Ferieboliger i Rostock

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Rostock

Ferielejligheder og Ferieboliger i Rostock

Kendt som ”porten til norden” er den 800 år gamle by Rostock et absolut must for rejsende i den nordlige del af Tyskland. Rostock var engang en vigtig by i det såkaldte Hanseforbund, der var et handelsforbund bestående af hovedsageligt Nordtyske byer. Siden dengang har Rostock bevaret sin titel som handelsby, og gigantiske indkøbscentre er at finde over det meste af byen, afbrudt af gammel middelalderrisk og renaissance arkitektur. Som besøgende i Rostock kan du overnatte i ferielejlighed eller bed and breakfast og på den måde få et godt indtryk af byen og dens indbyggere. Som turist i Rostock kan du ikke undgå at se det 355 fod høje tårn på St. Petris kirken, det imponerende tårn på kirken er afsluttet med et flot spir. Du finder også et træhus fra 1490 på din tur rundt i Rostock.

Ferielejligheder ved Østersøen

Beliggende ud til Østersøen er Rostock et hurtigt og oplagt feriemål for Danskere. Det er blot en kort færge og køretur fra Sjælland og i bil fra Jylland kan det nås i en tid, hvor der stadig er masser af tid til at nyde byen på en kort weekendtur. Hvis du tager en kort afstikker til Rostock, er der ikke tid til at skulle bruge tid på at finde hoteller. Hos Wimdu booker du din egen ferielejlighed hurtigt og nemt hjemme fra stuen. Nu er du klar til din afstikker til Rostock, hvor du forhåbentlig vil nyde byen og dens mange tilbud.

Lej din egen eller del din ferielejlighed og få en fantastisk storbyferie

Når du lejer en lejighed hos Wimdu, skal du belsutte dig for om du ønsker at dele eller have din egen ferielejlighed. Valget er dit og kommer for manges vedkommende an på, hvor mange man rejser. Er man afsted med hele familien, vil en ferielejlighed forøge kvalitetstiden, da man har mulighed for at lave mad og spise sammen i sit helt eget tempo. Er man alene eller et par, vil det måske være rart at indlogere sig hos en lokal. Din lokale vært vil være behjælpelig med tips til Rostock og på den måde får du det maksimale ud af dit besøg i byen. Uanset hvad du vælger, vil vi sidde klar til at hjælpe dig hvis det skulle blive nødvendig. Her hos Wimdu ønsker vi dig en god ferie.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder