Ferieboliger i Rotterdam

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Rotterdam

Lejligheder og Ferielejligheder i Rotterdam

Hvis du går med tanker om at besøge Holland, må du endelig ikke snyde dig selv for Rotterdam. Rotterdam er kendt for at have verdens største havn og overgået kun af Shanghai i omsætning. P.g.a. havnen er Rotterdam et kæmpe Europæisk center for eksport og import. Det er et imponerende syn at se de kæmpe tankskibe manøvrere sig ind i havnen og styre uden om hinanden i det organiserede virvar. I selve byen kan du gå dig en tur og nyde de mange tulipaner og finde en dejlig butik at shoppe i. Der er masser af muligheder i denne velbesøgte og smukke by. For at få det meste ud af Rotterdam er det en god ide at alliere sig med en lokal. Det kunne du jo f.eks gøre ved at leje en ferielejlighed hos Wimdu. Gør du det, er du sikret en lokal guide, som forhåbentlig har mere lokal kendskab end diverse rejsebøger.

Lej din egen lejlighed i Rotterdam

På vores hjemmeside kan du klikke dig igennem en lang række af forskellige ferielejligheder, lige indtil du finder en der passer til dine behov. Det kan dog være en smule tidskrævende og derfor har vi givet dig muligheden for at indskrænke din søgning ved hjælp af forskellige kriterier. Du kan bl.a søge på størrelse, beliggenhed eller pris og dermed kun få vist de lejligheder som du egentlig er interesseret i. På vores side finder du også anmeldelser af vores værter fra tidligere gæster, hvilket giver dig muligheden for at finde en vært, der er præcis så meget til stede, som du ønsker.

Find en ny ven på din storbyferie

Chancerne for at din udlejer lejer sin lejlighed ud for mere end pengenes skyld, er gode. Dermed har du, når du lejer din feriebolig hos Wimdu, samtidig muligheden for at få en ven for livet, i en anden del af verdenen. Som du ved kan det til tider være en smule ensomt at rejse alene. Hvis du rejser med Wimdu vil du lige så snart du ankommer, blive mødt af en lokal som er frisk på at vise dig byen og være din ven mens du bor i hans lejlighed. Dermed er Wimdu ikke kun et perfekt alternativ til hoteller for større grupper, men i sandhed også for enlige rejsende.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder