Ferieboliger i Preston

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Preston

Lejligheder og Ferielejligheder i Preston

Kunne du godt tænke dig at opleve en mellemstor engelsk by som ikke mange af dine venner, eller venners venner har besøgt, er Preston et godt bud. Denne mindre by i den nordvestlige del af England er med sine ca. 120.000 indbyggere Englands 50. største. Hvis du lejer en ferielejlighed i Preston, vil du ulig dine venner have set den fantastiske St Walburge's Church. Kirken er designet af Joseph Hansom og tårner sig op i bybilledet med sit 94 meter høje spir. Af andre beundringsværdige bygninger i Preston finder vi St John's Minster, der er en gammel kirke med mere end 150 år på bagen. Et besøg til Winckley Square for at se på de gamle huse bygget efter Georgiansk arkitektur kan bestemt også anbefales.

Vores lejligheder er bedre end et hotel

Nå du lejer en lejlighed gennem Wimdu, vil du for det første spare penge. Vores lejligheder er i gennemsnit 30% billigere end et hotelværelse af samme kvalitet. En anden af fordelene ved vores lejligheder, er at du typisk finder dem i mange forskellige områder af byen. Du er dermed ikke bundet af, at skulle vælge hvor du vil bo ud fra hotellernes adresse. I stedet kan du kigge på vores kort og se hvor vores lejligheder er placeret i byen og vælge en, der ligger tæt på dine interessepunkter. Sidst, men ikke mindst, er vores lejligheder typisk eget af en lokal. Det gør at du har mulighed for at få nogle helt uvurderlige tips til Preston, af en indbygger fra byen. Måske viser din vært dig den bedste restaurant i byen, eller måske kender han til weekendens bedste fest, som du er inviteret med til.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder