Ferieboliger i Pisa

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Pisa

Lejligheder og Ferielejligheder i Pisa

Det altid smukke Pisa der ligger ved Arno floden i Toscana regionen, kan let anses som en af de mest ikoniske byer i hele Italien ved siden af Rom. Med det velkendte monument Det Skæve Tårn i Pisa i centrum har byen gjort sig populær blandt turister fra hele verden, men byen har en lang række andre interessante attraktioner at tilbyde sin besøgende. Man kan blandt andet se mere end tyve forskellige kirker, se ædle paladser, de mange broer over Arno floden der forbinder byen på hver side af bredden og meget meget mere - kort sagt kommer man bestemt ikke til at kede sig på en ferie i Pisa. I Pisa kan man finde en bred vifte af dejlige ferielejligheder til enhver smag og budget, der skaber de perfekte, trygge rammer til en ferie i denne skønne by. I de omkringliggende egne kan man ydermere finde et væld af smukke, charmerende feriehuse og sommerhuse, hvoraf en god håndfuld kan findes langs de badevenlige strande sydvest for selve Pisa. Læs videre om nogle af de mange ting i kan opleve på en ferie i Pisa, find den perfekte feriebolig og få en fantastisk oplevelse for hele familien!

Ting du nok ikke vidste om Pisa

Ifølge legenden blev Pisa grundlagt af flygtninge fra Grækenland, der kom hertil for at undslippe Den Trojanske Krig.Utroligt nok er der ikke kun ét men hele tre tårne i Pisa, der hælder!Byen våbenskjold er et rødt flag med kors: flaget blev skænket af kejser Frederick Barbarossa som symbol for hans loyalitet overfor det nyligt oprettede Hellige Romerske Imperium. Kortet blev senere tilføjet.

Ting at se og opleve i Pisa

Som et af byens højdepunkter, bør enhver starte deres rejse i Pisa med et besøg til Piazza Duomo, bedre kendt som Piazza dei Miracoli, der blev blev tilføjet til UNESCOs Verdensarvsliste i år 1987. Her kan man opleve byens arkitektoniske mesterværker, heriblandt Duomo di Pisa, der er byens ædle katedral, opført i det 11. århundrede. Katedralen står for sig selv omgivet af grøn græsplæne og er et symbol for den store magt og rigdom der eksisterede på dette tidspunkt i byen. Det er også her man finder 'Campanile di Santa Maria', bedre kendt som Det Skæve Tårn i Pisa. Tårnet i sig selv fejler intet, men på grund af erodering og synkning af jorden under tårnet er det begyndt at hælde, der i sidste ende ville have væltet hvis ikke man havde foretaget restaureringer i begyndelsen af 2000erne. I år 1990 blev hele tårnet endda spærret af i en periode, da man anså det som værende direkte farligt at bevæge sig omkring det. Sidst men ikke mindst kan man besøge det smukke dåbskapel Battistero di San Giovanni og Campo Santo kirkegården.

Mindst lige så historisk vigtigt som Piazza dei Miracoli er Piazza dei Cavalieri, et lille torv i midten af byen der huser flere historiske bygninger tegnet af den italienske arkitekt Giorgio Vasari. Mange af bygningerne her er desværre ikke længere direkte tilgængelige for offentligheden, såsom det fantastisk smukke il Palazzo della Carovana, der i dag huser et universitet. I stedet kan man besøge kirke Santo Stefano dei Cavalieri samt det flotte Palazzo dell'Orologio, der i dag ligger hvor fangetårnet Torre della Fame i sin tid stod, der blandt andet nævnes i Dante Alighieris Den Guddommelige Komedie.

Ønsker man at opleve mere af den middelalderlige fortid i Pisa, specielt fra tiden hvor Pisa i sig selv var en republik, kan vi anbefale man tager sig en gåtur langs de snoet gader Tramontana distriktet. Området ligger nord for Arno floden hvor man blandt andet finder Borgo Stretto gaden, der er blandt byens mest elegante shoppinggader, hvor der i løbet af middelalderen blev afholdt markeder. I området kan man ligeså opleve flere interessante seværdigheder såsom de mange porte der løber over Borgo Stretto, torvet Piazza delle Gondole samt det imponerende Bagni di Nerone, der er de arkæologiske rester af de romerske badehuse i byen. Ønsker man at komme væk fra storbyens støj og larm, kan man eksempelvis besøge de Botaniske Havet i Pisa, der hører til byens universitet og er blandt de ældste i verden af sin slags.

Gå endeligt ikke glip af det flotte vægmaleri Tuttomondo, der blev skabt af kunstneren Keith Haring i 1989 som en gave til byen han elsker så højt - maleriet kan opleves på siden af klostret convento di Sant’Antonio nær Piazza Vittorio Emanuele II torvet.

En aften i Pisa

Pisa er en stor studieby i Italien, der ligeledes kan ses på den mange barer og caféer i byen. I løbet af sommeren kan man se mange mennesker sidde langs bredden af Arno floden, hvor man kan nyde en kold forfriskning i de dejlige omgivelser. Her kan man også finde mange af disse caféer langs promenaden, samt adskillige bygninger af stor historisk betydning. Langs promenaden Lungarno Pacinotti kan man eksempelvis se de kongelige palads, hvor den verdenskendte fysiker astronom Galileo Galilei i sin tid vidste hertugen af Pisa stjernerne og planeterne, han havde opdaget med sit teleskop. Befinder man sig i Pisa på den 16. juni, kan man opleve de fascinerende Luminara di San Ranieri, der er en festival til byens skytsengel hvor op mod 10.000 stearinlys blive sat i byens vinduer, der skaber et betagende syn langs Arno floden - husk også dette hvis man selv bor i en ferielejlighed i Pisa. Ønsker man en tur i byen, kan man eventuelt besøge Borderline eller Ex Wide, hvor man kan høre alt fra rock til jazz, eller måske besøge en af de mange barer langs promenaden.

Transport til og fra Pisa

Lufthavnen i Pisa, Galileo Galilei International Airport, er den største i Toscana og modtager årligt adskillige millioner mennesker gennem terminalerne. I sommerhalvåret er det muligt at flyve direkte fra Kastrup lufthavn til Pisa på en tur på cirka to en halv time. Fra lufthavnen, der ligger blot få kilometer syd for byen, er det muligt at tage både bus og tog og byens hovedbanegård ligger kun 2 kilometer nord for lufthavnen. Så snart man er i selve Pisa, kan mange af byens seværdigheder opleves til fods fra ens ferielejlighed, hvad der ligeså er anbefalet da man for alvor får byens charme og atmosfære tæt til sig. Bor man dog udenfor byen i et feriehus eller sommerhus i de mere landlige egne, kan de anbefales man lejer en bil til sin ferie i Pisa. Med egen bil kan man ligeså selv køre ud og opleve de smukke naturlige omgivelser af Toscana, eller eventuelt ligge et besøg forbi andre storbyer i regionen. Det smukke Firenze liger blot en times kørsel øst for Pisa, mens Bologna liger to timers kørsel nordøst for Pisa - begge byer ligeledes oplagt til en storbyferie i Italien.


Pisa er i sandhed en skøn by. De historiske levn der er at se og opleve her er fantastiske og bør absolut opleves af enhver, der ønsker en ferie i Italien. De arkitektoniske udtryk i Pisa er helt i en klasse for sig, der giver byen sin unikke charme. Med en autentisk ferielejlighed i Pisa, kan man nyde de trygge rammer af egen bolig, sammen med de mange kulturelle indtryk der er at få her, der tilsammen giver en ferie i byen et helt specielt udtryk, mens de mange smukke feriehuse i de omkringliggende egne af byen tilbyder den ægte, italienske atmosfære. Find netop den feriebolig, ferielejlighed eller sommerhus der til netop jeres behov og få en ferie, med noget for hele familien!

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Knud
Knud
10 Fantastisk
maj 2016
Lejlighed 30 m fra havet kun 8 km til Pisa

Lejligheden levede til fulde op til vore forventninger! Stille og rolige omgivelser! Stort set ingen vej-/gade- og/eller nabostøj! Tæt på indkøbsmuligheder og spisesteder. Fin strandpromenade, hvor stranden er under renovering med udl...

Finn
Finn
8 God
september 2015
GENOVEFFA Flat btw Pisa Lucca Florence

Fin nærmest ny lejlighed, hvor der dog er gjort så meget ud af at det skal se smart ud, at det praktiske lader en del tilbage at ønske. Nøglen var ikke på aftalt sted da vi kom, men heldigvis var vi ikke så sent på den, at turistkontoret...

Pernille
Pernille
8 God
juli 2015
Modern Apartment Near Pisa

Skønt ophold, i en meget autentisk italiensk by, og med en helt fantastisk udsigt over byens tov hvor man kan følge med i byens liv. Vi har haft en rigtig god ferie. Byen rummer resturante, et lille mini marked, banker, teater og en he...

erik
erik
8 God
oktober 2014
Casina Francis (336.770

Værten Andrea Bartellini har vi ikke truffet. Men vores værter Mr. and Mrs.Grilli, som boede på stedet, samt Guillia/ Eleonora var nogle dejlige søde mennesker som gjorde alt for at vi kunne få en god ferie .Lejligheden ligger højt med ...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder