Ferieboliger i Skagen

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Skagen

Ferielejligheder og Ferieboliger i Skagen

Det altid dejlige, smukke og velkendte Skagen ligger nord for Frederikshavn og Ålbæk, og byder på et vælg af interessante seværdigheder og dejlige sommerhuse. En ting enhver der besøger Skagen bør prøve er at stå på det absolut nordligste punkt i Jylland - Grenen. Her kan man opleve det lidt usædvanlige og imponerende syn af vandene fra det nordlige Skagerak og det sydlige Kattegat slå mod hinanden, og man kan ydermere køre en tur med Sandormen der fortæller mere om områdets interessante historie. Hvis man nævner navnet 'Skagen' har mange sikkert hørt om de berømte Skagensmalere. De var en større gruppe af danske kunstnere der opholdt sig i Skagen for at fange stedets unikke atmosfære i deres kunstværker, hvoraf mange i dag er udstillet på det berømte Skagen Museum. Stedet blev officielt museum i år 1908, og huser nogle fantastisk smukke malerier af blandt andre p.S. Krøyer, Lauritz Tuxen og Holger Drachmann. Det moderne Skagen Odde Naturcenter ligger lidt uden for selve Skagen by i naturlige omgivelser, og byder på et væld af oplevelser for alle sanserne. Byggeriets unikke arkitektur blev oprindeligt skabt af danske arkitekt Jørn Utzon, bedst kendt for sit arbejde på Operahuset i Sydney, og har mange interaktive temaer og events for børn og voksne i alle aldre.

En stor del af oplevelsen ved at besøge Skagen, kommer i de mange kulinariske oplevelser der er at finde her. Specielt for Skagen er fisk og skaldyr højt på menukortet, der ligger til egnens historiske baggrund indenfor fiskeriet - dog er mange andre retter selvfølgelig også at finde her. Organisationen 'Gastronomy Skagen er en samling af restauranter og caféer og lokale fødevarerproducenter, der alle har til fælles at bringe det bedste ud af det lokale køkken som muligt, med gode råvarer og kvalitet i topklasse. Prøv enten et besøg til Restaurant Pakhuset, der serverer fiskeretter i verdensklasse med en flot udsigt over havnen. Skagen Fiskerestaurant er en gourmet restaurant i absolut topklasse der ligeså ligger ved kajen med udsigt over havn og lystbåde. Hvis man ønsker mere traditionelle, danske retter kan man besøge Bodilles Kro, der glædeligt serverer klassisk dansk mad i ægte krostil - få blandt andre en god bøf med bløde løg, skysauce og kartofler som vi alle kender der! Book dit sommerhus i dag i det smukke Skagen!

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder