Ferieboliger i Swansea

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Swansea

Ferielejligheder og Ferieboliger i Swansea

Swansea er den næststørste by i Wales efter landets hovedstad Cardiff. Der bor ca. 250.000 mennesker i Swansea som også går under navnet Copperopolis. Dette noget besynderlige navn stammer tilbage fra 1800 tallet hvor Swansea var et område med en blomstrende kobber forekomst og industri. Selvom Swansea har en lang historie er der ikke mange spor efter den. Under anden verdenskrig så Nazisterne Swansea som et vigtigt strategisk mål pga. Byens industrielle vigtighed og store dele af byen blev jævnet med jorden af Blitzen. Bombeangrebene varede kun tre dage, men ikke desto mindre efterlod det Swansea i misserabel tilstand. Af nævneværdige historiske bygninger er der Guildhall, Swansea Castle og Morriston Tabernacle.

Oplev Swansea med egen lejlighed

På din ferie i Swansea er en af de største oplevelser de lokale. Det walisiske sprog er et herligt bekendskab, hvor det kan være svært at forstå at det ikke er taget ud af en bog af Tolkien. Lejer du en ferielejlighed gennem Wimdu kan du enten bo i din egen lejlighed, eller leje et værelse og bo med de lokale. Valget er op til dig. Ønsker du at komme helt tæt på de lokale, skal du vælge et værelse, hvor værten måske endda er så venlig at lave et traditionelt walisisk måltid til dig. Værner du om de stille stunder, eller rejser i måske i en større gruppe, vil det måske være at foretrække at leje en hel lejlighed. Uanset dine præferencer har vi hos Wimdu, noget der falder i din smag. Sæt dog godt tilrette foran skærmen og bladr gennem vores katalog, find en bolig der passer til dine behov og book den med det samme. Det er nemt, hurtigt og sikkert.

En storbyferie i Swansea er mere end bare end storbyferie

Hvad Swansea måske mangler af eksisterende historiske bygninger har den til gengæld af lækker britisk natur. Mange surfere har Swansea som yndet destination i deres halsbrækkende kamp med bølgerne. Der er primært tre strande i Swansea som er gode at surfe på. Langland Bay, Caswell Bay og Llangennith. Sidstenævnte er så god at den har været nævnt i to landsdækkende aviser. Havet er om noget centrum for Swansea. Det var havet der var katalysator for Swanseas opblomstring, som industrielt centrum og det er den dag i dag også ved vandet man finder Swanseas største turistattraktioner. Tag f.eks til den lille landsby Mumbles hvor en gåtur på den Viktorianske mole, varmt kan anbefales.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder