Ferieboliger i Split

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Split

Ferielejligheder og Ferieboliger i Split

Split er den største by i det såkaldte Dalmatien, som er en del af Kroatien med en lang kyststrækning mod Italien og vest. Dalmantien er kendt for sit utal af øer, hvor af mange kan sejles til fra netop Split. Split er en utrolig fascinerende by og kaldes af nogen ”verdens smukkeste by” eller ”Middelhavets blomst”. Hos Wimdu har vi en bred vifte af ferielejligheder i Split. Når du er i Split skal du se det karakteristiske Diocletain Palads, der er optaget på UNESCO’s liste over bevaringsværdigt kulturstykker. Paladset ligger i centrum af byen, indenfor de ældgamle bymure. At Split tidligere var under Romersk kontrol skinner også igennem ved byens katedral. Størstedelen St. Duje’s cathedral blev bygget i det 3. århundrede og er dermed verdens ældste katedral. Er du mere til naturens glæder, er Marjan bakken bestemt et besøg værd. Herfra kan du nyde udsigter ud over byen, gå eller cykle en lang tur eller holde en hyggelig skovtur. På bakkens sydside er der tilmed mulighed for at stå på ski om vinteren. Som du nok kan fornemme er Split et besøg værd året rundt. Med egen ferilejlighed fra Wimdu vil du kunne udnytte Split’s mange tilbud på bedste vis.

Egen ferielejlighed = kvalitetstid

Med egen lejlighed i Split har du tid til alt det som du ikke har tid til i en travl hverdag derhjemme. I din fuldt udstyrede ferielejlighed vil der være mulighed for at samles om aftensmaden og i fællesskab lave familiens yndlingsret. Om morgenen vil i i ro og mag kunne sætte sammen, spise jeres friske morgenbrød og drikke jeres kaffe. Det er ting der kan være umuligt, specielt hvis man rejser i en større gruppe, på et hotel. En anden ting, vores gæster tit peger på som en af grundende til at de vender tilbage til Wimdu igen og igen, er at de ved ankomst får uvurderlige tips af deres vært. Ved ankomst står din vært klar med nøglerne til lejligheden, og nu har du muligheden for virkelig at hente guldkorn. Få et tip til byens bedste restaurant, bar, cafe eller markede. De lokale ved det bedre end nogen anden.

En anderledes storbyferie

Siger du ja til en storbyferie med Wimdu, siger du også ja til en anderledes ferie. Med Wimdu lejer du dig nemlig ind hos en lokal. Det er billigere end hoteller, men det er ikke den eneste grund til at benytte Wimdu. Når du lejer dig ind hos en lokal, er der gode chancer for at han eller hun vil vise dig byen. Måske er du så heldig at det er starten på et nyt og godt venskab. Under alle omstændigheder vil en storbyferie med egen eller en dele lejlighed, være en mere interaktiv og autentisk oplevelse end konventionelle hoteller.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Lotte
Lotte
10 Fantastisk
juli 2018
Studio apartment Gariful

Venlig og imødekommende vært, vores indtryk er at han vil gøre alt for sine gæster.

Irina
Irina
10 Fantastisk
august 2017
Awesome home in Klis w/ WiFi and 1 Bedrooms

Vi var meget tilfredse med lejligheden. Vidunderlig , alt var rent og en behageligt modtagelse, alle nødvendige ting var tilstede, med undtagelse af en hårtørrer. Det er tilrådeligt at have en bil, så kommer man hurtigere til byen, stra...

Robabeh
Robabeh
8 God
august 2017
Sea View Holiday Home with Balcony

At bo i dette hus er en oplevelse for sig selv. Fantastisk og ubeskrivelig udsigt. Vi var meget begrejstet at bo i dette historiske hus. Det var som om at flyve tilbage i tiden og opleve en hel masse historie ved bare at kigge på de ant...

Erling
Erling
8 God
oktober 2016
Apartment Zuger*** park-forest Marjan

Dejlig veludstyret og rummelig lejlighed med lille terasse med udkig til en hyggelig have. Beliggende tæt på grønne områder men kræver gode ben for at gå ned og hjem fra bymidten.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder