Ferieboliger i Samsø

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Samsø

Ferielejligheder og Ferieboliger på Samsø

Den lille, charmerende danske ø Samsø har længe været et trækplaster for mange danskere, der ønsker at holde ferie i et sommerhus i Danmark. Samsø ligger i Kattegat ud for Horsens og har små 4.000 indbyggere. Mange kender nok øen bedst fra den danske TV dramaserie 'Strisser på Samsø' der løb over skærmen i de sene 90ere, men i dag er Samsø faktisk kendt for noget helt andet. Hele Samsø er nemlig 100 procent selvforsynende med energi! Når vinden blæser er tilpas mange vindmøller tilkoblet øen, der gør den uafhængig af el fra fastlandet. Samsø er dog meget mere end blot effektiv energi, det er en dejlig ø med masser af oplevelser for alle sanser - naturligt, kulinarisk og indtryksmæssigt.

Oplevelser på Samsø

Den beskedende størrelse taget i betragtning, har Samsø meget at byde sine gæster. Som førstegangsbesøgende på Samsø anbefaler vi et besøg til Velkomstcentret i Tranebjerg, også kendt som Økomuseum Samsø. Her kan man få en introduktion til historien bag den lille, charmerende danske ø, der strækker sig mange tusinde år tilbage i tiden. Centret har ligeså udstillinger om historien bag øens beboere og hvordan samfundet har formet sig her.Øen er velkendt for sine fantastiske naturoplevelser og den bedste måde at opleve Samsø på er uden tvivl på cykel. Samsø er kendt som destination til cykelferie, og konceptet Samsøcykler er udbredt på øen. Samsøcykler ligger i Traneberjg på Samsø, og her kan man leje cykler til hele familien i alle størrelser of faconer. Det er endda muligt at få cyklerne direkte leveret til ens sommerhus hvis man bestiller i forvejen. Samsø Golfklub alene tiltrækker mange gæster til øen og har opnået status som en af Danmarks bedste af slagsen. Banen tilbyder både medlemsskab samt pay-and-play, så her er noget for enhver smag.


Smagen af Samsø

Der er ikke noget at tage fejl af - man spiser godt på Samsø! Øen tilbyder en bred vifte af gode spisesteder, der alle er stolte brugere af lokale ingredienser. Besøg eksempelvis Nordby Kro, en klassisk, dansk kro med danske traditioner og ægte kro-stemning. Kroen har et moderne præg og fokuserer på de gode, sunde råvarer øen har at byde på. Hvert forår i maj kommer Samsø for alvor på danmarkskortet, når årets første nye kartofler kommer op af jorden. Der er ikke noget som nye kartofler, og på Samsø er det nærmest en sport, hvem der kan få de første op af jorden. Overalt på øen kan man finde små landevejsboder og gårdbutikker, hvor man kan købe årstidens friske råvarer og tage med tilbage til sit sommerhus og nyde i selskab med familie og venner.


Samsø er bestemt en fryd at besøge, og med et dejligt feriehus på øen kan du tilbringe sin næste ferie i naturens smukke omgivelser sammen med familie og venner.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder