Ferieboliger i Rødby

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Rødby

Sommerhuse og Feriehuse i Rødby

Den lille havneby Rødbyhavn, der er beliggende på det sydlige Lolland har længe været en foretrukken feriedestination for danske og udenlandske turister. Selvom Rødbyhavn er af relativ lille størrelse med sine cirka 1.700 indbyggere fungerer den som et større knudepunkt for transport mellem Danmark og Tyskland med Rødby - Puttgarten færgeruten, der ankommer og afgår fra byen. Den smukke natur og afslappende atmosfære der er at finde i området har gjort stedet til et populært tilflugtssted for mange, der ønsker at komme væk fra storbyens travle hverdag, og bare læne sig tilbage og nyde tilværelsen. Nordeuropas største indendørs vandland, Lalandia, ligger ydermere i Rødbyhavn, der tiltrækker gæster og turister året rundt. Tag i sommerhus i de charmerende omgivelser omkring Rødbyhavn og nyd den naturlige skønhed i et af Wimdus mange feriehuse!
Ting at se i i det sydlige LollandRødbyhavn som værende selvstændig by er relativt ny. Byen blev officielt anlagt i år 1912 som følge af afvandingen af den daværende Rødby Fjord ved Rødby, da stormfloder flere gange havde beskadiget Rødby. Siden området blev inddæmmet og tørlagt har Rødbyhavn fungeret som fiskeri- og industrihavn, og betjener i dag både færgeovergang og visse eksportskibe. Selve Rødby er den tætteste landsby, der med sine 2.200 indbyggere ligger cirka fem kilometer nordøst for Rødbyhavn. Yderligere cirka femten kilometer nordøst ligger den charmerende og gamle klosterby Maribo. Byen er mest kendt for den smukke Maribo Domkirke, der absolut bør besøges. Domkirken blev opført det 15. århundrede som kloster, der senere blev omdannet til byens kirke, og ligger i utroligt smukke omgivelser med tilhørende naturpark ved bredden af Humså i Søndersø - et perfekt område at slappe af.Udover den smukke domkirke har Maribo meget at tilbyde sine besøgende. Besøg for et eksempel Museumsbanen Maribo-Bandholm, hvor man kan få et historisk indblik i den første jernbanestrækning på hele Lolland-Falster, hvor der stadig i dag køres med gamle veterantog helt tilbage fra det 19. århundrede. Her kan man køre med de gamle toge og høre mere om historien bag de ædle dampmaskiner. På Stiftsmuseet kan man opleve flere imponerende udstillinger om lokalområdets historie, heriblandt en samling af romerske sølvmønter der blev fundet ved den lokale landsby Hoby.

Kramnitze & Bredfjed

De to feriebolig områder Kramnitze og Bredfjed ligger begge nordvest for Rødbyhavn, og er begge fredelige og hyggelige områder i smukke naturomgivelser. Begge ligger et stenkast fra havet, der begge har gode badeforhold.Som nummer ét på listen over ting der skal besøges er selvfølgelig Lalandia. Dette store feriecenter har inden- og udendørs vandland med rutsjebaner og adskillige bassiner, samt andre aktiviteter som minigolf, skøjtebane, bowling o. lign. Bredfjed ligger cirka 45 minutters gang fra Lalandia, hvor man på vejen kan gå langs diget og nyde udsigten over Femer Bælt - se kortvisningen over vores mange tilbud i området.

Transport til og fra Rødbyhavn

Grundet den vigtige færgeforbindelse til og fra byen ligger Rødbyhavn yderst let tilgængeligt. Byen ligger som sidste motorvejsafkørsel på E45 motorvejen inden selve færgelejet, og er dermed godt forbundet med Maribo og resten af Sjælland. Cirka 30 kilometer nordvest for Rødbyhavn ligger Nakskov, der ligeså er en god feriedestination med de to sommerhus udstykninger Vesternæs og Næsby Strand. Der er heller ikke langt til det velkendte Marielyst ved Nykøbing Falster, der ligeså har fantastiske strande og feriehuse.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder