Ferieboliger i Sild

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Sild

Ferielejligheder og Ferieboliger i Sild

Sild er en Tysk ø beliggende syd for Rømø og er, ligesom Rømø, primært en ferieø. Med sin 40 kilometer lange sandstrand ud mod Vesterhavet er der rig mulighed for at tage en dukkert, hvis vejret tillader det. Havet og vandet er da også Sylt's største salgsvare. Hvert år flokkes surfere og drageflyvere til øen for at dyrke deres hobbyer. Som vi alle ved kan Vesterhavet til tider være et farligt bekendskab og det er ikke anderledes på Sild, så man bedes tage sine forholdsregler når man bader på stranden. Sild består, udover strand, af en række mindre byer. Den største by på øen er Vesterland hvori ca. halvdelen af øens 20.000 indbyggere er bosat. Er man derfor til gang i gaden skal man lede efter en ferielejlighed i Vesterland. Foretrækker man derimod en mere stille ferie, kan man kigge på vores mange lejligheder der ligger udenfor Vesterland. Vi har ferielejligheder over hele øen, så der er noget for alle.

Det er nemt, hurtigt og billigt at booke en ferielejlighed på Sild

Når du kigger på vores hjemmeside, vil det gå op for dig, at vi har et stort udvalg af ferielejligheder på Sild. Derfor betyder det ikke så meget, om du rejser i en lille eller stor gruppe. Fordelene ved at have sin egen lejlighed, sammenlignet med et hotelværelse, er at man i sin ferielejlighed, kan lave sin egen mad og fortsætte mange af dagligdagens ikke sure pligter. Det giver dig en frihed som du ikke får på et hotel. I en lejlighed er der ingen, der fortæller dig hvornår morgenmaden bliver serveret, og du bestemmer helt selv, hvor lang tid dit æg skal koge. Også prisen er værd at have for øje. Vi har lejligheder i alle prisklasser. Hvis man sammenligner vores priser med priserne på et hotelværelse, får man typisk en overnatning, af samme standard, til en pris der er 30% lavere. Det er da værd at tage med.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder