Ferieboliger i Pretoria

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Pretoria

Lejligheder og Ferielejligheder i Pretoria

Pretoria er Sydafrikas administrative hovedstad og ligger i Gauteng provinsen. Pretoria ligger i midten af Sydafrika i udkanten af nogle af landets bedste naturreservater. Der arrangeres dagligt safari ture, hvor du kan komme ud i se Afrikas vilde dyr, såsom giraffer, zebraer, løver og mange mange flere. Du kan bruge aftenen i byens centrum, hvor der er masser af kunst og historiske museer, hvor man kan få utallige timer til at gå. Infrastrukturen fungerer rigtig godt, og man kommer hurtigt rundt i byen med enten bus eller taxi. Ønsker du at se Johannesburg, når du alligevel er i Sydafrika, er det kun en kort togtur fra Pretoria. En af grundstenene i en god ferie er et godt, sikkert og billigt sted at overnatte. Hos Wimdu finder du mange varierede ferielejligheder, som sikkert vil dække dine behov.

Føl dig hjemme i en ferielejlighed i Pretoria

Der er et bredt udvalg af lejligheder i Pretoria og mange af dem udlejes af private. På vores hjemmeside kan du se og kommunikere med ejeren af ferielejlighederne, og finde en udlejer der er perfekt for dig og dine rejseledsagere. Vi har lejligheder med både et og flere værelser, udnyt lejlighedens køkken og lav din egen mad. På den måde sparer du penge og der kan blive råd til flere rejser, eller nyde nattelivet med bedre samvittighed. Måske endnu vigtigere end køkkenet, er kendsgerningen at din egen møblerede ferielejlighed, er billigere end et hotelværelse. På den måde får du en fantastisk autentisk oplevelse, uden at overskride dit budget, samtidig med at du har et sted at kalde hjem under din storbyferie.

Dejlig storbyferie med egen ferielejlighed

Jamen når jeg booker en privat ferielejlighed, skal jeg så ikke også gøre rent? Svaret er nej. Udlejer står for alt vedligeholdelse og rengøring under dit besøg. Derfor er en ferielejlighed det perfekte valg. Nogle af vores lejligheder fungerer som såkaldte bed and breakfast. Det vil sige at du lever under samme tag som din udlejer, og han laver mad og nusser om dig. Det kan være en fantastisk oplevelse, og det er helt sikkert en god måde at få et indblik i den lokale kultur og deres madlavnings vaner.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder