Ferieboliger i Stockholm

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Stockholm

Lejligheder og Ferielejligheder i Stockholm

Overnatning i StockholmStockholm ligger relativt tæt på Danmark og er på flere punkter sammenlignelig med vores egen hovedstad, men hvor godt kender vi egentligt Stockholm? Byen bliver tit refereret til, som "Nordens Venedig" grundet de mange floder og kanaler der kendetegner byen, samt dens nære beliggenhed ved Østersøen. Byen er bygget på 14 øer bundet sammen af hele 60 broer ved udmundingen af Målaren-søen, og står som den mest befolket region i Skandinavien. Stockholm er en central by i Sverige, der nyder godt af de mange grønne arealer i byen, der alle sørger for et frisk pust til den travle hovedstad. Den smukke natur i og omkring Stockholm har gjort byen populær for krydstogtskibe at lægge til kaj og gør byen ideel som destination til en storbyferie. Der er utroligt mange seværdigheder i Stockholm og shoppingmulighederne er store. Med Wimdu kan du bytte et kedeligt hotel i Stockholm med en ferielejlighed, der giver dig en helt anden frihed. Ved at leje en af vores mange ferielejligheder, kan du komme helt tæt på den Svenske hovedstads kultur.

Ting du ikke vidste om Stockholm

 1. Ca. 85% af Svenskere taler Engelsk.
 2. Sverige er det land i Europa med flest McDonald's restauranter per indbygger.
 3. Stockholm's metro system er anerkendt som verdens længste kunst galleri - hver station er udsmykket med diverse kunstværker.
 4. Stockholm har næsten lige så mange kunstmuseer som New York.

Det skal du bare se

Stockholms seværdigheder, kan ikke tælles på to hænder. Byen indeholder et væld af attraktioner, der alle primært befinder sig i den gamle bydel, Gamlan Stan. Her finder man blandt andet Stockholms Slot, som huser Den Svenske Kongefamilie og den Svenske Parlamentsbygning, som er centrum for Sveriges politiske beslutninger. Området byder ydermere på gamle bygninger, der kendetegner den svenske arkitektoniske stil og de charmerende gader, med bonderoser langs husvæggene. Området har en ældgammel historie og har været beboet siden år 1252. Byen har haft en strategisk god placering både i forhold til handel og fiskeri, men også i forhold til mere militærstrategiske formål. Det er muligt at komme på guidede ture, hvis man har lyst til at få fortællingen om Den Gamle Bydels lange historie. Middelalderen har virkeligt sat sine arkitektoniske spor i Stockholm, hvilket afspejles i de gamle kirker og smukke torve. Stockholm er yderligere verdenskendt for sin årlige overdragelse af Nobelprisen, ikke at forveksle med Nobels Fredsprisen, der bliver overrakt i Oslo. Overrækkelsen af Nobelprisen, finder sted på Stadhuset (Rådhuset) i byens centrum. Guidede ture er ligeså tilgængelige her, der blandt andet byder på rådhussalen, der ligner et vikingeskib!

Når det kommer til naturoplevelser, er området omkring Stockholm det rette sted. I løbet af de lune sommerdage drager mange Svenskere til Målaren-søen, for at svømme og køle af. Søen er en populær destination til en forlænget weekend eller en miniferie. Byen nyder godt af et relativt varmt klima i sommermånederne, som kan komme helt op på over 25 grader. Bådture rundt i byens mange floder er populært blandt byens turister, heriblandt Djurgården Rundt, der tager de besøgende omkring den centrale ø Djurgården og forbi mange af byens seværdigheder. Stockholms centrale park kan også findes på denne ø, samt det verdensberømte museum, Vasa Skibsmuseum. Et af verdens bedst bevarede skibe befinder sig her, krigsskibet Vasa, der sank i det 17. århundrede nær Stockholm. Vraget er yderst velbevaret og bestemt et besøg værd. Øen huser ydermere et væld af andre museer, samt bådhavne og grønne arealer. Om du vælger en ferie i Stockholm, miniferie eller længere storbyferie, så kommer du ikke til at kede dig. Der er masser af seværdigheder i Stockholm og selv en miniferie i Stockholm, giver dig rig mulighed for at se mange af de skønne attraktioner.

Hvad skal du spise?

Selvom det Svenske køkken i større eller mindre grad kan minde om det Danske, er det ikke desto mindre mere end blot svenske kødboller og kaviar på tube. Smørrebrød, eller Smörgasbord, er en populær spise i Sverige og kan, både privat og på restaurant, nydes sammen med andre velkendte Skandinaviske retter. Sverige er ydermere kendt for sin kærlighed til kaffe, hvor den gennemsnitlige borger drikker 4.5 kopper om dagen.

Hvordan kommer du rundt?

Stockholm Lufthavn, Stockholm Arlanda Airport, ligger hele 40 kilometer nord for byen, der dog er praktisk forbundet via express tog. Denne togtur tager ca. 20 minutter og bringer passagerer direkte til Stockholm Hovedbanegård. Som dansker er det muligt at køre direkte til Stockholm fra København på ca. 6 timer, der gør en forlænget weekend i byen ideel. Taxaer i Stockholm er relativt dyre og derfor kan cykler med god grund lejes i byen, der sammen med de cykelvenlige gader gør byen nem og bekvem at komme rundt i.

Hvis du søger overnatning i Stockholm, kan Wimdu tilbyde gode og billigere alternativer til hoteller i Stockholm. Vi kan tilbyde ferielejligheder til en overkommelig pris og som vil bringe dig tæt på Stockholms seværdigheder. Hvis du ønsker en smuttur til Göteborg, kan Wimdu også tilbyde ferielejligheder her.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Elin
Elin
10 Fantastisk
april 2018
Rummelig lejlighed (Room) i centrum

Det er en meget fin, hyggelig - og rummelig - lejlighed, hvor vi følte os hjemme! Vi var fire personer, hvad der fint kunne lade sig gøre, selv om det blev lidt trangt på de to værelser. Dejlige altaner med morgensol på den store og afte...

Ellen
Ellen
10 Fantastisk
oktober 2016
Bright Apartment in Stockholm

Fin lejlighed, der er ren og pæn og med en perfekt placering i Sødermalm. Der var, hvad vi skulle bruge og Åsa havde lavet en hyggelig velkomstkurv til os - tak for det. Vi fik god hjælp til at finde lejligheden og svar på vores spørg...

Mette
Mette
10 Fantastisk
juli 2016
Charmerende sommerhus nær Stockholm

Vi har nydt at bo i Madeleines og Gustafs charmerende bolig. Beliggenheden er fantastisk i det spændende Sødermalm, kun en kort gåtur fra Gamla Stan. Lejligheden er rolig, og man kan nyde morgensolen på bænken i gården lige udenfor. Dejl...

Sus
Sus
10 Fantastisk
marts 2016
Double room in Central Stockholm with WIFI

Fin værelse, svarede til beskrivelsen. Li var meget gæstfri og imødekommende! Var god til fortælle om steder vi kunne besøge! Gav god beskrivelse hvorledes vi kunne komme fra lufthavnen og til hendes lejlighed. Og var interesseret i at v...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder