Ferieboliger i Shenzhen

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Shenzhen

Lejligheder og Ferielejligheder i Shenzhen

Den kæmpe by Shenzhen ligger i det sydlige Kina og er blevet til en kæmpe metropol. Efter der blev spyttet 30 billiarder dollars i Shenzhens økonomi er den gået fra at være en provins by til at være en af de hurtigst voksende byer i verdenen. Shenzhen er hovedsæde for Shenzhen børsen samt hovedkvarter for nogle af de største firmaer inden for high-tech. Shenzhen er ikke indehaver af så mange historiske attraktioner som bland andet nabobyen HongKong og andre byer i Kina. Til gengæld kan du se mange tema parker hvor du kan få et indblik i Shenzhens historie samt Kina. Det er værd at tage på storbyferie i den kinesiske kulturelle perle. Ligesom mange andre steder i Kina finder du et helt specielt folkefærd samt får et indblik i en af de hurtigste voksende byer i verden! I Shenzhen kan du medbringe hvem som helst som medrejsende og du har muligheden for dele dine oplevelser med nye mennesker som foreksempel din nye vært.

Kinesisk ferielejlighed

Med en ferielejlighed fra Wimdu kan du komme på tæt hold på det kinesiske folk ved at have en lokal beboer som vært, der måske vil dele ud af sin viden og oplevelser til dig og dine medrejsende på ferien. Tag et kig på de mange forskellige muligheder, der er tilgængelige på Wimdu. Wimdu vil med glæde assistere dig i at finde en passende lejlighed til din storbyferie i Shenzhen – vi har også et glimrende udvalg af ferielejligheder i Salvador,Birmingham,San Diego,Venedig og New York.Benyt dig af chancen for at opleve en lejlighed som et alternativ til hoteller.

Storbyferie som er anderledes

En ferie i Shenzhen vil være anderledes fra mange andre ferier. For det første er det noget helt andet end Europa, kineserne er en oplevelse i sig selv og du vil blive overrasket over hvor meget Shenzhen byder på af kunst, kultur, madoplevelser, byliv og historie på din storbyferie. Med en lokal ferielejlighed fra Wimdu kan du gøre din ferie mere unik. Bo hos en lokal og rejs som lokal.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder