Ferieboliger i Sankt Petersborg

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Sankt Petersborg

Lejligheder og Ferielejligheder i Sankt Petersborg

Sankt Petersborg er i sandhed en helt fantastisk storby. Uanset om du er til smuk kultur, storbyferie, gamle bygninger eller historie bliver du forkælet til op over begge ører i Sankt Petersborg. UNESCO har udnævnt Sankt Petersborg til at være en af verden ti bedste destinationer, og af gode grunde. Byen blev dannet af Peter den Store tilbage i 1703 og har siden vokset sig til at være en af verdens mest fantastiske byer. Der er et væld af museer hvor Hermitage Museet er specielt nævneværdigt. Her finder du en kæmpe samling af verden ypperste og ældste kunstværker i en af verdens smukkeste bygninger. At komme ind i Hermitage museet kan være en dyr fornøjelse, og mange turistguides anbefaler at man her booker en guidet tur, hvilket kan gøres gennem museets hjemmeside, hvilket af uransagelige grunde er billigere. I Peter og Paul fortet er det derimod gratis at komme ind. Her kan du se gravstederne for stort set alle de Russiske zar’er hvilket du dog skal betale for at se. Tæt ved Peter og Paul fortet finder du krigs museet. Her har de en imponerende samling af våben fra begyndelsen af menneskets historie og helt indtil i dag. Specielt er deres samling af Russiske våben fra anden verdenskrig imponerende. Vil man se noget imponerende arkitektur skal man ikke bevæge sig længere end til ”Church of the Saviour”. Kirken er bygget på stedet hvor Alexander den anden blev myrdet i 1881, og bygningen er en utrolig gestus til den tidligere zar.

Bo i hjertet af byen i egen ferielejlighed

Med så utroligt imponerende meget kultur og historie at se i Sankt Petersborg, har du brug for alt den energi du kan mønstre. Derfor kan det være en god ide at finde dig en ferielejlighed hos Wimdu. Med egen ferielejlighed har du de bedste muligheder for at få den nattesøvn, som er nødvendig hvis du vil se alt, hvad byen har at byde på. En anden fordel ved at vælge ferielejlighed fra Wimdu til din storbyferie i Sankt Petersborg, er at du kommer i kontakt med en lokal. Ved din ankomst til Sankt Petersborg vil din vært stå klar med dine nøgler og du her her chancen for at spørge ham eller hende til råds, om hvad man absolut ikke må gå glip af på ens storbyferie.

Det er nemt at bestille sin lejlighed til storbyferien

Alt hvad du skal gøre for at bestille din storbyferie i Sankt Petersborg, er at oprette en bruger på Wimdus hjemmeside. Det er let og smertefrit, og så er du i gang. Nu skal du blot bestemme dig for hvilken ferielejlighed du kunne tænke dig. Ved hjælp af vores søgefunktioner, finder du lynhurtigt den perfekte lejlighed. Inden du ser dig om sidder du i Sankt Petersburg og sipper byens fantastiske kultur og historie i dig.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder