Ferieboliger i Salzburg

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Salzburg

Lejligheder og Ferielejligheder i Salzburg

Salzburg er en utrolig smuk by, der ligger i det vestlige Østrig. Salzburg er særligt kendt for den helt specielle arkitektur, der er gennemgående i hele byens centrum. Det er en helt speciel barok arkitektur, der er forsøgt kopieret af mange unge arkitekter verden over. Det er dog i Salzburg, at den unikke, kreative og hyggelige stil er komplet. På grund af den unikke stil og fantastiske atmosfære, er Salzburg da også et særdeles attraktivt sted at tage på weekendophold eller storbyferie. Wimdu hjælper dig med at finde et privat værelse eller en ferielejlighed i Salzburg.

På storbyferie i Salzburg med gode råd

Der er masser af spændende seværdigheder i Salzburg, hvoraf den årlige musikfestival nok må siges at være den, der tiltrækker flest turister. Salzburg har da også et helt specielt forhold til musik. Således er byen fødested for en vis Wolfgang med efternavnet Mozart. Du kan stadig besøge hans barndomshjem, ligesom det er tilfældet for H.C. Andersens i OdensePå Wimdu kan du finde et sted at overnatte, når du skal på storbyferie i Salzburg. Du kan se en række private værelser og ferielejligheder, der udlejes af lokale. Du er dermed sikret kontakt med en lokalkendt. Det er altid en fordel, når man skal på ferie, hvor der er mange turistfælder. På den måde kan du tage af sted og komme hjem med oplevelser i bagagen, som almindelige turister aldrig kommer i nærheden af.

En anderledes storbyferie med Wimdu

Når du vælger at booke ferielejligheden på Wimdu, vælger du også en anderledes ferie. Du siger ja til anderledes oplevelser, billig overnatning og et ophold, du formentlig sent vil glemme. Wimdu hjælper hver dag flere tusinde mennesker til en anderledes byferie. Det er ikke blot i Salzburg det er muligt, hvad med en ferielejlighed i Paris,Milano, Montevideo eller Sydney. Der er muligheder nok, hvis du vælger at tage på en anderledes ferie. Du kan både se billeder af værelserne, læse anmeldelser og se din vært her på siden, så tag et kig rundt og find det værelse eller den lejlighed, der passer dig.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder