Ferieboliger i Qingdao

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Lejligheder og Ferielejligheder i Qingdao

Qingdao betegnes af mange Kinesere som en af Kinas smukkeste og rene byer. Det afspejles også i navnet Qingdao som betyder den blå og grønne ø. Der bor ca. 3,5 millioner mennesker i Qingdao. Når du besøger byen er der en række ting på din ”to do” liste. Du kan starte med at se Zhan Qiaoz som er byen ikoniske symbol. Zhan Qiaoz er en mole som i 1931 blev tilføjet en pavillion hvor der i dag ligger et mindre akvarie. Det buddhistiske Zhanshan Tempel er bestemt også et besøg værd. Templet, som blev bygget i 1945, har massive 20.000 m2 og fem rum. Inde i templet finde man en række fantiastiske Buddha statuer. Planlægger du at besøge Zhanshan Templet skal du måske overveje det en ekstra gang hvis du er der i perioden 8-10 April. Det er nemlig Buddhas fødselsdag og templet bliver besøgt af et utal af buddhister i forbindelse med religiøse tilbedelser. Qingdao har også Kinas første akvarie. Bygget i 1932 har ”Underworld” som det kaldes en mobil platform hvor man kan se fiskene fra alle vinkler samt et havfrue show.

Book en lejlighed i den tidligere olympiske sejlby

I 2008 da Beijing var vært for de olympiske leje, foregik alt sejlads i og omkring Qingdao. Der er stadig spor efter OL i form af afslutningsceremoniens plads, restauranter og barer bygget til de glade sømænd. Selvom de olympiske atleter formegentlig ikke boede i Kinesiske lejligheder under OL, skal du ikke snyde dig selv for den autentiske oplevelse, det er at komme indenfor murene i en kinesisk ferielejlighed. En lejlighed indrettet af Kinesere er den perfekte platform for din storbyferie i Qingdao. Herfra kan du begive sig ud i byen og besøge de mange seværdigheder, samtidig med at du kan trække dig tilbage til lejlighedens trykke rammer, når du trænger til en puster.

Lejligheder til alle strobyferier

I vores arkiv finder du ferielejligheder til enhver lejlighed. Hvad enten du rejser alene og bare skal bruge en seng en enkel nat, eller rejser en uge med familien, har vi noget til dig. Du kan hjemme fra sofaen klikke dig gennem vores udvalg, eller indskrænke din søgning således at kun de for dig interessante lejligheder, blive vist. Når du ankommer til din ferielejlighed vil din vært stå klar med nøglen. Det er noget mange af vores brugere anvender til deres fordel. Du har nemlig her chancen for at få uvurderlige tips til storbyen, som kun de lokale besidder.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder