuk ferielejlighed i Wien eller en skiferie i Ischgl, kan vi garantere i ikke kommer til at kede sig på en ferie i Østrig. Man finder ligeledes en bred vifte af sommerhuse og feriehuse i flere af de idylliske, små landsbyer der pryder landskabet i dette skønne land. Læs videre og se noget af det i kan opleve i det fantastiske Østrig!

Steder at se og opleve i Østrig

Wien

Det umanerlig smukke og charmerende Wien ligger i landets østlige del ikke langt fra grænsen til Slovenien og Bratislava. Wien er en særdeles skøn by med en helt unik atmosfære om sig, man ikke kan undgå af blive helt forelsket i. Byen tilbyder aktiviteter for enhver smag og har en lang række ferielejligheder og ferieboliger, der frit kan lejes til en storbyferie her. Byens historie strækker sig helt tilbage til det 5. århundrede før Kristi fødsel, hvor byen var grænsepunkt mellem kelterne i nord og den romerske republik i syd - senere det romerske imperium. Byens antikke historie kan blandt andet opleves på Wien Museum, der udstiller en lang række levn fra denne tid. Wien Museum fungerer som en samling af et utal mindre museer i hele byen. Ønsker man at opleve historiens vingesus, kan man besøge Naturhistorisk Museum Wien, der blandt andet udstiller hele skeletter af dinosaurer! Museet ligger nær centrum omgivet af smukke grønne arealer - udstillingerne her skal absolut besøges på ens ferie i Østrig.

Størstedelens af Wien og Østrigs storhedstid har været et kejserdømme, primært under Habsburg familien. Den royale sjæl over byen afspejles i den overdådige arkitektur og de mange slotte der er at finde i byen. Besøg eksempelvis Hofburg palads, der var Habsburg familiens vinter residens. Paladset er et pragteksempel på den overdådighed der er at finde i Wien og en mindre del af bygningen er stadig i politisk brug den dag i dag, i form af hovedkontoret for landets præsident. Indenfor i paladsets andre vinger kan man opleve flere museer, der skildrer Habsburg familiens lange historie i form af gamle levn og kunststykker fra datiden. Vi anbefaler bestemt et besøg hertil! Så snart sommeren bragte sin sol og varme til Wien, flyttede familien til deres sommer residens Schönbrunn Paladset. Dette endnu større palads ligger vest for centrum og er umådeligt ekstravagant. Paladset har hele 1.441 værelser og har en tilhørende have af overdådig karakter, der er perfekt at besøge om sommeren når træer og blomster står i fuld flor. Ved siden af dette parkareal finder man ydermere Tiergarten Schönbrunn, eller Wien Zoo, der er verdens ældste af slagsen.

Det er bestemt ikke de kulinariske oplevelser, man går glip af på en storbyferie i Wien. Hvis man ikke selv ønsker at lave mad i sin ferielejlighed, tilbyder byen en bred vifte af hyggelige barer og restauranter for enhver smag og budget. Alt fra lokale, charmerende spisesteder til Michelin-restauranter med gourmet i verdensklasse pryder byen. Besøg eksempelvis Plachutta Hietzing, der ligger nær Schönbrunn Paladset og serverer klassiske, østrigske retter i smukke og hyggelige omgivelser. I løbet af foråret og sommerferien i Wien åbner de mange fortovs caféer op for udendørs servering, hvor man kan nyde den fredfyldte stemning der ligger over byen, mens man eventuelt nyder en lokal produceret øl i det milde solskin.

Hvad der er nævnt indtil videre er blot en brøkdel af alt, hvad byen har at tilbyde af kulturelle oplevelser. Med en feriebolig i Wien kan man opleve historiens vingesus og se en spændende del af Østrig - her er noget for enhver smag!

Ischgl

I den modsatte ende af landet nær grænsen til både Schweiz og Italien, ligger et af verdens mest kendte og besøgte ski resorter og er den perfekte destination til en skiferie i smukke omgivelser. Ischgl er en lille by på under 2.000 faste indbyggere, men så snart vinteren nærmer sig og de omkring skibakker åbner, vågner byen og modtager besøgende i tusinderne. Området har intet mindre end 230 kilometer pist, der dækker alt fra børnepist og begynderpist, helt på til avanceret pister for de øvede - en bestemt pist er hele 11 kilometer lang! Ischgl handler dog ikke kun skisport, der er også sjove aktiviteter for store og små. Et af området kendetegn er de mange koncerter med kendte verdensstjerner der arrangeres i byen. Kendte ansigter som eksempelvis Elton John, Tina Turner og Kylie Minogue har besøgt området og spillet koncerter her. Der er ligeså en lang række udendørsaktiviteter man kan deltage i, såsom mountainbiking og paragliding.

Man går bestemt ikke galt i byen med en skiferie i Ischgl, der tilbyder noget for enhver smag!

Transport til og fra Østrig

Den største lufthavn i Østrig, Flughafen Wien-Schwechat, ligger cirka 20 kilometer sydøst for centrum af Wien. Lufthavnen ligger i direkte flyforbindelse med Kastrup lufthavn og turen tager cirka halvanden time. Togene kører herfra ind til centrum hver halve time og turen tager cirka 15 minutter. Så snart man befinder sig i Wien er det let at komme rundt i byen, både til fods men også med den gode og pålidelige offentlige transport der kører i byen. Man finder både metro, sporvogne og busser der kører til alle byens større seværdigheder. Hvis man ønsker at tage til Ischgl, anbefaler vi en togtur fra Wien til byen Zams, ikke langt fra Ischgl, hvor en bus tager en resten af vejen. Man kan også leje en bil enten Wien eller Zürich, hvorfra man kan køre til Ischgl.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Viggo Henning
Viggo Henning
10 Fantastisk
januar 2017
Quiet, Cosy and Charming

En god lejhed der lever op til beskrivelsen Quiet, Cosy and Charming. Lejligheden er dejlig rummelig med undtagelse af badeværelset, samt i god stand og ren. Lejligheden ligger centralt i forhold til indkøb, spisesteder og i gå afstand t...

Poul
Poul
10 Fantastisk
august 2016
22 m² Room with Pool + Terrace near UN

Vi har boet hos Jens i 17 dage, og har været yderst tilfreds. Jens er et dejligt, sympatisk menneske og meget hjælpsom. Værelset er stort med en god dobbeltseng, stort tv, et lille bord og et par stole. Stort badeværelse og toilet som...

Hardy Vejlgaard
Hardy Vejlgaard
10 Fantastisk
juli 2016
Pension Roasthof Apartment, shower or bath, toilet, balcony

Super sted - flot lejlighed - et rigtig godt sted at vandre, cykle m.m. Kan kun anbefale stedet. Mvh Hardy

Morten
Morten
10 Fantastisk
juli 2016
Amazing, spa og centralt beliggende nær skiløjperne

Rigtig hyggelig lejlighed, med en rigtig dejlig altan. Der var overdækket så selv når det regnede kunne man sidde ude og nyde vejret... Der er en utrolig flot udsigt over byen og bjergene omkring. Huset ligger lidt oppe af bjerget og der...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder