Ferieboliger i Singapore

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Singapore

Lejligheder og Ferielejligheder i Singapore

Singapore er en ekstrem dynamisk og pulserende asiatisk storby med utroligt meget at byde på. Singapore har undergået en rivende udvikling gennem de seneste år, og har en masse spændende seværdigheder og historie at vise dig på din næste storbyferie. Singapore er kontrasternes by, specielt hvis man kigger på byens gamle og nye bygninger, der står skulder ved skulder i bybilledet. Da der som nævnt er utroligt meget at se i Singapore, vil det være en god ide at afsætte mindst en uges ferie i denne dejlige bystat. Mange besøgende prøver som noget nyt at bo i en lokal lejlighed på deres storbyferie i Singapore. Det tager ikke meget mere end et klik at finde en passende bolig hos Wimdu. Find en ferielejlighed i hjertet af Singapore hvor du kan lade op på din eventyrrige storbyferie. Du har muligheden for at få en vært som er villig til at vise dig de gode spisesteder, seværdigheder eller natklubber i Singapore.

Ting du ikke vidste om Singapore

Verdens højeste menneskeskabte vandfald ligger i Jurong Bird Park, Singapore.Verdensrekorden for menneskelige domino kæder er sat i Singapore - 9234 studerende tog del i rekorden.9 ud af 10 af byens indbyggere bor i offentlige bygninger.8 ud af 10 indbyggere har en mobiltelefon.Tyggegummi er forbudt i Singapore - de vil gerne holde gaderne rene!

Ting at se og gøre i Singapore

Singapore er en meget unik by. Historiske bygninger møder store skyskrabere, og på en eller anden måde fungerer det fint. Der bor fem millioner mennesker fra hele verden i denne tætbefolkede storby - Singapore er kendt som verdens mest globaliserede by. Ligesom Hong Kong er Singapore en bystat og består af 63 øer. Byen er utroligt urbaniseret, og der er ikke meget tilbage af den regnskov, som byen oprindeligt blev bygget på. Det moderne Singapore er en fascinerende smeltedigel for mad, kultur og livsstile. Byens skyline er et betagende syn. Vi anbefaler, at du besøger Sands Skypark i Marina Bay, hvorfra der er fantastiske udsigter ud over byens tage. Sands Skypark kan prale af at være verdens største observationspost. På Sands Skypark befinder man sig i 200 meters højde, og der er plads til 3900 mennesker. Singapore Flyer, der er et stort pariserhjul, er en anden god måde hvorpå at se byen. Det er verdens højeste af sin slags, og du vil blive forbløffet over udsigten på din vej rundt. Hvad er der ellers at se og gøre i Singapore? Vi kan anbefale et besøg til Raffles Hotel til en typisk Singapore Sling Cocktail. Denne cocktail består af gin og cognac, og er opfundet på hotellet. The Universal Studios forlystelsespark beliggende i Sentosa, kommer også med vores anbefaling. Der er rutschebaner der tager pusten fra dig, fantastiske forestillinger, spændende attraktioner, der alle har det tilfælles, at de er baseret på nogle af vor tids mest kendte film. Forlystelsesparken har mange forskellige områder såsom Jurassic Park, Lost, Madagascar og et futuristiskt Sci-Fi område.

En anden side af Singapore

Singapore er mere end en smuk skyline og futuristisk arkitektur. Vi anbefaler et besøg til de mere landlige områder i byens forstæder, væk fra storbyens travle atmosfære i centrum. Her vil du opleve et Singapore der ikke ses af mange turister. Små overnatnings steder ligger klemt ind imellem marker, og der er også masser af dyr og gårde. Det er en god måde at slippe lidt væk fra storbyens hast og jag og få et pusterum i hvad der synes som en hel anden verden. Når du alligevel er uden for byens centrum, burde du besøge Fire Flies Health Farm i Lim Chu Kang området. Gården bruger ingen pesticider eller kemikalier og har fokus på at fremstille mad i dets naturlige omgivelser. Adgang er gratis, og det er muligt at købe gårdens varer. Kursu Island er en anden af Singapore's skjulte skatte. Det er et vigtigt og helligt sted, der hvert år besøges af tusindvis af pilgrimme, der kommer for at bede for fred, held og lykke. Selve stedet er utroligt smukt med sine mange laguner, rene strande og et rigt dyreliv. For at besøge øen skal du tage til Marina South Molen hvor du kan leje en båd. For at smage på Singapore, som det var inden den eksplosive udvikling byen har gennemgået, skal du tage en tur til Changi landsbyen. Dette relativt uspolerede område af byen har en afslappet atmosfære og en mindre travl hverdag. Herfra kan du se store både drive forbi fra en af strandene mens du nyder den dejlige mad fra restauranterne - prøv nasi lemak og grillmad.

Transport til og fra Singapore

Singapore Changi Lufthavnen er en af Sydøstasiens største lufthavne og ligger 17 kilometer fra Singapore. Fra lufthavnen afgår der lufthavnsbusser 24 timer i døgnet. Turen fra lufthavnen til centrum tager ca. 30 minutter. At komme rundt i selve byen er nemt og hurtigt. Der er ikke noget der er for langt væk i Singapore og du vil føle at hele byen er til rådighed! Mass Rapid Transit mestrosystemet er den bedste måde at komme rundt i byen, og alt information du måtte behøve er tilgængelig på engelsk. Taxaer er billige og kan være en god løsning hvis du ikke ved lige præcis hvor du skal hen, når du lige er ankommet til Singapore.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder