Ferieboliger i San Francisco

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i San Francisco

Lejligheder og Ferielejligheder i San Francisco

Den smukke, boheme by San Francisco er et fantastisk rejsemål til en forlænget weekend, spækket med interessante og spændende attraktioner. Byen er velkendt som værende stærkt individualistisk, der afspejler sig i dens mangfoldighed og livsstil. San Francisco er hjemsted til den verdensberømte Golden Gate Bridge, sporvogne der kører op og ned ad dens mange bakker og fantastiske byggerier såsom de små, velkendte Painted Ladies; smalle huse i victoriansk arkitektur prydet med alverdens farver. San Francisco har længe været et populær destination, og grundet byens alsidige kultur er et ophold i en afWimdus mange ferielejligheder en perfekt måde at komme helt ind under huden på The City by the Bay!

Ting du nok ikke vidste om San Francisco

Mere end 120.000 biler krydser dagligt Golden Gate BridgeSan Francisco er en af verdens rigeste byer - 4. pladsen efter New York, London og Moskva. Ikke dårligt for en by med et indbyggertal på mindre end 10% af befolkningen af de andre tre!Golden Gate Bridge er så stor at arbejdet på den aldrig stopper - den bliver konstant malet og vedligeholdt!Denim jeans blev opfundet i San Francisco af minearbejdere i guldminerne, der krævede både komfortabelt og robust tøj.Hvor blev Irish Coffee opfundet? Ikke i Irland - San Francisco!

Ting at se i San Francisco

San Francisco er en af USAs bedste byer for besøgende. Byen er relativt lille og kendt for sine venlige og tolerante indbyggere. På kun få dage kan man se hvad byen byder på, der er passende hvis man planlægger at se andre dele af Californien på sin rejse ved vestkysten. Hvad er der så at se i San Francisco? Først anbefaler vi at besøge Fisherman's Wharf, specielt Pier 39, der har en koloni af søløver! Stedet har været mole siden 1980erne og i dag opholder der sig over tusinde i området! Efter du har været her kan du fortsætte ned til North Beach, byens velkendte boheme område. Der er adskillige udsøgte restauranter i området, men forbered dig på kø til de bedste.

Det er altid godt med en udsigt ud over byen man besøger, og Coit TowerTelegraph Hill giver en fantastisk udsigt over by, havn og Golden Gate Bridge. Glem ikke at beundre de smukke og opsigtsvækkende vægmalerier inde i tårnet, udført år 1933 i bedste socialrealistiske stil. Fra tårnet kan du gå til fods tilbage til byen, nedad den 400 trin lange tur forbi smukke huse og velholdte haver. Du kan også gå nedad Lombard Street, der er en af verdens mest kurvede veje. Den er belagt i røde mursten og har otte kurver - noget rarere at gå end at køre ned! Du kan opleve en af San Franciscos mest elskede attraktioner ved at tage dens sporvogne. Det koster kun $6 at køre med en af disse, og vi foreslår den velkendte rute fra Steep Powell Street hele vejen op til Hyde and Beach, nær Embarcadero. Castro District er blandt byens mest elskede distrikter, hvor man blandt andet kan finde Castro Theatre, der viser klassiske film fra gammel tid. San Franciscos Chinatown er verdens ældste og er byen med den største kinesiske befolkning udenfor Kina. Her kan du lære om den kinesiske historie, nyde mange interessante butikker og prøve nogle af de fantastiske restauranter i området. Vi anbefaler Capital Restaurant da det er lækker mad til en god pris!

Et ophold i San Francisco er ikke fuldendt uden et besøg til Alcatraz, den berygtede fængselsø. For at komme til øen skal man tage en båd, men book dine billetter god tid i forvejen, da pladserne fyldes hurtigt i løbet af turist sæsonen. Rundvisningerne kører syv dage om ugen, og Alcatraz Night Tour lader dig se fængslet om natten. En lydguide stilles til rådighed med rundvisningen der tilføjer atmosfæriske og uhyggelige lydeffekter til dit ophold. Du lærer en masse om fængslet og de mange flugtforsøg igennem historien!

Transport til og fra San Francisco

San Francisco International Airport ligger 21 kilometer fra byens centrum. Vi foreslår du tager den offentlige transport til og fra byen da mulighederne er mange. Både BART Hi-speed toget og SAMTRAM busserne forbinder San Francisco med lufthavnen, og turen tager blot 20 minutter. At bevæge sig rundt i byen er både let og sjovt! En tur med byens ikoniske sporvogne er et must, og man kommer endda til at se meget af byen mens man kører rundt. San Francisco er kendt som en af de nemmeste byer at navigere så vi er sikre på du ikke får nogle problemer her! Adskillige færgeafgange sejler fra havnen til forskellige områder i Bay Area, og et syn af byen fra havet er ligeså interessant. Hvis du planlægger en ferie i Californien er en ferielejlighed i San Francisco en god start, da mange andre spændende attraktioner ligger udenfor byen selv. Den verdenskendte Yosemite National Park ligger øst for byen og tager under fire timer at komme til i bil. Big Sur National Park, et fantastisk naturskønt område, ligger syd for byen.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder