Ferieboliger i Shanghai

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Shanghai

Lejligheder og Ferielejligheder i Shanghai

En af verdens største byer, og en af Kinas store metrolpoler er Shanghai. Med en udvikling der er steget de sidste to årtier er Shanghai idag en global by og har stor indflydelse på verdens finans, teknologi, mode og kultur. Byen er delt op i to dele, den gamle og den nye. På begge sider er der oplevelser af høj kaliber til din storbyferie. Tag til Pearl tower, et arkitektonisk mesterværk og det tredje højeste radio og tv tårn, eller se Pudong Tower og skab dig et overblik over hele Shanghai by og menneskemylder. Tag forbi en af de mange markeder, shop en masse finurlige ting eller se blot på den travle atmosphære. Metro systemet og den kollektive transport generelt er meget velfungerende og du har derfor nemt ved at komme fra A til B på din storbyferie. Tag forbi Friends concession, huaihuai road og shop amok, eller nyd en afslappet eftermiddag i Yuyuan garden,en turistbesøget have og indbyggernes åndehul. Prøv madoplevelser som du kun finder i Kina.Tapanyaki, et Japansk koncept , med en kok der står midten og tilbereder maden. Dette er til dem der gerne vil have lidt underholding ind over deres aften. Inden du tager hjem i lejligheden kan du jo lige besøge nattelivet. For i Shanghai mærker du energien fra de mange studerende fra byens universitet, hvor der her er mange internationale mennesker.

Ferielejlighed Kinas metropol

Wimdu har lejligheder og værelser for enhver smag og pris. Find eksempelvis ferielejligheder i Reykjavik, Uppsala, Lund, Bogota, London og en perlerække andre storbyer.Mød en vært som du kan være heldig at få nogle gode fifs fra, til hvor du skal fokusere dit eventyr på. Kom helt tæt på dagligdagen og traditionerne i Shanghai. Lad din ferielejlighed være en oplevelse i sig selv og se fordelene ved at bo hos en personligt vært.

Storbyferie i den nye by

På din storbyferie i Shanghai vil du møde venlige og gæstfrie mennesker som gerne vil byde dig velkommen til deres kinesiske mekka. Hvis du blot er respektfuld og venlig vil du modtage samme behandling. Markeder, arkitektur, kunst, shopping og alt hvad hjertet ellers begærer, finder du i Shanghai. Wimdu kan hjælpe dig med at spare penge og finde en ferielejlighed som giver din byferie det ekstra krydderi.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder