Ferieboliger i Sardinien

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Sardinien

Ferielejligheder og Ferieboliger i Sardinien

Velkommen til Middelhavets anden største og uden tvivl smukke ø - Sardinien! Øen hører under Italien men er stærkt uafhængig, med sit eget sprog, kultur og traditioner. Tag et skridt tilbage i tiden og besøg Sardien - øen har generelt bevæget sig igennem det 20. og 21. århundrede uændret, der afspejles i den afslappede atmosfære og unikke kultur der er bibeholdt gennem historien. Hvad er så fantastisk ved Sardinien? I første omgang er mad til at falde i svime over! De landlige egne er utroligt smukke, med interessante historiske monumenter og charmerende landbyer med flotte ferieboliger og sommerhuse. I denne guide ville vi gennemgå nogle af de vigtigste ting at se og opleve på Sardinien.

Et ophold på Sardinien

Mere end 10 millioner turister besøger øen hvert år og man finder en bred vifte af muligheder for overnatning i feriehuse til enhver smag og budget. Man kan finde sig en feriebolig på Sardinien - hvad end man ønsker at bo i byen eller udenfor - ferielejligheder, charmerende sommerhuse og meget mere. Wimdu tilbyder alt dette og meget mere, se hvad der tilbydes til din næste ferie på Sardinien!

Ting du nok ikke vidste om Sardinien

Sardinien nyder godt af de hele 135 solskinsdage om året.The Beatles kendte sang 'Octopus's Garden' omhandler et måltid Ringo Starr fik på Sardinien.Flere og flere historieforskere mener Sardinien var Atlantis som Plato refererede til.

Ting at se og opleve på Sardinien

Cagliari

Cagliari er den største by på Sardinien. Her finder man indbydende restauranter, flotte romerske ruiner, fantastiske badestrande og masser af ferielejligheder og andre ferieboliger. Der ligger adskillige museer i Cagliari, der fortæller om øens baggrund - besøg eksempelvis Museo Sardo di Antropologia ed Etnografia eller Museo Etnografico Sardo hvor man kan opleve meget fra den antikke historie. Bastione di Saint Remy er bestemt også et besøg værd, hvorfra man kan få en flot udsigt over hele byen. Området omkring bastionen er populært blandt både lokale og turister, der mødes på de mange barer og restauranter i området. Cagliari er ligeledes kendt for sit natteliv og man finder en bred vifte af klubber og barer, der er rettet mod de mange turister der kommer hertil.


Strande

Sardiniens måske største trækplaster for turister, er det enorme antal forbløffende smukke strande, der let hamler op med mere populære feriemål som Italien, Spanien og Frankrig. Hele vejen rundt Sardiniens kystlinje finder man flere strande, der lader til at strækker sig til begge sider så langt øjet rækker. Langs mange af disse kyster finder man ligeså en væld af feriehuse indenfor gåafstand af disse fantastiske badestrande. Den østlige del af Sardinien ved navn Cala Mariolu ('cala' der betyder strande har Sardisk) er umiddelbart Sardiniens smukkeste og mest elsket strand. For at komme hertil er man nødsaget til at tage en færge der sejler omkring de mange klippeformationer der udgør bugten, men det er bestemt det værd! Vandet er krystalklart og udsigten er noget af det smukkeste! Der er desværre ingen faciliteter her, så hvis man ønsker lidt mere civilisation kan man eventuelt besøge Penisola del Sinis eller Isola di Mal di Ventre. Her finder man naturskønne strande, historiske romerske ruiner og ligeså krystalklart vand der strækker sig så langt øjet rækker!


Turist attraktioner

En ferie på Sardinien behøver ikke kun at dreje sig om strande. Der er mange interessante turist attraktioner, charmerende landsbyer og historiske monumenter overalt på øen, der bestemt er tiden værd at opleve. Oplev eksempelvis Santa Trinita di Saccargia, en antik kirke der ligger ensomt langs hovedvejen sydøst for Sassari. Denne gamle kirke blev forladt i det 16. århundrede men blev senere restaureret og åbnet for besøgende. Kirken er bygget udelukkende i materialer fra de nærtliggende egne og har et interessant, unikke udseende. Grotta del Fico er et grottesystem og spændende oplevelse at besøge. Grotterne har en ret så unik placering, hvor det kræver en tur med båd for at komme hertil. Så snart man ankommer er området godt oplyst, sikkert og det er muligt at låne lydguides.

Transport til og og rundt på Sardinien

Sardinien har tre internationale lufthavne i henholdsvis Cagliari, Olbia og Alghero. Det er muligt at flyve direkte fra Københavns lufthavn til disse, men kun indenfor rejsesæsonen - det er dog let at komme hertil fra en lang række andre Europæiske storbyer. Det er ligeså muligt at sejle til byen som Cagliari og Porto Torres nordvest for Sassari. Når man er på Sardinien, er den letteste måde at komme rundt med en bil. Det er muligt at tage enkelte togforbindelser fra de større byer på øen, men hvis man ville ud og besøge alle afkroge af det smukke Sardinien, anbefaler vi eget transportmiddel.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Jørgen
Jørgen
8 God
oktober 2018
Bred terrasse med udsigt over havet

Glimrende lejlighed og god beliggenhed med en dejlig udsigt. I et roligt kvarter og kort afstand fra bycenter m.m. Vi var meget tilfredse med den. I Wimdu skal adressen ændres fra Via Canetti 27 til Via Degli Ulivi 16. Fejlen betød at v...

Jørgen
Jørgen
8 God
juli 2017
Sea View Apartment

Dejlig og ren lejlighed, som levede op til beskrivelsen. God kontakt til Roberto. Jeg har skrevet til ham, at der burde være vinglas i lejligheden. En skarp kniv til kød og grøntsager ville ogå være fint. Jeg synes den skal have et 9 tal...

Betina
Betina
10 Fantastisk
juli 2015
"MENTA" new Apartment with 2 bathrooms

Fantastisk dejlig lejlighed, som var ren og flot, der manglede intet. I det hele taget var hele stedet, pool meget rent og pænt og velholdt. Der var alt i køkkenfaciliteter som man behøver - det var perfekt! Irene og Matthias, er nogle ...

Jens Ole
Jens Ole
8 God
juli 2014
Favola artment

Fin ferielejlighed med rigtig god beliggenhed og fantastisk udsigt over bugten og byen. Roberta var både sød og hjælpsom. Jens Ole Koch Ringkøbing, Danmark

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder