Ferieboliger i El Salvador

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i El Salvador

Ferielejligheder og Ferieboliger i El Salvador

Der er en helt unik atmosfære i Salvador. Mellemamerikas mindste land. Unikke naturområder, kultur og historiske by punkter. Glæd dig hvis du planlægger storbyferie til denne eventyrrige by. El Salvador lægger op til den aktive storbyferie. Sæt dig op på en cykel, hesteryg eller til fods ud til de smukke vulkaner, vilde dyr og farverige blomster. Oplev hvordan man driver en kaffeplantage. Du vil opleve en gæstfrihed udover det sædvanlige og du er garanteret nogle smukke sightseeings. Nyd et par dage på stranden og oplev det behagelige klima. Hjælpe med høsten ude i markerne. De vilde bær syder af lækkerhed og saft. De 61 vulkaner i Salvador er nogle du ligeledes kan se på din storbyferie. Hvor tit har man muligheden for at se vulkaner i stribevis og endda på tæt hold? Oplevelserne du kan få i Salvador er unikke og hvis du er til aktiv og udendørs storbyferie er det bare om at sætte kursen mod denne helt fantastiske by!

Mangler du hjælp til din ferielejlighed?

I Salvador kan du finde en lejlighed, som passer til din storbyferie. Find et lille værelse eller en studielejlighed, hvis du ved at du skal være ude på opdagelse hele dagen. Til din næste storbyferie har vi forresten også udlejere af ferielejligheder i Budapest,Bangkok,Buenos Aires,Chicago og London.Lad en vært fra Salvador inviterer dig indendøre i et personligt hyggeligt hjem hvor du kommer helt tæt på kulturen og levemåden i Salvador. Wimdu sørger for at finde lige den ferielejlighed du kunne tænke dig.

Vulkansk storbyferie

Miniferie, storbyferie eller uge-udflugt, landets beskedne størrelse gør det muligt at komme hele vejen rundt på en uges tid. Sightseeing for alle pengene. Wimdu står klar med tilgængelige ferielejligheder om du vil bo på kaffeplantage, i haciendaen eller i det lokale centrum.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder