Ferieboliger i Schwarzwald

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Schwarzwald

Ferielejligheder og Ferieboliger i Schwarzwald

Schwarzwald er en skovet bjergkæde i det det sydvestlige hjørne af Tyskland i delstaten Baden-Württemberg. Regionen er kendt for sine kuk kuk ure, skiløb og turisme. Besøger man Schwarzwald som turist, er det for det meste med naturoplevelser for øje. Lej for eksempel en ferielejlighed i de dejlige bjerge og nyd naturen, og dens stilhed, en forlænget weekend i foråret. Om vinteren byder regionen på et godt skiterræn. Specielt for nybegyndere vil Schwarzwald være et godt sted at træde sine barnesko med ski. Er man en mere rutineret skiløber, ligger alperne ikke langt mod syd. I Alperne kan man udfordre sig selv på de noget større og mere krævende pister. Besøger man Schwarzwald, skal man også se Titisee som er en mellemstørrelse sø med en tilhørende landsby. Søen, og dens omgivelser, byder på fantastiske naturoplevelser og en meget afslappet atmosfære. Det kan være en god ide at booke din lejlighed i god tid hvis du vil bo i Titisee, da det er en yderst populær destination blandt Tyske turister.

Kom tæt på naturen med din egen ferielejlighed

Med din egen ferielejlighed fra Wimdu kommer du ikke bare tættere på de lokale, du kommer også tættere på naturen. En af de primære grunde til at besøge Schwarzwald er netop at komme tættere på naturen, så det giver ikke meget mening at indlogere sig på et stort hotel. Vores lejligheder er ikke store hoteller som er omgivet af mursten og asfalt. I vores store udvalg finder du lejligheder, der er placeret idyllisk blandt træer og søer. Søger du en idyllisk ferie, skal du vælge en af vores ferielejligheder placeret i en hyggelig gade en en lille landsby. Du kan også vælge at leje et enkelt værelse i en lejlighed. Din vært er måske så venlig at lave et traditionelt tysk måltid til dig. Uanset hvad du er til, finder du det på vores hjemmeside.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Poul Haugaard
Poul Haugaard
10 Fantastisk
september 2015
Cosy House in Magnificent Area

Særdeles dejligt og meget veludstyret hus beliggende i lille landsby i ca. 1100 m`s , hvilket gør at temperaturen skal forventes at være ca. 5 grader lavere end i dalområderne ...... Naturen er skøn, og der er gode vandremuligheder. Der...

Hanne
Hanne
8 God
august 2015
Apartment - Golden Wine Village Durbach

Det var en utrolig lækker lejlighed. Stille hyggelig by, med dejlig swimmingpool tæt på.

Elisabeth
Elisabeth
8 God
august 2014
Munter og Idyllisk Holiday Home, II

Gode forhold til prisen, her er hvad man har brug for. Meget venlige gæstfri og hjælpsomme værtsfolk. Meget fin beliggenhed midt i den smukke natur, og nærved gode udflugtsmuligheder

Tommy
Tommy
10 Fantastisk
august 2014
Smuk, hyggeligt og et budget - Freiburg / Betzenhausen

Meget dejlig lejlighed. God beliggenhed. Dejlig badesø i nærheden. Kan kun anbefales.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder