Ferieboliger i Skotland

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Skotland

Ferielejligheder og Ferieboliger i Skotland

Skotland er den nordligste del af Storbritannien. At skrive en guide til Skotland vil kræve utroligt mange sider og ord, da landet har en helt igennem fantastisk kultur, historie og attraktioner der kombinerer disse to. Udover den lange historie er Skotland også et land kendetegnet ved en smuk og varieret natur. En fællesnævner for naturen i Skotland er nok bakket, hvilket gør sig specielt gældende for højlandet. Det skotske højland er kendt fra film som Braveheart hvor William Wallace samlede en hær med det formål at kæmpe for skotsk uafhængighed fra England. En lang hike i højlandet er absolut et must do, hvis man er i Skotland. Landskabet i det nordlige højland huser også en verdenskendt sø ved navn Loch Ness. Her kan du nyde den betagende natur, eller gå på jagt efter det sagnomspundne uhyre, der hersker i søens dyb.

I Skotland med egen lejlighed

Besøger man Skotland, tillægger man sig også retten til at drikke landets største eksportvare, whisky. Skotlands whisky er landets hjertebarn og det er ingen stavefejl eller tilfældighed at den staves uden "e". Som den eneste whisky i verden staves den skotske af slagsen uden e og det er med til at gøre den skotske unik. Du vil få masser af lejligheder til at smage på de gyldne dråber. Besøger du en af landets mange pubs, må du ikke begå den fejl at bestille en "scotch" og tro at det er en whiskey. Istedet skal du bestille en "whisky" eller "a half". Nu kunne du let få indtrykket af at et besøg til Skotland vil være en tåget fornøjelse, set fra en hyggelig lokal pub, men det kunne ikke være mere forkert. Som nævnt har Skotland en historie der ikke matches af mange andre lande, og et besøg til landet, skal derfor også inkludere en lang række kulturelle og historiske inputs. Besøg f.eks. Edinburgh eller Stirling Castle hvor historiens vingesus kan mærkes på nærmeste hold.

Storbyferie i Skotland

Skotlands hovedstad er Edinburgh, mens landets største by er Glasgow. Edinburgh rummer utrolig mange attraktioner og er årligt vært for verdens største kunstfestival. Store dele af byen er optaget på UNESCO's liste over verdens kulturarv og en gåtur i byens gader, vil være som at skrue tiden flere hundrede år tilbage. I sammenligning med Edinburgh er Glasgow en mere livlig by. Her vil du kunne få mange af de ting man forbinder med en storbyferie, såsom et vibrerende natteliv og gode shopping muligheder. Aberdeen er landets tredjestørste by og er primært kendetegnet ved byens mange imponerende granitbygninger og gående under navnet Europas oliehovedstad. På fjerdepladsen finder vi Dundee, som består af en stor befolkningsdel studenter, hvilket er med til at gøre byen til et yndet sted for natteravne.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Britta
Britta
10 Fantastisk
august 2016
Lyse og Hjemlig lejlighed

Vi er meget tilfreds med opholdet. Gaden og lejligheden ligger perfekt. Der er stille og meget hyggeligt. Man bor også meget tæt på byens centrum og puls. Værten var virkelig sød og hjælpsom og vi vil meget gerne bo der igen!!!

Susan
Susan
8 God
august 2016
Bright lejlighed godt placeret i Edinburgh

Det var en dejlig lejlighed til 2 personer, som har de ting man har brug for, hvis man vil lave mad hjemme. Tilpas stor stue dejligt soveværelse. Lejligheden er i den gamle del af Edinburgh. Lejligheden som ligger forholdsvis centralt, g...

Bjarne
Bjarne
8 God
juni 2016
hyggeligt værelse i hjertet af byen

Vi havde et dejligt ophold i Lisas lejlighed og var meget tilfredse med værelset, fællesrummene og hendes hjælper Sofias hjælpsomhed og gode selskab. Beliggenheden var optimal, centralt og alligevel stille. Vi kan varmt anbefale andre at...

Kitti
Kitti
8 God
juni 2016
Bright lejlighed godt placeret i Edinburgh

Skøn, lys lejlighed med fantastisk central beliggenhed i Edinbourg, ved Royal Mile. Gåafstand til alt. Bus 35 går fra Royal Mile til lufthavnen. Nemt og billigt. Vi nød den sidste aftensol på den fælles tagterrasse med udsigt over byen o...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder