Ferieboliger i Panay

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Panay

Ferielejligheder og Ferieboliger i Panay

Dette Filippinske ferieparadis er gået mange danskeres næse forbi, hvilket må siges at være en skam. Panay har alt hvad en solhungrende dansker måtte ønske sig. Flotte hvide sandstrande, dejligt varme temperaturer, krystalklart vand, billige drinks samt venlig lokalbefolkning. Denne ferieø er det perfekte sted for dig og din familie at leje en ferielejlighed og nyde øen sammen en uge eller to. I kan sidde på stranden og drikke jeres drinks ud af en kokosnød, mens ungerne bygger sandslotte på stranden. Om aftenen kan I tage på en af de hyggelige restauranter som nærmest er opstået ud af sandet på stranden og spise en lækker middag fra havet. Alt er med garanti friskfanget og det er en fantastisk oplevelse at kunne nyde en friskfanget fisk, med udkig til det der var din middags hjem indtil for få timer siden.

Lejligheder til alle

Når du har besluttet dig for at din næste ferie går til Panay, mangler du blot at finde ud af, hvor du skal overnatte på din ferie. Et godt bud vil være en lejlighed fra Wimdu. Med en lejlighed fra vores arkiv, kan du bo stort set, hvor du kunne tænke dig. Vi har lejligheder, der bogstaveligt talt ligger så bølgerne rammer dem ved højvande. Du kan også finde lejligheder længere inde på øen, hvor det frodige landskab har taget magten. Du kan vælge at bo sammen med en lokal, hvilket i mange tilfælde er en positiv oplevelse, eller du kan vælge at bo sammen med dem du sad i flyveren med. Valget er dit, alt hvad vi gør her hos Wimdu, er at ønske dig en god tur til Panay - ja, og så selvfølgelig sørge for at alt forløber efter planen.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder