Ferieboliger i Rhône-Alpes

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Rhône-Alpes

Ferielejligheder og Ferieboliger i Rhône-Alpes

En ferie i de franske alper er først en sand succes, når du har det perfekte sted at overnatte. Wimdu tilbyder et bredt udvalg af ferielejligheder, sommerhuse og andre ferieboliger overalt i regionene, der alle giver anledning til den perfekte ferie i de fantastiske omgivelser. Værterne af disse feriehuse byder indenfor til autentiske omgivelser og ved bedre end nogen anden, hvor de bedste restauranter og seværdigheder befinder sig.

De franske alper, specifikt regionen Rhône-Alpes, ligger sydøst Frankrig og ligger både i alperne og i centralmassivet. Der er meget at se og opleve i denne region, der årligt tiltrækker turister fra hele verden. Naturelskere og sportsentusiaster kommer for at nyde de utroligt smukke omgivelser regionen byder på, men også turister interesseret i kultur kommer for at opleve den historiske og kulturelle arv, regionen har at tilbyde. Rhône-Alpes består af otte departementer (kommuner), der hver har sig særlige charme over sig. Hvor en departement i vintermånederne kan ændre sig til et skiresort i verdensklasse, kan en anden departement primært have attraktioner at tilbyde i sommerhalvåret. Overnatningsmulighederne overalt i regionen (og i de franske alper generelt) og hvis man virkelig ville helt ind under huden på den charmerende kultur der er at finde her, kan man leje en af de mange villaer, ferielejligheder eller anden feriebolig i området.

Ting du nok ikke vidste om de franske alper

Sorte oliven produceres i stor stil her og anses som lidt af en delikatesse.Europas største bjerg, Mont Blanc, ligger i Rhône-Alpes regionen!Eventyrere ville umiddelbart finde flere aktiviteter her end i nogen anden region i hele Frankrig!Der er ikke just skisports steder der mange i Rhône-Alpes - de cirka 180 der er at vælge imellem, gør den til det største skiområde i verden!Madlavning er virkeligt noget de kan her - hele fem kokke i regionen er blevet tildelt 3 Michelin stjerner!

Attraktioner i Rhône-Alpes

En ting man absolut ikke må gå glip af, er at opleve de dybe kløfter i Ardéche departementet, bedre kendt som Gorges de l'Ardèche. Man kan opleve denne naturperle enten i bil eller på cykel - man kan dog også leje en kano og sejle langs vandet og beskue skønheden herfra. Specielt i dette departement finder man en overflod af fantastiske ferielejligheder og sommerhuse i de smukke omgivelser. En anden interessant oplevelse i Ardéche er den zoologiske have Safari de Peaugres, der dog uden at være specielt autentisk er en spændende oplevelse for hele familien. Et besøg til Fourvière distriktet i Lyon er bestemt også et besøg værd, hvor man blandt meget andet kan se den smukke Basilika Notre-Dame de Fourvière, der er en berømt basilika opført i romersk arkitektur. For den der søger mere spænding kan man besøge skisport området L'Alpe d'Huez, der tilbyder lektioner til alle - fra nybegyndere til øvede. Det kuperede terræn i regionen gør den ydermere perfekte til paragliding, man kan deltage i flere forskellige steder.

Mad i Rhône-Alpes

Der er mange lækkerier i verden, der kan spores tilbage specielt Rhône-Alpes regionen, heriblandt masser af vine og nougat fra Ardéche. Elsker du trøfler, kan du rejse til Drôme, der er kendt for sine mange trøfler og hvor cirka 70 procent af alle franske trøfler stammer fra. En god måde at finde disse godbidder er på et af de mange lokale markeder, hvor man kan købe friske råvarer til madlavningen i ens feriehus. For en sjov oplevelse med mad, kan man ligge et besøg forbi Musée de la Pogne i byen Bourg-de-Péage, de er et museum omhandlende bagekunstens tradition og historie gennem tiderne. Rhône-Alpes og resten af Frankrig er kendt for sine mange små, lokale spisesteder hvor man kan smage på de lokale specialiteter der er skabt med hjertet på rette sted. Vi anbefaler man spørger sig omkring hos de lokale hvor de mener, man finder det bedste måltid i byen man befinder sig i - vi lover man ikke kommer hjem fra en ferie i Rhône-Alpes på tom mave!

Transport til og fra Rhône-Alpes

Den største lufthavn i Rhône-Alpes, Lyon–Saint Exupéry Airport, ligger cirka 30 kilometer øst for Lyon centrum. Lufthavnen er ikke i direkte flyforbindelse med Kastrup lufthavn, men kan tilgås fra en lang række andre Europæiske storbyer. Så snart man er i Lyon er det let at komme videre herfra. Der kører både toge og langturs-busser til de mange andre byer i regionen, samt de mange populære skiresorter. Ville man heller udforske regionen på egen hånd, anbefaler vi leje af en bil når man ankommer til lufthavnen. Hvis man har lejet et sommerhus eller anden feriebolig på de mere landlige egne, ville en bil også højst sandsynligt gøre det lettere at komme hertil, plus det giver friheden til at se sig omkring i sit eget tempo.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder