Ferieboliger i Rom

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Rom

Velkommen til Rom

Udforsk Rom

Rom har længe været kendt som 'Den Evige Stad', da man mente at Rom ville overleve alle andre imperier. Og den står endnu - og i fin stand. Med de ældgamle romerske mindesmærker på alle gadehjørner er byen en levende og engagerende historietime af den allermest spændende slags.

Om Rom

Italiens hovedstad, oldtidens navle, arkitektonisk storslåethed. Ulig noget andet sted. Næsten ti millioner turister årligt, Colosseum og Vatikanet er de mest populære mål. Over tre millioner indbyggere, søsterby med over 30 andre byer, heriblandt New York, Sydney, Mumbai, London og Seoul.

Find din perfekte lejlighed i Rom

Steder at bo

Steder at bo i Rom

Hvor man skal bo under kortere eller længere ophold i Rom afhænger af mange ting. Budget, personlige interesser, afstand til de historiske seværdigheder, planer for ferieaktiviteter osv. Det er en oplagt ide at bruge Wimdu til at finde ferie værelser eller -lejligheder i Rom, da der er så mange muligheder af høj kvalitet at vælge imellem. Er man i Rom for første gang, er den bedste plan at finde en lejlighed et sted i den gamle by, i nærheden af Pantheon eller Colosseum. Alternativt kan man finde noget i nærheden af togstationen Barberini, i udkanten af centrum af den gamle by, eller Cipro-området i nærheden af Vatikanet. Aften- og natteliv findes i rigelige mængder i Trastevere-distriktet, syd for den gamle by. Det berømte Via Veneto, nord for Barberini, er det perfekte område at søge efter mere luksusbetonede lejligheder.

Aktiviteter

Aktiviteter Rom

Monumenterne er utroligt velbevarede. Torvene - piazzaer - er store og imponerende, og det sociale liv er lige så muntert og underholdende som dengang for 2000 år siden. Det er i sandhed en by, hvor sjælen sidder uden på tøjet. Man behøver blot at vandre rundt i de varme, støvede gader for at opleve højdepunkterne. Et ‘Roma Pass’ giver adgang til to historiske seværdigheder efter eget valg og rabatter på andre seværdigheder. Hvilke to skal man vælge? Templet Pantheon, et tidligt romersk tempel dedikeret til de gamle guder, er en af Roms bedst bevarede ældgamle bygninger, og Colosseum er et fremragende eksempel på romersk ingeniørkunst, når den er mest brilliant. Det var her de voldsomme kampe, væddeløb med stridsvogne og gladiatorerne underholdt op mod 50.000 mennesker ad gangen. Besøg Piazza Giuseppe Garibaldi for at få en forrygende udsigt over byen.

Mad og Drikke

Pizza Rom

Som udtrykket siger, "Når man er i Rom, gør man som romerne." Romerne sætter stor pris på at spise og drikke, og begge dele har man glimrende mulighed for over hele byen. Der er naturligvis et stort udvalg af de åbenlyse valg pizza og pasta, men der er mange traditionelle romerske delikatesser, som man måske ikke kendte, og som er værd at prøve. Prøv f.eks. Fiori di zucca, blomster af courgette, der er dybstegt i dej, eller hvad med en mere kødfyldt Scaloppine alla romana, sauteret kalv med friske babyartiskokker. Til den søde tand er der den kendte tiramisu, for ikke at tale om de mange, mange varianter af flødeis (Gelato). En anden mulighed er naturligvis at købe ingredienserne på et af de mange markeder og tage dem med tilbage til lejligheden og lave sit eget måltid.

Transport

Transport Rom

Fiumicino Airport, Roms primære lufthavn, ligger ca. 30 km vest for byens centrum. Den nemmeste måde at komme ind til centrum er med tog fra lufthavnens togstation. Transport i byen er ret ligetil, og der er flere forskellige former for offentlig transport at vælge imellem. Sporvognsnetværket er ganske omfattende. Stazione Termini er navnet på den primære togstation, og herfra kan man rejse til andre storbyer i Europa og til de mindre italienske byer. Det Gamle Rom er byens renæssance center og ligger lige til venstre for det moderne centrum. Vatikanstaten i det vestlige Rom er en skattekiste af seværdigheder og museer, Det nordlige centrum er kendt som hjemstedet for de elegante områder. I Colosseo, syd for det moderne centrum, finder man Colosseum, mens Nomentano i det østlige Rom regnes for den bedste del af byen hvad angår natteliv.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

maud
maud
10 Fantastisk
oktober 2018
Romélite San Giovanni

Denne lejlighed er rigtig dejlig. Den er ren, har alt hvad man kunne ønske sig. Den har en dejlig beliggenhed . Det tager ca 20 min at gå til coloseum, Og ellers er metro tæt på. Flere mulighedder for indkøb i gaden..

Bente
Bente
8 God
juli 2018
New Apartment Lovely Sognando San Pietro

Meget dejlig beliggenhed og virkelig skøn lejlighed. Dog kører der toge næsten op af lejligheden hele døgnet. Linda er en meget hjælpsom vært, som er meget imødekommende

Danny
Danny
8 God
maj 2018
Your perfect holiday in Rome

Pæn og regulær lejlighed :) Området er lidt kedeligt, men man kan nemt komme ind til centrum med bus eller tog. Derudover ligger det ca 25 km fra lufthavnen. Værterne er søde og rare og de kørte os til lufthavnen mod betaling :)

Kurt
Kurt
10 Fantastisk
oktober 2017
Trastevere - Cedro 5 Terrace Apartment

Flot service,vi fik nemt nøglen til lejligheden. En Tom gasflaske blev hurtigt skiftet, så vi igen kunne anvende komfuret. Badeværelset var lidt lille,og blandingsbatteriet i brusekabinen trænger til et eftersyn, var meget vanskeligt at ...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder