Ferieboliger i Maldonado

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Maldonado

Ferielejligheder og Ferieboliger i Maldonado

Punta del Este er en kystby i Uruguay, som er et yndet feriested for mange velhavende mennesker. Med en ferielejlighed fra Wimdu kan du nu få del i dette eksklusive ferieresort. Byen er fyldt med casinoer, strande, store både og et utal af turister. Om sommeren er byen overrendt af turister og af gode grunde. Punta del Esta er en halvø og har derfor to strandområder. Som regel vil der derfor altid være en af strandene som er rolig mens den anden har flere bølger og tiltrækker mange surfere. Stranden Bikini Beach er stedet, du skal gå til, hvis du vil maksimere dine chancer for at rende ind i en kendis eller modeller, som flokkes til denne strand.

Få del i glæderne med egen ferielejlighed

Punta del Este har udviklet sig til at være en ret eksklusiv klub hvor kendisser mødes og drikker cocktails i de mange strandbarer. Wimdu ønsker at åbne døren for dig til denne verden. Med en ferielejlighed hos os, har du råd til at dele strand med mennesker, for hvem penge ikke er noget problem. Vores lejligheder er, i gennemsnit, væsentlig billigere end hoteller. Du får dermed råd til at gøre alt det sjove, såsom at leje en båd, drikke en ekstra drink eller købe den perfekte bikini. Vi har lejligheder der dækker stort set alle behov. Vores lejligheder ligger i alle prisklasser og størrelser, spredt ud over det meste af byen. Dermed finder du lige præcis det du leder efter på Wimdu.dk.

En storbyferie med det hele

Tager du til Punta del Este på din næste storbyferie får du det bedste af to verdener. Både et byliv der er pulserende, samt en smuk natur der omgiver byen. Hver aften kan man se solnedgangen fra havnen i Punta del Este og der er her også en række lækre restauranter, hvor du kan holde din kære i hånden. Når du besøger Punta del Este, er du ikke langt fra den sydlige halvkugles største sælkoloni. Sælerne kan man komme til med bus, som afgår fra byens havn. Punta del Este er meget ”turistet” og ønsker man en mere rolig dag kan man tage en båd til den nærliggende ø, Isla Gorriti, som er en beskyttet ø uden store bygninger eller kommercielle tiltag der kan sammenlignes med Punta del Este.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder