Ferieboliger i Spanien

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Spanien

Ferielejligheder og Ferieboliger i Spanien

Det fortryllende og altid overdådigt smukke Spanien er og har altid været en foretrukken feriedestination for mange danskere - og det er så sandelig også med god grund. Landet ligger som centrum på Den Iberiske Halvø sammen med Portugal, hvor den varme sydeuropæiske sol sørger for det fantastiske klima. Spanien har en lang og rig historie der strækker sig over tusinder af år, der blandt andet har set sig underlagt det romerske Imperium i dets storhedstid. Landet er særdeles vidtstrakt og byder på alt fra en vifte af byer som destination for storbyferie, til de smukke strande med betagende, charmerende feriehuse langs den velkendte Costa del Sol i syd. Foruden fastlandet råder Spanien ligeledes over en række mindre øer omkring halvøen, der indbefatter populære destinationer som Gran Canaria og Mallorca. De kulinariske oplevelser der er at finde i landet er heller ikke til at tage fejl af. De mange velkendte, små retter der tilsammen udgør Tapas er hele landets signaturret, der over et glad rødvin i det lune klima er essensen af ferie, hygge og afslapning for mange.

Spanien har en overflod af betagende feriemuligheder, der indebærer alt fra en klassisk storbyferie til ægte afslapning på de sydspanske strande. Her kan du finde en kort introduktion til et mindre udvalg af destinationer, som vi kan anbefale på de varmeste. Med en ferie gennem Wimdu til en ferielejlighed eller en feriebolig opnår du den unikke mulighed at komme helt tæt på den lokale befolkning og charmen ved at bo som en rigtig indbygger - vi kan garantere en ferie i særklasse!


Barcelona

Barcelona ligger i det nordøstlige Spanien og fungerer som hovedstad i regionen Catalonien. Det er landets andenstørste by (efter hovedstanden Madrid) og er blandt de mest besøgte byer i verden. Barcelona har en overflod af seværdigheder og attraktioner at tilbyde, fra spektakulære arkitektoniske perler til billedskønne parker og gader, og i kombination med byens status som havneby er der ligeledes adgang til smukke strandområder langs den spanske middelhavskyst - kort sagt noget for enhver smag.

Et af byens mest velkendte varetegn er den overdådige Sagrada Família. Selvom den oprindeligt opførsel fandt sted tilbage i det sene 19. århundrede, er kirken aldrig blevet færdiggjort og byggeriet er stadig i gang den dag i dag. Selvom visse andele af kirken ikke er tilgængeligt for offentligheden, er den stadig en yderst velbesøgt turistdestination og er endda i sit endnu ufærdige stadie allerede optaget på UNESCO's Verdensarvsliste. Kirken ligger ikke langt nord fra det yderst smukke og charmerende Barri Gótic, eller det gotiske kvarter. Området er det gamle bydel af Barcelona og byder på en bred vifte af smukke byggerier i form af kirker og torve. Barcelona har ligeledes en lang række museer og kunstgallerier der bestemt også er værd at opleve. Besøg for et eksempel det storslåede Musei Nacional d'Art de Catalunya, det nationale kunstmuseum i Catalonien, der udstiller store samlinger romansk kirkekunst med fokus på regionen omkring byen. Museet er beliggende i det overdådige palads ved navn Palau Nacional, der alene for sine arkitektoniske udtryk er et besøg værd. Hvad angår transport i Barcelona, er byens metro velfungerende og pålidelig, der gør turen rundt til de mange seværdigheder en let og elegant oplevelse Wimdu har et stort udvalg af ferielejligheder i denne så altid smukke storby, og med din helt egen lejlighed kan du opleve Barcelona i øjenhøjde på din næste ferie i det spanske!

Det spanske øhav

Hvis det ikke er den klassiske storbyferie man søger, men mere den afslappende atmosfære af en ægter charterferie med egen feriebolig, så har de mange små, spanske øer bestemt det du leder efter. Spanien råder over et større antal øer der ligger i to forskellige ø-grupper; De Kanariske Øer og De Baleariske Øer. Hvor de baleariske øer ligger nogle få hundrede kilometer ud for den spanske østkyst, syd for Barcelona, så befinder de kanariske øer sig overraskende langt fra det spanske fastland - nærmere betegnet ud for den afrikanske vestkyst. Her er en kort introduktion til hver af de to øgrupper:


De Baleariske Øer

Den baleariske gruppe består af i alt fem øer - 3 store og 2 mindre. De træ store er det populære Mallorca, lillesøster Menorca og den bestemt velbesøgte sommerdestination blandt unge mennesker: Ibiza. Den største by på øerne, Palma, ligger på Mallorca og tiltrækker årligt turister i millionerne. Øerne er lettest at tilgå med fly til Mallorca eller Ibiza, men opholder man sig allerede i Barcelona kan man vel tage den lokale færge mellem byen til øen, hvorfra man kan fortsætte til de resterende, mindre øer.


De Kanariske Øer

De kanariske øer består af i alt syv øer, hvoraf de tre største er Tenerife, Lanzarote og selvfølgelig Gran Canaria. I samme grad som de baleariske øer kan de kanarisker øer også både tilgås med fly og færge. Det skal dog understreges at afstanden fra det spanske fastland til Mallorca er noget mindre end til for eksempel Gran Canaria, da øerne befinder sig så langt fra selve Spanien.


Alle øerne er verdenskendt for deres fantastiske klima og børnevenlige strande, der gør dem til de ideelle feriedestinationer. Med en feriebolig på en af disse mange øer kan man for alvor slippe stressens tøjler og komme helt ned i gear, og sammen med den fantastiske natur og de ligeså fantastiske strande der er at finde her, er en rejse til de spanske øer noget enhver bør byde sig selv.

Andalusien - det smukke syd

Andalusien. Costa del Sol. Malaga. Der er ikke meget at sige, når snakken falder på det sydlige Spanien, nærmere betegnet regionen ved navn Andalusien. Enhver kan med ro i sindet hævde, at Andalusien er blandt de smukkeste og mest indbydende feriedestinationer i hele landet. De kilometerlange sandstrande, det solrige vejr, de klassiske spanske ferieboliger - alt sammen de perfekte ingredienser til en ægte ferie. Hovedstaden i regionen, Sevilla, er en større turistdestination, der i samme grad som Barcelona årligt tiltrækker mange besøgende til sydens sol. Langs den sydlige kyst af Andalusien, Costa del Sol, bogstaveligt oversat til 'solkysten', finder man byers som Malaga, der kan boltre sig af storbyferiens vingesus i ledtog med fantastiske strande - det bedste af begge verdener! Andalusien byder dog på mange andre interessante indslag end sol og strand - den flotte natur og de høje bjergegne gør området ideelt til en aktiv ferie med vandre- og cykelture i de smukke egne.


Spanien har bestemt meget at byde på for hele familien. Hvad end det er ferielejligheden i den centrale storby eller feriehuset langs de smukke, spanske strande man leder efter, så løber man ikke tør for oplevelser eller muligheder for overnatning lige med det første! Så pak kufferten med dit bedste tøj, find din drømmebolig og så ses vi i det spanske!

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Tove
Tove
10 Fantastisk
august 2018
ELEGANT APARTMENT IN CENTRAL OF MURCIA

Vi var tre personer, og vi nød meget de seks overnatninger i Antonio's lejlighed. Alt ser ud som på billederne, udsigten er dog endnu mere overvældende i virkeligheden, ikke mindst når mørket er faldet på. Esther tog meget venligt imod o...

Mirjana
Mirjana
8 God
august 2018
New & Sunny Apartment

Lejligheden er centralt placeret, tæt på metrostation Navas, hvorfra der er forbindelser til alle andre dele af byen. Lejligheden er rummelig og der er 2 badeværelser og en stor terrasse. Der er klimaanlæg i stuen og i andre værelser er ...

Bo Bech
Bo Bech
8 God
august 2018
Great apartment Museu Picasso 3

Skøn lille lejlighed i det gotiske kvarter i gå afstand fra stranden og ramblaen. Det eneste vi manglede var et tørrestativ, så vi kunne hænge vores våde badehåndklæder der var fyldt med sand til tørre.

Vibeke
Vibeke
10 Fantastisk
juli 2018
Lyse og BOHEMIAN studie i CENTER

Har boet hos Raissa to gange denne sommer. Vender gang på gang tilbage hertil, da lejligheden passer mig perfekt, når jeg ikke er med min store familie. Raissa modtager mig altid venligt, og i lejligheden er alt, hvad jeg har behov for. ...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder