Ferieboliger i Palma de Mallorca

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Palma de Mallorca

Ferielejligheder og Ferieboliger i Palma de Mallorca

Palma er den største by på øen Mallorca og har en af områdets største havne. Selve byen, bedre kendt som Palma de Mallorca, ligger ved det syd-vestlige hjørne af øen. Siden 1950erne har området været en populær turist destination, specielt blandt Tyskere og Britere. Mallorca er den største af de fire øer i området kendt som de Baleariske Øer. Denne charmerende spanske by byder på adskillige gode restauranter, barer og har et stort udbud af smuk, gotisk arkitektur. Mallorca har længe været en populær turist destination, og med en ferielejlighed eller privat villa kan du med Wimdu tage en forlænget weekend og opleve denne smukke Spanske ø på helt tæt hold!

Ting du nok ikke vidste om Palma

Ordet "Mallorca" kommer fra det latinske 'Insula Major', der betyder 'store ø'.Selvom øen har været beboet siden 5000 år f.Kr., har den kun været besøgt af turister siden 1952!Øen er blevet invaderet adskillige gange i løbet af verdenshistorien, Kong Jakob I af Aragonien invaderede i år 1229 med 15,000 mand!I 2008 håndterede Palma Lufthavn hele 22 millioner passagerer!

Ting at se i Palma

Palmas charmerende og historisk præget bymidte har meget at tilbyde byens besøgende. Vi anbefaler et besøg til Bellver Slot, en af de få cirkulære borge tilbage i Europa med historiske rødder tilbage til det 14. århundrede. Borgen huser et museum der byder på arkeologiske fund og statuer fra gammel tid. Bevæg dig herefter omkring voldgraven og ned ad trapperne til slottets gårdhave og oplev en fantastisk udsigt over Palma. Pueblo Espanol er endnu et arkitekt museum der er værd at se. Det er designet som en lille by for sig med åben himmel og har mange smukke eksempler på Spansk arkitektur. Hvad angår bygningsværker er La Seu Katedralen et arkitektonisk vidunder! Katedralen ligger med udsigt over havnen og er omringet af smukke have, men den ægte skønhed ligger indenfor bygningens mure. Den indvendige dekorering af katedralen er yderst imponerende og der er ikke sparet på detaljerne. Hen under aftentimerne bliver katedralen belyst, og er et smukt syn for enhver. Har man lyst til at komme uden for Palma selv, kan man med god grund tage Soller Toget til byen Soller. Toget afgår fra hovedbanegården i Palma og tager sine passagerer igennem det smukke landskab og videre op i bjergene til den lille by Soller. Det er en charmerende lille by med et stort udvalg af gode restauranter.

Nattelivet i Palma

Palma har et aktivt natteliv og blandt de mest populære steder er Paseo Maritimo, langs Palmas strande. Det er her hvor private både ligger til og størstedelen af byens barer og klubber ligger i dette område. Vi foreslår Tito's Natklub, der er blandt Palmas mest berømte klubber, der i sin tid ofte blev besøgt af selveste Frank Sinatra.

Strandlivet i Palma

Palma nyder godt at dets mange strande, der er blandt de smukkeste på Mallorca. Vest for Palma finder man Paguera Stranden der er populær blandt turister. Man kan prøve mange vandsportsaktiviteter langs stranden, heriblandt windsurfing, der bevirker at Palmas borgere omtaler byen som windsurfingens hovedstad. Illetes Stranden er blandt de smukkeste og ligger i en lille bugt. Vi anbefaler her man giver sig tid til at beundrer det rige naturliv der er at finde ud for Palmas kyst ved at tage en bådtur med glasbund - det er i den grad det værd!

Transport til og fra Palma

Siden Mallorca er blandt de mest besøgte feriedestinationer i Europa har øen flyforbindelse alle større Europæiske byer. Mallorca har den fordel at den ligger indenfor overkommelig flyvetid fra størstedelen af Europæiske byer, blandt andet blot 3 timer fra København. Palma Lufthavn ligger 8 kilometer fra byen, og er forbundet med EMT busrute 1, der kører hver 15. minut. Det er ligeså muligt at komme til Palma med færge fra Spanien. Palma er en lille og hyggelig by og dermed ideel at udforske til fods. Byens busser fungerer godt og er den bedste og hurtigste måde at komme til de mange strande på, der alle er relativt tæt ved byens centrum.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Hanne
Hanne
8 God
juni 2017
Penthouse Palma Pere Garau

Dejlig, centralt beliggende lejlighed, med en stor sydvendt altan.

Ditte Boel
Ditte Boel
10 Fantastisk
juli 2016
Pleasant Seafront Apartment

En rigtig dejlig oplevelse. Fantastisk lejlighed og en rar og hjælpsom udlejer. Vil rigtig gerne komme igen.

Jette Sindal
Jette Sindal
10 Fantastisk
maj 2016
Hyggelig lejlighed i det centrale område

En ovenud god oplevelse. Lejlighed med en super central beliggenhed. Meget godt udstyret og utrolig pænt, hyggeligt, rent og indbydende. Værten er meget imødekommende, og yderst behjælpelig med gode tips. Kan varmt anbefales !!

Anita Slott
Anita Slott
10 Fantastisk
maj 2016
Penthouse, stor terrasse Plaza Spanien

Fantastisk lejlighed, rigtig god beliggenhed i hjertet at Palma. Der mangler intet i lejligheden, flot, et sted jeg gerne ville bo igen. Meget hurtigt internet.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder