Ferieboliger i Poreč

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Poreč

Ferielejligheder og Ferieboliger i Poreč

En af de mest elskede byer i Kroatien er det smukke Poreč, en charmerende havneby med gode muligheder for overnatning i de mange ferielejligheder og sommerhuse man finder her. Byen ligger ud til Adriaterhavet og er med sine skønne promenade en yderst velbesøgt ferie destination i landet. Udover at være kendt på baggrund af de smukke omgivelser omkring byen, tilbyder byen ligeledes en lang række kulturelle oplevelser der uden tvivl ville gøre en ferie til Poreč noget helt for sig. Ud for byen ligger en håndfuld klippeøer der bestemt er et besøg værd og de kilometer lange strande omkring by, er alle i absolut verdensklasse. Som enhver anden havneby spiller havets frugter en stor rolle på det kulinariske plan, der fint afspejles i de mange lækre regionale fiskeretter der er at prøve her. Herudover finder man et væld af diskoteker og natklubber, der specielt om sommeren spiller op til fest hele natten lang. Poreč har ganske enkelt lidt af de hele - læs mere om de mange ting, der er at se og opleve her og find så din perfekte feriebolig til din næste ferie i Poreč!

Ting du nok ikke vidste om Poreč

Poreč er omkring 2000 år gammel og er blandt de ældste i hele Kroatien.Poreč har længe været et populært rejsemål for mange kroatere - det var først i 1970erne byen for alvor blev populær i resten af verden.Sommeren i Poreč er ikke helt ringe - næsten alle dage er over 30 graders varme med op mod ti timers solskin om dagen.Poreč har cirka 18.000 indbyggere, der stiger voldsomt hen over sommeren.

Kultur i Poreč

Mange turister der kommer til Poreč om omegn ser sjældent mere end de gode badestrande og de mange klubber i byen. Men der er mere end blot det - meget mere. Historien lever i byen, både igennem nyere byggerier og antikkens monumenter, heriblandt Eufrasiusbasilikaen. Basilikaen blev opført i det 6. århundrede i egnens klassiske byzantinske arkitektur og er i dag på UNESCOs Verdensarvsliste. Kirken er utroligt smuk, både udefra og indenfra, og det er muligt at få guidede rundvisninger der fortæller mere om historien bag det antikke stykke verdenshistorie. Læg også et besøg forbi det sådanske Romanske Hus, der blev opført i det 13. århundrede med en unik træbalkon. Både hovedporten og de små vinduer på huset er utroligt velbevaret, et interessant glimt tilbage i tiden. Ville du gerne se et vaske ægte naturvidunder helt tæt på? Så besøg Baredine Grotten, der er den første af sin slags i området der er åben for turister og løber hele 50 meter ned, gennem en 300 meget lang rute. Nede i grotten ligger blandt andet en underjordisk sø, hvor man kan finde de såkaldte hulepadder, der er en sjælden salamander som kun bor i de kalkholdige grotter langs Adriaterhavet. Hulerne er magiske at opleve og vi anbefaler bestemt et besøg hertil.

Nattelivet i Poreč

Blot fordi man bor i en ferielejlighed, behøver alle aftenerne ikke at foregå her. Poreč er kendt for sit vilde natteliv og byder på en bred vifte af natklubber, barer og diskoteker. Den nok mest kendte af disse natklubber er Byblos, der åbnede i 2007 og sidenhen tiltrukket tusinder af gæster til sig. Hver sommer kommer internationalt anerkendte DJs hertil og spiller op til fest, så hvis man er på ferie i Poreč specielt i løbet af sommeren, bør man absolut ligge et besøg forbi her. Om sommeren kører en shuttlebus fra centrum af Poreč til Club Plava hver time, der hver sommer fyldes med unge mennesker fra hele regionen omkring byen, der kommer hertil for at feste. På stranden i Poreč kan man tage på Villaclub, der serverer drinks til besøgende i alle aldre, til de smukke omgivelser af byen. Stedet fungerer om dagen som café og restaurant og bliver så om aftenen til et open-air diskotek.

Transport til og fra Poreč

Den umiddelbart letteste måde at komme til Poreč, er ved at flyve til byen Pula. Lufthavnen her, Pula Airport, ligger cirka 60 kilometer syd for Poreč. I sommerhalvåret ligger lufthavnen i direkte flyforbindelse og turen tager lige over to timer. Når man ankommer til Pula Airport, anbefaler vi leje af en bil. Dette ville ikke blot gøre det lettere at komme herfra til Poreč, men samtidigt give muligheden for selv at køre ud og se regionen omkring byen. Det er dog også muligt at tage bussen fra lufthavnen og til Poreč, der tager en lille times tid. Hvad end man kommer til Poreč for en afslappende ferie i godt selskab med masser af kulturelle oplevelser, for at begå sig på de mange natklubber eller et godt miks af begge, kan vi garantere en ferie hvor man bestemt ikke kommer til at kede sig. Find din perfekte ferielejlighed, sommerhus eller anden feriebolig og nyd jeres næste ferie i Poreč i de dejlige omgivelser!

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder