Ferieboliger i Prag

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Prag

Lejligheder og Ferielejligheder i Prag

Er du ved at planlægge en tur til Østeuropa? Der er mange interessante besøgsmål for din ferie i den tidligere østblok, men Prag bør absolut ligge højt på listen over byer at besøge i denne del af verden. Hos Wimdu har vi et bredt udvalg af overnatninger i Prag, hvad enten du leder efter en apartment, ferielejlighed, et værelse eller noget i den top luksuriøse ende af skalaen, så finder du en passende overnatning i Prag blandt vores værters boliger. Desuden kender vores værter byen bedre end nogen anden, og de vil være i stand til at svare på spørgsmål som; hvor ligger den bedste restaurant, hvor er øllen billigst og guide dig udenom de typiske turistfælder.

Ting du ikke vidste om Prag

Prag's slot er det største slot i verden og dækker 18 hektar.Skoda, en af verdens ældste bilfabrikanter, har hovedsæde i Prag og selve ordet skoda betyder "skam" på tjekkisk. Forfatteren Frank Kafka er født og opvokset i Prag.Prag har en mini udgave af Eiffeltårnet ved Petrin bakken.

Prag - en af de eneste byer der ikke blev ødelagt under krigen

Prag er en fantastisk smuk by beliggende dybt inde i den tidligere østblok. Prag har en rig historie fyldt med fascinerende arkitektur, hyggelige snoede gader og en spændende historik. Prag var en af de få heldige byer der ikke oplevede anden verdenskrigs ødelæggelser på nærmeste hold, og dermed også en charmerende by med smuk og gammel arkitektur. Prag er også en festglad by, der om natten forvandles til et sandt mekka for dem der nyder at spænde danseskoene. Selvom Prag efterhånden har høstet store roser blandt turister verden over, er der mere ved byen end øjet ser. Her hos Wimdu vil vi gerne give dig et blik bag den polerede facade og give dig vores tips til at få det bedste ud af en forlænget weekend i Prag.

Ting at se i Prag

Før vi dykker ned under overfladen lad os da tage et kig på byens mest kendte attraktioner. For at forstå og værdsætte Prags historie, er et besøg til Prag slot et absolut must. Prag slottet ligger på vestsiden af floden Moldau (Vltava) der løber gennem byen. Slottet består af en række bygninger, kirker og paladser. Den mest fremtrædende kirke er St Vitus Katedralen bygget med inspiration fra den religiøse arkitektur fra Sydfrankrig. Der er ikke mindre en 10 paladser i slotskomplekset, så der er nok at se på sin rundtur på slottet. Fra Prag slottet er der blot en kort gåtur til byens gamle torveplads. Dette område af byen er populært blandt turister på grund af sine mange cafeer, restauranter, der omkranser torvet. Et af Prags varemærker, Det Astronomiske Ur, ligger også her. Uret, der blev installeret i 1410, er et af verden ældste af sin slags og byder gæster og forbipasserende på et sjovt lille skuespil med små dukker.

En arkitekts drøm

På en forlænget weekend i Prag skal man afsætte tid til at nyde byens fantastiske arkitektur. Det jødiske kvarter Josefov er et fascinerende område proppet med gotisk arkitektur. Byen er kendt som den "levende lærebog om arkitektur" og byder ikke bare på gotisk men også renæssance og barrok design. En god måde at nyde byens arkitektur er ved at tage turen på på Petrin bakken, hvorfra der er gode udsigter ud over hele byen. Du kan enten tage turen op ad bakken via kabelbanen, eller gå, hvilket kun tager en halv time. Prag er kendt som byen med de tusind spirer, og efter et par dage i byen vil du vide hvorfor.

Alternative Prag

Prag har utroligt meget at tilbyde nysgerrige rejsende, og mange alternative oplevelser venter. Lennon Muren der ligger ved Velkopřevorské náměstí, var engang en ganske normal mur, men efter John Lennons død er muren blevet dækket af graffiti til ære for musikeren. Muren var under den kolde krig grobund for en del irritation fra det kommunistiske styre, eftersom muren blev samlingspunkt for unge utilfredse mennesker hvilket ofte førte til sammenstød på den nærliggende Karlsbro. Den dag i dag er muren blevet et symbol på verdensfreden og på de unges kamp mod det kommunistiske styre. En anden af byens alternative steder er Žižkov TV tårn beliggende i Žižkov distriktet. Tårnet er synligt fra stort set hele byen og er en exceptionel bygning med en meget underlig form. Måske mærkeligere end tårnet selv, er de store kravlende babyer som kunsteren David Cerny har knyttet til bygningen. Tårnet har en bar og en restaurant, og er ikke noget man må snyde sig selv for, hvis man er til alternativ arkitektur.

At komme rundt i Prag

Prag lufthavn (Vaclav Havel) ligger ca. 40 minutter fra byens centrum. Vi anbefaler, at du benytter den offentlige transport, og dermed undgår at betale for en dyr taxa. Prags Metro vil tage dig ind til byens centrum, og så er det samtidig en god mulighed for at se et transportsystem bygget af det gamle Sovjet. Alle metro stationer er sikre og rene, og der er rigelig information til folk, der ikke snakker tjekkisk. Fra Prag er der gode bus og togforbindelser til Berlin, som du når på kun fire timer. Nürenberg og Dresden ligger også indenfor rimelig afstand, mens det kun tager fem timer til Krakow.

Overnatning i Prag

Leder du efter en destination til din næste storbyferie, hvor du kan opleve historie og seværdigheder, mens du er på et budget? Så er Prag byen at tage til. Her har du en valuta, som gør at du kan spise ude på gourmet restauranter, shoppe og opleve seværdigheder hver dag uden at du mærker tomheden i din pengepung. På din ferie i det charmerende Prag er der plads til lidt af det hele. Slotte, kirker og historiske bygninger findes mange steder i Prag. Slentrende tjekkere ses ned gennem de brostensbelagte gågader. Besøg det gule marked, som er det største i Prag og besøgt af mange danskerne blandt andet. Den jødiske Ghetto er også værd at lægge et besøg forbi. Sightseeing og oplevelserne fortsætter. Hvis du vil kombinere din ferie i Prag med en unik boligoplevelse, bør du prøve at booke en lejlighed gennem Wimdu. Her bor du hos en lokal tjekke og har muligheden for at komme tæt på levestilen og dagligdagen.

Ferielejlighed på tjekkisk manér

Ligemeget om det er din første eller tredje storbyferie i Prag kan du med fordel klikke vejen forbi Wimdu og finde lejligheder, som passer lige til dig. Stor, lille, lokal, masser af tjekkiske udlejere har fundet fidusen ved at invitere besøgende ind i deres hjem og være med til at give dem en storbyferie, de sent vil glemme. Du kan være en af dem og opleve fordelene ved at bo hos en lokal. Mens du har base i en charmerende lokal ferielejlighed kan du vandre ud i Prag og opleve. Nu har du muligheden for både at spare penge på din ferielejlighed gennem Wimdu samtidig med de lave priser i Prag. Gå ej glip af nattelivet i Prag, som har ry for at have gang i den ud over alle grænser. Der er et væld af barer, diskoteker og restauranter som åbner op for besøgende. Så tag afsted til Prag og book en lejlighed med Wimdu.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Lene
Lene
10 Fantastisk
juli 2018
New Spacious Central Apartment

Dejlig beliggende lejlighed i området Vinohrady. Skønne restauranter og barer. Lejligheden er måske lige lille nok til 2 par - men som familie ville den fungere perfekt.

Guli
Guli
8 God
juli 2018
Apartment Prague Central (Wenceslas Square)

Lille super fin lejlighed , perfekt beliggende

lone wamberg
lone wamberg
10 Fantastisk
maj 2018
pragueforyou ❤ M4 ❤ Nice apt Old Town

Dejlig autentisk lejlighed- lækkert badeværelse, højt til loftet, men lidt sparsomt/ usmageligt indrettet. Masser af varmt brusebad. Dejligt trygt og sikkert med kode på yderdøren. Perfekt beliggenhed-tæt på alt! Lidt larm om natten; men...

Helle
Helle
10 Fantastisk
april 2018
A Cosy Well Equipped Apartment

Hejsa vi kom desværre ikke afsted da der opstod sygdom i familien venlig hilsen Helle

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder