Ferieboliger i Rhodos

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Rhodos

Ferielejligheder og Ferieboliger på Rhodos

Det velkendte Rhodos er en af Grækenlands mest unikke ferie destinationer, der har en masse at tilbyde sine besøgende. Det er den største i det græske øhav, kendt for sine smukke landskaber, historiske seværdigheder og smukke strande. Som så mange andre græske øer, nyder Rhodos godt af et fantastisk klima, der er mildt og solrigt. Officielt er Rhodos del af de De Dodekanesiske Øer, men anses af mange som værende en separat ø. Rhodos har øgenavnet 'Rosernes Ø' med de mange blomster af soløje-familien der gror vildt overalt på øen. Der er to mærkbare områder på Rhodos - Den nordlige region der er populær blandt turister og har været det længe, samt den sydlige region der har en mere rolig og afslappende atmosfære over sig.


En ferie på Rhodos

Rhodos er en utroligt populær ferie destination, specielt blandt gæster der kommer hertil fra Europa. Overalt på øen finder man et overvæld af overnatningsmuligheder til enhver smag og budget. Hvis man for alvor ønsker at opleve hvordan det er at bo her på det smukke Rhodos, kan man eksempelvis leje en autentisk græsk villa som sin feriebolig, måske en ferielejlighed i centrum af en af de mange charmerende landsbyer eller måske et sommerhus ved stranden. Hvad end man ønsker, kan Wimdu i dag tilbyde en bred vifte af ferie ejendomme overalt på øen. Læs videre om nogle af de mange interessante ting der er at se og opleve her og find så din perfekte feriebolig til din næste ferie på Rhodos!


Ting du nok ikke vidste om Rhodos

Græsk er et utroligt ædelt sprog - det er blevet talt i næsten 3,000 år!Rhodos kaldes ofte 'Smaragd Øen' med sine mange, grønne skove på hele øen.Turisme udgør den primære indtægtskilde på øen - hele 75 procent udgør det!Den amerikanske kult-krigsfilm Navarones kanoner fra 1961 blev optaget på Rhodos.

Ting at se og opleve på Rhodos

Gode strande

Rhodos er en ø med mange interessante og spændende attraktioner, der tilbyder noget for enhver smag. Det måske største trækplaster på Rhodos er det mange strande af fantastisk kvalitet og de mange ferieboliger og sommerhuse der er at finde langs dem, der ydermere anses som nogle af de fineste på alle de Dodekanesiske øer. Nogle af de bedste kan findes langs østkysten der oftest ligger mere i læ end andre dele af øen - strandene her er desuden særdeles børnevenlige. Prasonisi, der er stranden på den sydlige tip af øen, er velbesøgt af surfere fra hele verden.

Natteliv og gastronomi

Nattelivet på Rhodos er specielt godt at nyde i Rhodos by, hvor man finder nogle af øens bedste barer, natklubber og autentiske restauranter. Distriktet i Rhodos by ved navn Lindos er hvor man kan opleve nogle af de bedste natklubber på hele øen. Overalt på Rhodos kan man finde charmerende, autentiske græske spisesteder der giver chancen for at prøve noget af den lokale mad og drikke. Husk klassiske græske retter som moussaka, gyros og souvlaki - det smager fantastisk! De lokale vine er ligeså yderst delikate og specielt mousserende vin er populært i hele Grækenland. Køb en lokal flaske vin og nyd den i godt selskab af familie og venner i din feriebolig!

Historiske seværdigheder og kultur

På samme vis som i resten af landet, har Rhodos en bred vifte af interessante, historiske seværdigheder der giver spændende indsigt i det antikke Grækenland. Tag en tur til kirken i Asklipieío, der ligger nær landsbyen Kiotari. Indenfor i kirken kan man opleve værker til ære for den græske gud Æskulap, søn af Apollon. Æskulap var lægekunstens gud og tilbedes til en hvis grad stadig den dag i dag. En anden interessant del af øen der er værd at besøge er byen Lindos, hvor man kan opleve ruinerne af en Akropolis. Dog uden at være ligeså imponerende som det storladne Akropolis i Athen, er det bestemt stadig et besøg værdig. Kamiros anses som 'Grækenlands Pompeii', der var en antik græsk by der blev udslettet af et jordskælv og senere opdaget i det 1. århundrede. I dag kan man besøge ruinerne og få en idé om, hvordan det har været at bo i det gamle Grækenland!


Transport til og rundt på Rhodos

Den største lufthavn på Rhodos, Rhodes International Airport, ligger cirka 14 kilometer sydvest for Rhodos by i den nordlige del af øen. I sommerhalvåret ligger lufthavnen i direkte flyforbindelse med Kastrup og turen tager cirka tre en halv time. Der er flere måder at komme rundt på Rhodos, blandt andet med bus eller eventuelt med leje af en scooter. Busserne der forbinder alle øens byer kører primært fra Rhodos by, hvorfra man kan komme til alle afkroge af øen. Den måske sjoveste måde at opleve Rhodos er ved at leje en scooter, der giver friheden til at opleve egnen omkring ens feriebolig i eget tempo. Der er mange butikker hvor man kan leje scootere og før man ved det er man allerede godt afsted! Der er meget at se og opleve på Rhodos. Hvad end man ønsker at slappe af i et sommerhus langs en af de smukke strande eller ud og opleve den unikke kultur fra sin ferielejlighed i byen, så har Rhodos det hele!

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder