Ferieboliger i Portugal

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Portugal

Ferielejligheder og Ferieboliger i Portugal

Portugal er et af verdens mest antikke lande, beliggende i det sydvestlige Europa på den Ibiriske halvø. Med sine 10 millioner indbyggere byder dette smukke land på et utroligt forskelligartet landskab, spændende historiske monumenter og det varme, middelhavsklima. Det moderne Portugal er en skøn blanding af traditionel og moderne livsstil, hvoraf landet tilbyder en afslappet og venlig atmosfære. Det er dog ikke alt sammen historiske slotte og kirker i Portugal. Atlanterhavet tilbyder et væld af muligheder for at dyrke vandsport, mens det rige og varieret landskab giver mulighed for golf og ridning. Læs videre og hør mere om nogle af Portugals højdepunkter!

Et ophold i Portugal

Turismeindustrien i Portugal er veludviklet og der er mange overnatningsmuligheder overalt i landet, heriblandt sommerhuse og ferieboliger langs kysterne. Hovedstaden Lissabon har specielt mange skønne ferielejligheder, der tilpasser ethvert budget. Hvis du gerne ville opleve hvordan det er at bo i Portugal, hvorfor så ikke bo i et ægte portugisisk hus? Wimdu tilbyder i dag en bred vifte af lejligheder, villaer og sommerhuse i hele landet og vores værter er klar til at invitere dig indenfor i deres dejlige hjem på din næste ferie i Portugal!

Ting du nok ikke vidste om Portugal

Mere end halvdelen af verdens produktion af kork, hvad end til gulve eller vinpropper, kommer fra Portugal!Portugiserne spiser mere fisk og skaldyr per indbyggere, end noget andet land i verden!Portugal og Spanien er det eneste to lande i Europa, der har afskaffet livstidsdomme.Portugal har Europas længste bro - Vasco de Gama broen i i Lissabon er over 17 kilometer lang!

Til at se og opleve i Portugal

Algarve

Algarve regionen i Portugal, i den sydlige del af landet, er et vældig attraktivt område for turister fra hele Europa. De smukke røde, stenet kyst, gyldne sandstrande og cirka 3.000 solskinstimer om året, gør regionen til en voldsomt populært sommerferie destination. Navnet 'Algarve' kommer fra det arabiske ord for 'vesten', der refererer til regionens historie, der indebærer mere end 500 års herskerdømme af maurerne. Hvad er der så at se og opleve i Algarve? Måske er et af de mest imponerende attraktioner i regionen Pegoes akvædukten, der blev opført i det 16. århundrede. Byggeriet ligger cirka 3 kilometer fra den historiske tempelridder by Tomar og akvædukten er voldsomt stort. Det er et imponerende eksempel på tidens arkitektur, der ligeså gør akvædukten og de omkringliggende egne utroligt fotogene! De skønne kystbyer Tavira og Olhão er begge betydelige højdepunkter i Algarve. De er begge smukke, hyggelige byer der fokuserer på fiskeri og turisme. Her finder man små restauranter, en smuk udsigt over havet og fiskemarkeder, med friske varer fra havet perfekte til at tage med hjem til sit feriehus og nyde. Hovedstaden i Argarve regionen er Faro, hvor de imponerende bymure fortæller om de historiske vigtighed af byen. I dag er Faro en populær turistdestination, med et smukt katedral og gode badestrande. Ikke langt fra Faro finder man det fascinerende Ruínas Romanas de Milreu, der er en arkæologisk udgravning og et af de få tilbageværende eksempler på det romerske Imperium - bestemt et besøg værd!

Wimdu anbefaler også et besøg til den lille by Estoi, hvor det smukke Palace de Estoi opført i det 18. århundrede ligger. Det er et af de få paladser der er tilbage i Portugal, der ligeledes er utroligt velholdt. Omkring paladset finder man smukke haver, statues, springvand og en stor kirke. Det nærtliggende Loulé er kendt for dets keramik og i mange år har turister strømmet hertil, blot for at opleve dette ædle håndværk. Byen Lagos var engang en stor handelsby for varer og slaver fra Afrika, mens Portimão har en stor, imponerende flot havn for skibe. Porimão har tiltrukket turister siden det tidlige 19. århundrede! Sagres fortet pryder stolt landskabet på toppen af et enormt, sten plateau vest for Lagos og det menes det var her den portugisiske handelsmand Henrik Søfareren skolede sine elever.


Lissabon

Lissabon er hele Portugals hjerte. Også kendt som 'den hvide by', ligger Lissabon stolt ved indsejlingen til den store flod Tajo floden. Byen blev næsten komplet udslette under et voldsomt ødelæggende jordskælv der ramte Europa i år 1755. Jordskælvet tog 40.000 liv og mange, mange flere uden hus og hjem. Byen er sidenhen blevet genopbygget, til i dag at være en af Europas smukkeste og mest spændende byer, med et stor udvalg af ferielejligheder og sommerhuse! En af de få bygninger der i sin tid overlevede jordskælvet er Carmo Klostret - dog i ruiner, men stadig stående. I dag er området et arkæologisk museum der giver et godt overblik over Lissabon og Portugals interessante og rige historie.

Lissaon har også nogle interessante transportmuligheder - fra gamle sporvogne der næsten er umulige at få gennem de smalle gader, til 'elevatorer' der transporterer passagerere fra den lave del af byen til den højtliggende egn ved navn Bairro Alto. Herfra kan man få en flot udsigt over både by, hav og den gamle bydel Alfama

Hvad er der ellers af interessant ting at opleve i Lissabon? Besøg eksempelvis Jardim da Estrela haverne, der udstiller en stor samling af tropisk planteliv. Det er et godt sted hvis man ønsker fred fra Lissabons storbyliv. Haverne ligger ikke langt fra det smukke Basilica de Estrella, der bestemt også er et besøg værd!


Andre ting at opleve i Portugal

Overalt i Portugal kan du opleve slotte og religiøse bygninger, hvoraf et af de mest imponerende er Batalha klostret, opført mellem det 14. og 16. århundrede i gotisk arkitektur. Klostret blev bygget for at fejde uafhængighed fra Spansk herskerdømme og den overdådige udsmykning, heriblandt de farvede glasvinduer er værd at beundre. Byggeriet er særdeles velholdt og ligger i byen Batalha nord for Lissabon

En anden spændende ting at lave i Portugal, er et krydstogt langs Douro-floden. Det er en af de største floder på den Ibiriske halvø og Douro-flodens krydstogter løber fra Porto ned til Régua. Mange siger en tur til Porto ikke er fuldendt uden en tur langs Douro, hvor skibene har restauranter og barer ombord.

Transport til og fra Portugal

Størstedelen af flyselvskaber flyver til Portugal, hvor både Lissabon, Porto og Faro i Algarve regionen har større, internationale lufthavne. Det er desuden muligt at kommt til Portugal med tog og langturstoge forbinder landet fra nord til syd, samt med byer som Madrid og Barcelona i Spanien og det sydlige Frankrig. Det er ret så ligetil at komme rundt i Portugal. Toget er den bedste og hurtigste transportmetode, men er dyrere end langtursbusser.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Anne
Anne
10 Fantastisk
august 2018
Central Apartment + stor terrasse

God service, ren og pæn lille lejlighed med gode faciliteter. Fantastik terrasse. Hilsen Poul og Anne

Guli
Guli
10 Fantastisk
juli 2018
Stort og godt tilpas i en af ​​de største gader i Lissabon (Blå Lyon)

Perfekt sted i Lissabon Stor lejlighed med masser af senge. Fleksibel med afhentning af nøgler Kan varmt anbefales . Flink fyr der aflevere nøgler og gav gode råd om hvad vi skulke se

sasa
sasa
10 Fantastisk
juli 2018
Apartment with pool + WIFI - Albufeira

Stor flot lejlighed .Centrum af Strip men stille alligevel.Francisco og Nuno var tilgængelige hele tiden. Alle anbefalinger.

Peter
Peter
10 Fantastisk
maj 2018
Large Duplex with Riverside View

Lejligheden er rigtig god, moderne indrettet med alle de faciliteter der er brug for, ligger godt i forhold til offentlig transport.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder