Ferieboliger i Sao Paulo

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Sao Paulo

Lejligheder og Ferielejligheder i Sao Paulo

Sao Paulo er med sine 11 millioner indbyggere Brasiliens største by. Byen fungerer som knudepunkt for hele den sydøstlige del af landet, og har en imponerende stor kulturel adspredelse. Byen er en af verdens mest farvestrålende og kulturelt mangfoldige, der igennem tiden har tiltrukket et stort antal immigranter fra hele verden. Sao Paulo, eller Sampa som den også kaldes, er desværre undervurderet som turist destination og er overskygget af andre byer som Rio de Janeiro og Salvador. Det er en sjov og interessant by at besøge med sit brede udvalg af restauranter der tilbyder lækkerier fra den lokale madkultur, mange seværdigheder og sin kulturelle historie og baggrund. På grund af byens kulturelle mangfoldighed tager dens gæstfrie indbyggere gerne imod besøgende fra hele verden, og med en ferielejlighed fra Wimdu kan din næste storbyferie blive en sand oplevelse for livet!

Ting du nok ikke vidste om Sao Paulo

Sao Paulo har verdens største befolkning af japanere udenfor Japan!Sao Paulo er verdens tredje største by.Indbyggerne i Sao Paulo spiser til sammen hele 1 million pizzaer om dagen!Den årlige begivenhed Virada Cultural der afholdes i maj er en 24 timers fejring af byens kultur, der organiseres af landets regering.

Ting at se i Sao Paulo

Som førstegangsbesøgende i byen kan det bedste sted at starte være gaden Avenida Paulista, hvorfra det er let at navigere og se byens seværdigheder. Avenida Paulista i Bela Vista distriktet af byens centrum, og det er godt forbundet med resten af byen via bus og metro. De to parter, Centro og Ibiraquera ligger også nær denne gade. Vær opmærksom på at Sao Paulos 'centrum' er enormt stort, og at det kan tage lang til at komme fra en ende til den anden. Et godt sted at starte sin storbyferie kan være en panoramisk udsigt over byen. Tårnet Banespa Tower ved Sao Bento metrostationen har et observations dæk på 34. etage - udsigten herfra over den fantastiske by er utroligt smukt, specielt omkring solnedgang!

Sao Paulo er det kunstneriske og kulturelle centrum i Brasilien og byder på mange spændende museer og kunstgallerier rundt i byen. To af de største museer der bestemt er et besøg værd, er Museu do Ipiranga og Memorial da America Latina. Bygningen der huser Museu do Ipiranga blev bygget i stil med de kongelige paladser i Versailles, og fremviser udstillinger om byens historie. Memorial da America Latina er et overraskende lidt besøgt museum enhver der kommer til byen bør besøge. Museet er opdelt i flere mindre udstillingshaller og gallerier, der fremviser kunst og kultur fra Brasiliens fortid. Byens alsidige historie er værd at udforske når man besøger Sao Paulo. Vi anbefaler du tager en tour rundt i byen med guide - de er meget informative og hjælpsomme til at få det hele med. En af de nærmest panoramiske ture der dækker historie, kultur og livsstil i byen hedder Sao Paulo Historical City Tour. Turen tager tre timer og går blandt andet gennem byens gamle centrum hvor man finder historiske bygninger såsom Patio do Colegio og Monastery of Sao Bento. Det er svært at undgå disse arkitektoniske vidundere, da ture som disse sørger for man ikke går glip af noget!

Hvis man er i Sao Paulo på en søndag, anbefaler vi en cykeltur via Ciclofaxia de Lazer. Denne 45 kilometer lange rute, der er komplet bilfri på søndage of helligdage, passerer igennem forskellige distrikter af Sao Paulo og adskillige parkområder. Det er gratis at leje cykler og hele ruten er næsten komplet fladt terræn - dette er en fantastisk måde at opleve byen på! Sao Paulo Karnevallet, der foregår sidst i Februar/starten af Marts er den største af de i alt 90.000 begivenheder der finder sted hvert år i byen. Karnevallet foregår på Avenida Olavo Fontourna, og er enormt stort med masser af sjov! Der er en stor parade, masser af mad og drikke og en overfold af musik og dans. Hele festen foregår altid på en helligdag og byen går bogstaveligt talt amok under karnevallet!

Transport til og fra Sao Paulo

Sao Paulo har hele tre lufthavne, hvoraf de to største er Guarulhos International Airport og Congonhas - Sao Paulo Airport. Størstedelen af flyvninger ind i landet ankommer i Guarulhos, der ligger nordøst for byen. Det er meget ligetil at komme fra lufthavnen ind til byen - tag en af de mange shuttlebusser der kører direkte til centrum på cirka 30 til 40 minutter. Det offentlige transportsystem i Sao Paulo har ikke ry for at være det bedste. Der forekommer tit kø i gaderne i byen, der bevirker at busser til tider kører langsomt. For turister er den bedste måde at komme rundt via metro, der både er velholdt, sikker og dækker de primære turistområder. Metrostationerne kan være pakket til tider, men det er den hurtigste måde at komme rundt på. Taxaer er gode til kortere ture udenfor rush hour.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder