Ferieboliger i Sverige

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Sverige

Ferielejligheder og Ferieboliger i Sverige

Vor kære nabo, Sverige, har længe været en populær rejsedestination for danskere. Sverige er et land af muligheder. Man kan tage på storbyferie i Stockholm og Malmö, på skiferie i det svenske bjerge eller opleve den vilde, barske natur i de svenske skove. Hvad end man er til, kan en ferie i Sverige give dig et væld af oplevelser. Sverige er blandt verdens mest besøgte skidestinationer i verden, med skisportresorts som Isaberg og Åre.

Om du ønsker at holde din sommerferie i Sverige, eller ønsker et hurtigt weekendophold i Sverige, så kan Wimdu tilbyde lige det du har brug for. Vi har alt fra hytter til de der ønsker en hytteferie i Sverige eller kan sikre dig en billig ferie med ferieboliger til overkommelige priser.

Ski-, jagt-, kano- og storbyferie

Sverige er et land der strækker sig 1572 kilometer fra syd til nord. Dette betyder naturligvis en stor forskel på klima og natur i forhold til hvor du befinder dig i Sverige. Vores kære nabo er derfor et ideelt rejsemål året rundt. Skiløbere om vinteren, vandrere i foråret og efteråret og turister i sommermånederne. Der er masser af seværdigheder i Sverige og naturen er uden tvivl en af dem. Der er kæmpe forskel på øen Gotland i Østersøen, på det idylliske Vimmerby og på det kolde Lapland. Afstandende er så store, at du skal overveje hvad du gerne vil opleve og hvordan du gerne vil bo når du rejser til Sverige, for at få den bedste og mest autentiske oplevelse. Hvis du vælger en ferie i Småland, som også går under navnet de røde hytters land, skal du måske overveje en hytteferie i Sverige og leje dig ind i en af de mange små, karakteristiske røde hytter. Hvis du derimod skal på jagt i Sverige eller på kanotur i Sverige og derfor skal bevæge dig rundt i den vilde natur, er det måske ikke en sød idyllisk hytte du er på jagt efter. I dette tilfælde vil det nok være mere mere ideelt at finde en hytte i Sverige der passer til forholdende og anledningen.

Hvad skal du se?

Her er en kort gennemgang af de mest populære destinationer og steder du bare skal se når du er turist i Sverige:

Stockholm, hele Sveriges hovedstad, er en moderne storby i smukke naturomgivelser. Byen er kendt som "Nordens Venedig" med sine mange floder og kanaler der løber gennem byen. Stockholm ligger for foden af Stockholm Skærgård, der er den største af sin slags i hele Sverige. Byen selv ligger spredt over et større antal mindre øer, der er opdelt af floder, hvilket giver byen en unik og charmerende karakter. Sammen med den skønne natur der omkranser byen, har samtidigt gjort Stockholm til et populært rejsemål for krydstogtskibe. Byen tilbyder sine besøgende et væld af oplevelser som enhver anden storby, dog i en mere afslappet atmosfære. Besøg blandt andet det overdådige Stockholm Slot, der er den officielle residens for den svenske kongefamilie, eller de mange charmerende huse i den gamle bydel, Gamlan Stan. Man kan også tage på kanalrundfart i Stockholm og se byen til havs. Stockholm ligger indenfor umiddelbart køreafstand af København med en tur på cirka 6 timer, der gør byen ideel til en storbyferie eller en forlænget weekend.

Småland> også kaldet de røde hytters land, er et idyllisk provins i den østlige del af Götaland i det sydlige Sverige. Og hvem skulle tro, at to af Sveriges største genier, Astrid Lindgren og Ingvar Kamprad, IKEA imperiets fader, kommer fra lille idylliskeSmåland. Denne lille provins er som taget ud af Astrid Lindgrens fortællinger om Emil fra Lønneberg og Alle vi børn i Bullerby, som også har været inspirationskilden til de små søde historier om livets gang i historiernes forskellige, men alligevel meget ens universer. Landskabet og naturen i Småland er meget varieret. Der er de frodige marker gemt inde i de store skove – ligesom naturen omkring Katholt i historierne om Emil, der er store hedestrækninger og et utal af søer og vandfald. Navnet de røde hytters land kommer af de mange røde træhuse med hvide stolper og man kalder faktisk denne særlige røde farve for Smålandsrød. Udover store skove, frodige marker, de lange hedestækninger og smukke søer, så er Småland også den provins i Sverige med flest øer, hvilket gør naturen endnu mere varieret. Hvis du vil på hytteferie i Sverige, er Småland et rigtig godt bud. Her er noget for hele familien. Nok mest kendt er Vimmerby, Astrid Lindgrens hjemby og stedet hvor Pippi og co. bliver vagt til live i Astrid Lindgrens Värld. Her kan både børn og voksne genopfriske historierne, som sikkert har haft en plads i de flestes barndom.

Hvis du har det bedst i det kolde element, så kan Sverige sagtens få din lyst stillet. Sverige er kendt blandt mange danskere, som et populært skisportsland. Sverige har længe været en foretrukken destination til en skiferie, og det er med god grund. Den vilde natur samt de gode pister tiltrækker mange og da man ikke skal langt op i landet for at finde de første gode resorter, er det ligedeles oplagt til en kør-selv ferie. Besøg for et eksempel det populære Isaberg, der byder på pister i alle størrelser og for enhver smag. Isaberg er et af Sveriges største skianlæg, og ligger cirka 280 kilometer fra København - en køretur på cirka 3 en halv time. Der er dog også mange andre muligheder, når det kommer til en skitur hos naboerne mod nord. Hvis du ønsker at overnatte tæt på skipisterne, kan Wimdu tilbyde skihytter i Sverige.

I Sverige er der noget for enhver smag. Hvis du er til shopping i Sverige, er Göteborg et populært rejsemål – specielt ved juletid. Hvis du er til vandreture i Sverige, så er både det sydlige og nordlige Sverige ideelle rejsemål. Vandring i Sverige, kan være udfordrende, men den smukke natur der findes både i nord og syd, gør det det hele værd. Er du ude efter en tur med golfkøllerne og gutterne, er det også muligt at spille golf i Sverige. Her findes mange gode baner og omgivelserne taler for sig selv.

Sommerhuset er en skandinavisk opfindelse og indbegrebet af sol og sommer i Skandinavien. De lader os undslippe hverdagens stress og jag og lader os komme væk, til fordel for afslapning i de smukke, naturlige omgivelser - og dette gør sig bestemt også gældende i Sverige. I samme grad som Norge og især Finland er Sverige kendt for sine mange 'afsidesliggende' sommerhuse og hytter, der alle har den klassiske svenske charme over sig. I sammenligning med de tit mere moderne, danske sommerhuse, så har sommerhusene i Sverige en mere rå, naturlig og primitiv karakter. Derfor er det en oplevelse i sig selv, at leje et feriehus i Sverige. Især vil en ferie i Sydsverige, i en af de mange sommerhuse, eller hytter om man vil, være perfekt til en ferie i Sverige med børn. Wimdu kan blandt andet tilbyde smukke feriehuse i idylliske Småland.

Hvordan kommer du rundt?

Med 1572 kilometer fra syd til nord og med store afstande mellem byer, er en bil at foretrække, når man skal bevæge sig rundt til alle de attraktioner som Sverige har at byde på. Med de store afstande, er det dog umuligt at se alle seværdigheder i Sverige. Derfor anbefales det at man holder sig til en region ad gangen, når man rejser til Sverige. Hvis man vælger at holde sin ferie i Sydsverige, tager det meget få minutter eller timer fra København, alt efter hvor i Sydsverige, din feriebolig ligger. Skal du til Stockholm, tager det cirka 6 timer i bil fra København.

Om du skal på jagt i Sverige, på skitur eller på kanotur i Sverige, så kan Wimdu tilbyde dig og din familie et feriehus i Sverige. Skal du på miniferie i Stockholm eller bare have en enkelt overnatning i Sverige, kan Wimdu hjælpe.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Jens
Jens
10 Fantastisk
august 2017
Ferie på den svenske vestkyst

Huset, indretningen og omgivelserne levede til fulde op til forventningerne. Specielt mulighederne for at låne en cykel var et stort plus for børnene. God og klar kommunikation med Dicran forud for opholdet - der var ikke noget at gå fej...

Ellen
Ellen
10 Fantastisk
oktober 2016
Bright Apartment in Stockholm

Fin lejlighed, der er ren og pæn og med en perfekt placering i Sødermalm. Der var, hvad vi skulle bruge og Åsa havde lavet en hyggelig velkomstkurv til os - tak for det. Vi fik god hjælp til at finde lejligheden og svar på vores spørg...

Michael
Michael
10 Fantastisk
juli 2016
Lovely Cottage in the Archipelago

vi har haft nogle rigtig gode dage hos Marianne. Fra vi kom følte vi os velkommen lige med det samme. Marianne var meget hjælpsom og tilbød at låne os diverse ting såsom seng og høj stol til vores datter. Det var en rigtig hyggelig lille...

Mette
Mette
10 Fantastisk
juli 2016
Charmerende sommerhus nær Stockholm

Vi har nydt at bo i Madeleines og Gustafs charmerende bolig. Beliggenheden er fantastisk i det spændende Sødermalm, kun en kort gåtur fra Gamla Stan. Lejligheden er rolig, og man kan nyde morgensolen på bænken i gården lige udenfor. Dejl...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder