Ferieboliger i St. Anton am Arlberg

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i St. Anton am Arlberg

Ferielejligheder og Ferieboliger i St. Anton am Arlberg

St. Anton er et af de mest populære ski-resorts i Østrig. St. Anton er hyggelig lille by i Tyrol, med kun 2.680 indbyggere. Byens fulde navn er St. Anton am Alberg, altså St. Anton ved Alberg. Byen ligger i 1300 meters højde på en af bjergets bjergsider. Man kan enten benytte sig af de mange løjper til både ski og snowboarding, eller finde nogle smukke langrendsruter. St. Anton byder på fantastisk natur og gode faciliteter. Her fyldt med dejlige områder, der bare råber på at man skal udforske dem. Mangler du et sted at bo i St. Anton, så kan Wimdu tilbyde forskellige men billige overnatningsmuligheder: Værelser, private lejligheder, huse eller hyggelige hytter. Her alt du skal bruge for at få en fantastisk ferie i den skønne natur.

Ski og snowboarding

St. Anton byder både på løjper og langrendsruter og her er det muligt at vælge mellem de tre vanlige sværhedsgrader. Der er 24 blå løjper, som anses for at være den letteste sværhedsgrad. Der er 9 røde løjper, som må anses for at være for de let øvede skiløbere. For de modige og dygtige, så har besøgende i St. Anton hele 5 sorte løjper at boldre sig på. Uanset om du føler dig bedste tilpas med et par ski på fødderne eller med et enkelt bræt i form af et snowboard under dig, så er Stantonpark et sted som giver nogle spændende udfordringer for øvede, såvel som begyndere. Hvis det er første gang på ski, ligger der flere skiskoler som kan lære dig de basale færdigheder inden for både downhill og langrends disciplinerne.

Det vidste du ikke om St. Anton

 1. St. Anton, har hele 260 km pist, 180 km off-pist og et 40 km langrendsnetværk.
 2. St. Anton er en del af et liftsystem, der omfatter 94 skilifte med en samlet kapacitet på 151.010 personer i timen.
 3. St. Anton har en ski sæson på næsten et halvt år - fra start december til slut april

Hvad skal du lave i St. Anton?

Der er en hel del mere og tage sig til i St. Anton end bare ski eller snowboarding. Der er i bjergområdet hele 70 km med stier (3 km i selve St. Anton) som er blevet ryddet og markeret, med det specifikke formål at lave vandrestier. Så hvis du ikke synes at ski er noget for dig, så er der andre måder hvorpå man kan udforske den smukke bjergside. For de legesyge og de der aldrig rigtigt er blevet voksne, er der mulighed for at kælke. Der er en enorm kælkebane der strækker sig hele vejen fra Gampen til Rodelstall i Nasserein. Det er muligt at leje en kælk i de butikker der sælger sportsvarer, men hvis man er en grupper foretrækkes det at man lejer sine kælke fra Nassereinbahn. Nassereinbahn har åbent fra klokken 07:15 om morgen og kælke der er lejet her, skal afleveres i Robis Toboggan Depot(kælkedepot) når man er færdig med dem. Det koster 9 euro at leje en kælk plus et 20 euro depositum.

Hvis du ikke er helt vild med aktion, eller bare trænger til at slappe af i den skønne natur, er det muligt tage en heste-slædetur gennem Verwall dalen. Turen tager cirka en time og skal bookes på forhånd.

Der er noget for enhver. For de rolige, de frygtløse, for gamle og for unge. For de frygtløse, er der for eksempel paragliding året rundt og om vinteren kan det kombineres med en skitur, hvis det er det man ønsker. Det foregår ved at man paraglider til toppen af en løjpe og derefter tager turen ned på ski. De lidt mindre frygtløse, kan stå på skøjter eller prøve kræfter med curling. Hvis man bliver træt af vintersport, er der også et væld af aktiviteter at give sig til, som ikke inkluderer sne og is. Her kan nævnes aktiviteter som bowling, tennis, squash, fitness og svømning.

Hvordan kommer du rundt?

Det er meget nemt at komme til St. Anton. Byen har sin egen togstation, som forbinder den med resten af Østrig og dermed resten af Europa. Det tager kun 1,5 time at komme fra Innsbruck til St. Anton.

St. Anton består af bjergene Galzig og Valluga på nordsiden, Rendl på sydsiden og af Gampen/Kapall. For at komme rundt er der derfor indsat gratis skibusser, som er en del af liftkortet og som kan køre dig rundt til de forskellige startpunkter.

Hvis St. Anton er lige noget for dig, så kan Wimdu tilbyde dig flere forskellige typer af ferieboliger i St. Anton. Fælles for dem alle er dog, at du vil komme til at bo i autentiske og hjemlige omgivelser. Fordelen ved at bo i et autentisk østrigsk hjem er, at du får et tæt møde med de lokale - du kan måske endda få tips om de bedste skiløjper, den bedste bar for afterskiing eller en god lokal restaurant. Skal du holde din skiferie i St. Anton, så kan Wimdu finde den helt rette lejlighed eller hytte for dig og din familie, som et godt alternativ til kedeligt hotel i St. Anton. Du vil ikke blive skuffet over en skiferie i St. Anton! Her er noget for alle!

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder