Ferieboliger i Porto

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Porto

Lejligheder og Ferielejligheder i Porto

Porto er Portugals anden største by efter Lissabon, hjemsted til landets største universitet og har en rig historisk baggrund. Mange anser Porto for at være en mere industrielt orienteret by, men byen har i særdeleshed meget at byde på til sine besøgende. Porto har lagt navn til den velkendte drik Portvin, men også til landet selv og dets sprog. På samme vis som Lissabon er Porto en af Europas ældste byer, hvis historie daterer tilbage til det tidlige romerske imperium, hvor byen blot var en mindre militær forpost - I dag er denne smukke by og dens kulturarv anerkendt på 'UNESCOs Verdensarvsliste'. Der er fantastiske meget at se og opleve på en ferie i Porto, der med denne kulturelle arv spænder over mange tusinder års historie. Med en af de mange flotte ferielejligheder fra Wimdu kan din næste storbyferie gå til denne sydeuropæiske perle og lade dig opleve byens kultur på tætteste hold!

Ting du nok ikke vidste om Porto

Portvin stammer fra Porto.Porto er den eneste by i Europa med hele 6 broer!Maria Pia Broen blev designet af Gustav Eiffel i år 1877 - hans sidste projekt inden han designet Eiffel Tårnet!Portos seneste bygget bro, Infante D. Henrique broen, er verdens længste beton bue bro!Mere end halvdelen af al kork i verden (eksempelvis korkpropper til vinflasker), produceres i Portugal.

Ting at se og opleve i Porto

Besøgende i byen bør starte deres sightseeing i Riberia, et af byens mest interessante og charmerende kvarterer. Området kan minde meget og Lissabons kendte Alfama distrikt, og her finder man mange små, brostenbelagte gader og kønne huse. Kvarterets torv nær havnefronten, Praca da Riberia, er bestemt et besøg værd hvor man kan finder adskillige autentiske og gode restauranter og caféer. Ikke langt herfra, kan man opleve det fantastiske smukke Bolsa Palads, der stammer fra det 19. århundrede. Paladset er opført i en neoklassisk stil og fungerer i dag som vært for begivenheder af enhver slags, fra konferencer til statsoverhoveder der besøger byen. Det er muligt at komme indenfor og se de mange smukt udsmykket rum, der hver i sær her sit unikke udtryk. Ved siden af paladset, ligger den overdådigt smukke Sankt Frans Kirke, der oprindeligt blev opført i det 13. århundrede men senere udvidet i det 14. århundrede. Kirken er hædret verden over for sin skønne udsmyking, der spænder over gotisk arkitektur og barok dekorationer inden i selve kirken. Vi anbefaler bestemt et besøg til denne kirke, der uden tvivl ville forelske enhver der kommer på ferie i Porto. På den anden side af Duero floden kan man finde det velkendte portvinhus Cais de Gaia, hvor man kan prøve nogle af verdens bedste portvine! Cais de Gaia ligger i byen Vila Nova de Gaia, der er særdeles velkendt for sine portvine, hvor der er rig mulighed for at lære mere om den verdenskendte drik - mere om dette senere.

Porto har flere interessante kulturelle seværdigheder der er værd at kigge nærmere på. Centro Portugues de Fotografia (Det Portugisiske Center for Fotografi) udstiller højdepunkterne fra den portugisiske fotografihistorie og kaster lys på nogle af landets største talenter. Centret ligger i en arkitektonisk flot bygning fra det 18. århundrede, der i sin tid fungerede som fængsel! Clergois Tårnet er bestemt også et besøg værd. Herfra kan man opleve en fantastisk udsiger over byen, og tårnet fungerede i sin tid som fyrtårn der guidet skibe i havn - de 240 trin er i den grad det værd! Porto byder også på adskillige markeder der sælger alt fra friske grøntsager, ost og kød samt diverse souvenirs. Mercado do Bolhao er det bedste marked i hele Porto, hvor mange finder mange interessante mennesker sælge ligeså interessante ting - selve markedet stammer helt tilbage til år 1839! Vi kan også anbefale et besøg Sea Life Porto, et stort akvarium hvor man kan lære en masse om livet i havet ud for Portugal.

Portvin

Enhver der besøger Porto skal uden tvivle prøve den vaske ægte portvin byen er så kendt for. Denne søde hedvin produceres eksklusivt i Douro regionen, og har været sådan siden det 17. århundrede. Det var i særdeleshed Porto og Vila Nova de Gaia hvor den lokalt producerede portvin blev eksporteret til resten af verden, der mere eller mindre har stået på lige siden. Vi foreslår en guidet tur, der er en fin og meget informativ måde at gøre sig bekendt med historien bag den kendte drik. Siden 1960erne har områdets vingårde åbnet deres døre til turister og disse guidet ture i regionen. Graham's Port Lodge i Porto er et fantastisk sted at starte, hvor man kan lære mere om kunsten bag vinproduktion sammen med prøvesmagninger af forskellige portvine.

Transport til og fra Porto

Porto Airport ligger cirka 15 kilometer nord for centrum. Det er Portugals tredje travleste lufthavn og anses som værende blandt de bedste i Europa. Der er ingen direkte flyvninger mellem København og Porto, men det er muligt at komme hertil via mellemlandinger i byer som Lissabon og Madrid. Den nemmeste måde at komme fra lufthavnen til centrum er via bus, der koster cirka 4 Euro. Det er også muligt at tage en taxa, men sådanne en tur ville koste omkring 20 Euro. Som så mange andre Europæiske storbyer er Porto ikke specielt bilvenlig, så det er på ingen måde anbefalet at køre bil her! Meget af Portos centrum kan virke uoverskueligt, så mange finder det nemmest at navigere byen til fods. Byen har dog mange bakker, så offentlig transport er bestemt anbefalet hvis man for alvor skal rundt i byen. Metroen i Porto er utroligt avanceret og er den bedste form for transportmiddel i byen - buslinjerne i byen er dog også gode at benytte. Porto har to primære togstationer, Sao Bento og Campanha hvor man kan finde togforbindelser til andre storbyer som Lissabon, Madrid og selv Paris!


Porto er en smuk by at besøge, der tilbyder et væld af interessante attraktioner og seværdigheder til sine mange besøgende, der kommer hertil hvert år. Den kulturelle arv i byen er enestående for regionen, der med sin skønne arkitektur og monumenter fortryller enhver der kommer hertil. Med en ferielejlighed i Porto kan man opleve byens mange vidundere fra de trygge rammer af egen bolig sammen med hele famlilen. Man kan også finde sig et autentisk feriehus i udkanten af byen, der for alvor lader en komme tæt på den lokale kultur i byen. Se listen over de mange ferieboliger der er tilgængelige i byen og få en storbyferie i Porto med oplevelser for hele familien!

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Anne
Anne
10 Fantastisk
august 2018
Central Apartment + stor terrasse

God service, ren og pæn lille lejlighed med gode faciliteter. Fantastik terrasse. Hilsen Poul og Anne

Michèle
Michèle
10 Fantastisk
september 2017
Stilfuld lejlighed i grønne område

Velindrettet lejlighed med skøn altan. Lejligheden var meget ren og nydelig. Der er privat parkeringskælder, hvis man lejer bil. Værten er venlig og taler godt engelsk. Lejligheden ligger ca. 25 min. fra centrum med bus, som kører 5 min....

Morten
Morten
8 God
juni 2015
Lejlighed med fantastisk udsigt over floden Douro

Perfekt lejlighed med fantastisk udsigt fra altanen - elevator er et plus, for Fantastiske Porto, kan være hårdt for benene

Tove
Tove
10 Fantastisk
december 2014
Oporto Center Private Room

Høflig vært og godt værelse

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder