Ferieboliger i Paris

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Paris

Lejligheder og Ferielejligheder i Paris

Billig overnatning i ParisParis har ikke fået tilnavnet Byernes By uden grund. Den er kendt som verdens mest romantiske by, men den er så meget mere end det. Om du er der om vinteren eller om sommeren, om du er der med en god ven eller er der med dit hjertes udkårne – Paris vil altid være smuk og skabe smukke minder. Tag elevatoren op i toppen af Eiffeltårnet og kig ud over byen, eller slendr op af Champs-Élysées inden du når til Triumfbuen og kan se ned til Concorde Pladsen og videre ned til smukke Louvre. En storbyferie i Paris, skal ikke undervurderes

Storbyferie i verdens mest romantiske by

Paris er en af verdens mest imponerende byer. På trods af byens 10 millioner indbyggere, formår byen, med sit afslappede tempo, at afvige fra det stress og jag, der forefindes i andre millionbyer verden over. Denne afslappede stemning, kombineret med roen og smukke bygninger, er måske det der gør Paris til verdens mest romantiske by. Et weekendophold i Paris er den perfekte måde at komme væk fra hverdagens stress og forkæle sig selv med kultur og afslapning. Paris består af gamle bygninger, små sidegader og hyggelige cafeer, så der er altid mulighed for et lille hvil på én af byens mange fortovs cafeer og se pariserne valse forbi.

I Paris får du alt. En moderne livstil, kombineret med gamle bygninger og gamle traditioner, hvilket gør Paris ideel til en. Du behøver ikke mere end en weekend i Paris til at mærke den parisiske stemning. For at du for alvor tager Paris ind, kunne det være en ide at leje en lejlighed i lokale omgivelser. Her kan Wimdu tilbyde ferielejligheder i de mest charmerende omgivelser.

Dette er et godt alternativ til de lidt dyrere hoteller og giver dig mulighed for at få en uforglemmelig, men dog billig ferie i Paris.

Ting du ikke vidste om Paris

  1. Eiffeltårnet var verdens højeste bygning, indtil Empire State Building i New York stod færdig i 1931.
  2. Verdens største museum, Louvre, var oprindeligt et fort bygget i 1100-tallet
  3. Mona Lisa er verdens mest kendte og det mest besøgte stykke kunst i verden. Det er også det stykke kunst der er skrevet mest om, sunget mest om og lavet flest parodier på i verden.

Hvad du bare skal se i Paris

Det er de færreste der aldrig har hørt om Eiffeltårnet, et enormt byggeri der blev bygget til Verdensudstillingen i 1889 af Gustav Eiffel. Der er hele 1.665 trin til toppen og tårnet var indtil 1931 verdens højeste bygning. Hvis du dog synes der er lidt for langt til toppen, kan du vælge at tage elevatoren derop. Eiffeltårnet er måske verdens bedst kendte vartegn, men hvis du vil op og nyde udsigten fra toppen, skal du undgå at komme om eftermiddagen i weekenderne, da der altid er en massiv kø på dette tidspunkt. Du kan derimod undgå meget ventetid ved at komme i hverdagene og ved at komme meget tidligt på dagen. Eiffeltårnet åbner allerede ved 9-tiden, så kommer du kl. 08:30 kan du nyde synet af Paris foroven uden at bruge flere timer på at vente.

Et andet ”must do” når du er i Paris, er at tage den smukke tur fra Concorde Pladsen slentre op af Champs-Elysées, måske tage en caffé latte eller en cappuccino på en af fortovscafeerne på vejen op til Triumfbuen også kaldet Arc de Triomphe. Turen tager ca. 45 minutter, hvis man går uden pauser og er det hele værd. Det er på denne strækning, at Tour de France hvert år afsluttet bliver afsluttet.

De fleste kender historien om Klokkeren fra Notre Dame, især på grund af Disneys udgave af historien. Katedralen, der med sit smukke ydre og smukke beliggenhed lige ved Seinen, er værd at besøge. Det kan anbefales at tage en af bådturene på Seinen og dermed se den fra søsiden, men det kan også i den grad anbefales at se katedralen indefra og det smukke lysindfald der kommer fra de farverige mosaikker. Det er også muligt at tage turen op i tårnet og derfra se ud over Paris men også at se de stenfigurer, som også er kendt fra Disneys udgave af Klokkeren fra Notre Dame. Også Notre Dame er et velbesøgt turistmål og derfor kan det anbefales at komme tidligt afsted.

Det er også værd at give verdens største musem, Louvre, et besøg. Med den karaktaristiske glaspyramide i front, forener det moderne med det traditionelle. En af museets mest besøgte kunstværker er Mona Lisa, som mange synes er meget lille, efter at have set ”hende”. Hvis ikke man er den store kunstkender, er det dog også interessant at gå på opdagelse i slottets lange gange og mange rum.

Lidt udenfor Paris ligger alle børns drømmeattraktion, Disneyland Paris. Glem alt hvad du ved om forlystelsesparker – Disneyland er som at bevæge sig ind i en af Disneys mange universer, med mulighed for at møde Mickey Mouse og co..

Der er masser af attraktioner i Paris, men husk nu at sætte dig ned på en cafe, slappe af og suge byen til dig. Paris er om nogen by, meget mere en attraktioner. Det er en følelse og en stemning, som ikke kan fås andre steder end i Paris.

Hvad skal du spise?

Det franske køkken er kendt for at være et af verdens mest sofistikerede køkkener og ikke mindst verdens bedste. Når det så er sagt, er prisniveauet i Paris ret overkommeligt. Man kan nemt få en tre-retters menu for 2 til 500 kr. inkl. vin. Hvis du vil spise ude en aften, bliver du ikke ruineret, selvom du spiser på Champs-Elysées. Forestil dig så, hvor billigt du kan spise, når du bevæger dig lidt væk fra de populære turistattraktioner. Prøv dig frem med Coq au Vin, souffléer, oste, frølår, snegle, Créme Brûlée eller Crêpes. Det er kun fantasien der sætter grænser. Det franske køkken er fantastisk og hvem skulle være bedre til at lave det end franske kokke - Så tøv ikke med at prøve noget, du ikke ville prøve derhjemme.

Hvordan kommer du rundt?

Fra Charles De Gaulle Lufthavnen og ind til Paris, er det muligt at køre både med metro og hurtigtog, hvilket gør det muligt at komme ind til midtbyen på ingen tid. Det er også muligt at tage bussen, men dette vil tage en del længere tid.

Paris gamle metro er en oplevelse for sig selv. Stationerne er fantastisk charmerende, hvilket ikke nødvendigvis er en selvfølge i andre storbyer verden over. Du kan købe et kort til metroen, der varer hele ugen, for cirka 60 euro. Metroen er klart den letteste måde at bevæge sig rundt i Paris på. Uanset hvor du har lejet din ferielejlighed, så kan du næsten være sikker på, at den ligger lige ved en metrostation. Ellers bør Paris opleves til fods. Det er her du får alle dine indtryk og kan tage en velfortjent pause i ny og næ.

Hoteller kan være en smule pebrede og et alternativ hertil er Wimdus lejligheder i Paris, der giver dig mulighed for at få en autentisk oplevelse i en autentisk parisisk lejlighed, til en overkommelig pris. Her får du både autencitet og god kvalitet i en og samme pakke og giver dig en billig ferie, uden du skal gå på kompromis med dine krav.

Hvis du er til en billig ferie med sol, sommer og farverige drinks, kan vi også tilbyde ferieboliger i både Nice og Cannes, til en overkommelig pris.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Sanne
Sanne
10 Fantastisk
juli 2018
Moderne Studio nær Montmartre med Wi-Fi

Vi har sommeren 2018 boet i 1 uge i Jez’s lille hyggelige lejlighed. Den er meget lille, men passer perfekt til 2 som gerne vil opleve Paris på egen hånd. Jez er meget i møde kommende og havde sørget for at der var vand, mælk samt kaffe...

Line
Line
10 Fantastisk
marts 2018
Charmerende lejlighed i nærheden af ​​Bastille-pladsen

Det mest autentilst og skønne lille gårdhus. Med en beliggenhed tæt på Bastillepladsen og det pulserende by- og natteliv. Alligevel var der fredfyldt og roligt så snart porten lukkede bag os og den lille oase med hverdagsliv udfoldede s...

Lars
Lars
8 God
december 2017
Studio Paris Belleville nær metro

Udmærket studielejlighed der ligger centralt i Paris. Velegnet som base for oplevelser i byen.Ærgerligt at der kun er en dyne - da jeg rejste med min teenage-søn. Lionel er flink og hjælpsom men er noget udfordret med sit sparsomme engelsk.

Kurt Lund
Kurt Lund
10 Fantastisk
september 2017
Apartment 50m2, 2 rooms

Dejlig lejlighed, med en god placering i et roligt kvarter, tæt på centrum og metro. Vel udstyret og ren lejlighed.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder